Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Και καλο ειναι να προτεινουμε θεσεις που σκεφτομαστε. ναι για να το διαβασουν οι κλεφτες και να ξερουν σιγουρα υπαρχουν παρα πολλα μερη για να κρυψεις κατι αλλα οπως το σκεφτηκες εσυ ετσι μπορει να το σκεφτει και καποιος αλλος και να κοιταξει εκει ή απλα να τα βρει κατα τυχη! γενικα ειναι λιγο να μη σου κατσει 2
mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χωρις να ...υποτιμω τους κλεφτες, υπαρχουν παντως ρε παιδια, απειρα σημεια που μπορουν να γινουν κρυψωνες. Ειλικρινα, αν τα καταχωνιασω καπου σε ενα απο τα χιλιαδες μερη του σπιτιου, αμφιβαλλω αν θα τα εβρισκαν τυχον κλεφτες, ακομη και αν εψαχναν μερες! Πχ εχω δεκαδες κουτια απο ηλεκτρικες-ηλεκτρονικες συσκευες. Χαζη κρυψωνα ε? Ναι, αλλα θα ανοιγαν ενα-ενα ολα τα κουτια; Να μην πω σαν τον 'θησαυρο' που εψαχνε ο Βεγγος ΒΟΥΤΣΑΣ, σκιζοντας τις πολυθρονες που καθονταν πανω μια αναπηρη γιαγια! (δεν θυμαμαι τον τιτλο να το βρω στο youtube, τι γελιο!). Θελω να πω, οτι τελικα τωρα που το καλοσκεφτομαι, ισως πιο κρισιμο ειναι να φροντισουμε να μην 'αλλοιωθουν' τα χαρτονομισματα εκει που θα τα βαλουμε, και λιγοτερο το που θα τα βαλουμε, γιατι σκεφτομαι οτι μες το σπιτι υπαρχουν απειρες απιθανες κρυψωνες. Και καλο ειναι να προτεινουμε θεσεις που σκεφτομαστε.
Bspus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ναι για να το διαβασουν οι κλεφτες και να ξερουν σιγουρα υπαρχουν παρα πολλα μερη για να κρυψεις κατι αλλα οπως το σκεφτηκες εσυ ετσι μπορει να το σκεφτει και καποιος αλλος και να κοιταξει εκει ή απλα να τα βρει κατα τυχη! γενικα ειναι λιγο να μη σου κατσει Εχει αμεση σχεση και με το ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι και ποσο γεματο απο επιπλα, κουτες κλπ αντικειμενα. Φυσικα και οπουδηποτε τα κρυψεις, αμα ο αλλος εχει αρκετο χρονο στο τελος θα τα βρει. Εκει που πονταρεις ειναι οτι ακριβως δεν εχει αυτον το χρονο. Δεν εχει (υποθετω) μια μερα ολοκληρη να κατσει στο σπιτι σου ανενοχλητος, να κουνησει καθε επιπλο και συσκευη και να ψαχνει τα πλακακια και τα πατωματα. Και παλι βεβαια δεν μιλαμε για την περιπτωση που σε εχουν αιχμαλωτο. Εκει δεν εχει καμια σημασια που τα εκρυψες, εκτος αν τα εχεις σε πολλαπλα σημεια και μπορεις να τον πεισεις οτι του τα εδωσες ολα ενω δεν το εχεις κανει. Και οπως παντα, πολυ σημαντικο να εχεις καποια λιγα χρηματα κρυμμενα μεν αλλα οχι καλα κρυμμενα ωστε να τα βρουν. Αυτο μπορει να σε σωσει
mentoras99 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλές λυσεις ειναι σε στυλ 'κρυπτης' ή καταχωνιασμα σε κατι που δεν παει ανθρωπου νους. Ιδέες;
thant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέσα στο φούρνο ή μεσα σε καμινάδα απο τζάκι!!! Δεν πάει ανθρώπινος νους λέμε..
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πλακακι μπάνιο ή πάτωμα πιο δύσκολο βέβαια
MikeJ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέσα στο φούρνο ή μεσα σε καμινάδα απο τζάκι!!! Δεν πάει ανθρώπινος νους λέμε.. Μόνο μην έρθει η πεθερά επίσκεψη και βάλει να φτιάξει κανά μουσακά στο φούρνο ή ανάψει το τζάκι να ζεσταθεί.... Εγώ περισσότερο φοβάμαι την ενδεχόμενη φθορά και την διάβρωση (αν και πιστεύω είναι ανθεκτικά τα χρήματα αρκετά) ή μην έχεις τίποτα ζωύφια ή τρωκτικά και τα καταστρέψουν. Τώρα σε ένα σπίτι υπάρχουν άπειρα σημεία στα οποία μπορείς να τα μοιράσεις και να τα κρύψεις. Το χειρότερο πιστεύω είναι να τα βάλεις όλα μαζί στο ίδιο μέρος, αν τα μοιράσεις σε 10 σημεία πχ πιστεύω όλο και κάτι θα διασώσεις. Επίσης θεωρώ πως είναι καλό τα σημεία να είναι και λίγο υπεράνω υποψίας, λίγο άκυρα δλδ... (με δεδομένο όμως ότι όσοι διαμένουν έχουν γνώση και δεν θα πετάξουν ή κάψουν κάτι και επίσης είναι έμπιστοι.)
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 με δεδομένο όμως ότι όσοι διαμένουν έχουν γνώση και δεν θα πετάξουν ή κάψουν κάτι Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει πριν καν βρουν οι κλέφτες την ευκαιρία να τα πάρουν. Παλιά συνήθιζα και έβαζα λεφτά μέσα στη ζελατίνα του πακέτου τσιγάρων, όχι για να τα κρύψω αλλά για να μην μου πέσουν από την τσέπη. Σχεδόν κάθε φορά που τελείωνε το πακέτο, πέταγα και τα λεφτά μαζι. Κάποιες φορές το θυμόμουν γρήγορα και ψαχούλευα τα σκουπίδια, άλλες όχι. Ούτε που ξέρω πόσα λεφτά πέταξα, και μιλάμε για κάτι που το έκανα συχνά. Φαντάσου να έκρυβα λεφτά κάπου και να έπρεπε να το θυμάμαι για μήνες ή χρόνια. Σιγουρα θα τα πέταγα ή θα τα ξέχναγα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 εγω τον πρώτο καιρό των καπιταλ έκρυψα ενα διφραγκο που ειχα μετρητά σε ενα μικρο πορτοφολάκι το οποίο κόλλησα με μονωτική ταινία στην απο μεσα μερια του κουρτινόξυλου ! δεν έπαιζε να το έβρισκε άνθρωπος εκει με την καμία ! 2
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα τι κάνουμε; Ψάχνουμε ακόμα κρυψώνες ή εμπιστευόμαστε τράπεζα;; 1
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πλακακι μπάνιο ή πάτωμα πιο δύσκολο βέβαιαΚάπου εδώ μέσα δεν υπάρχει ενα topic που έλεγε ότι του έσπασαν μέχρι και τα πλακάκια του μπάνιου;
MikeJ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα τι κάνουμε; Ψάχνουμε ακόμα κρυψώνες ή εμπιστευόμαστε τράπεζα;; Όσο ξέρεις ότι αν βάλεις τα λεφτά σου δε μπορείς να τα πάρεις πίσω , παρά μόνο 420 τη βδομάδα και όσο διαρκεί η απαγόρευση ανοίγματος νέων λογαριασμών, η αποπληρωμή δανείων-χρεών και η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό (δλδ μέτρα που βρωμάνε κούρεμα από χιλιόμετρο) ψάχνουμε κρυψώνες θα έλεγα εγώ. Γενικά μέχρι να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και αρθούν τα capital controls δε νομίζω κανένας να τους εμπιστευτεί τα λεφτά του. (που και τότε ακόμα όσο παραμένει ρευστό το τοπίο πάλι δε νομίζω όποιος μπορεί να αποφύγει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να μην το κάνει....) 2
vagos456 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω 2 χρηματοκιβώτια. Ένα μικρό για ποσά εβδομάδας, και ένα μεγάλο που είναι μέσα σε ένα τοίχο στη ντουζιέρα και από πάνω πλακάκια. Αλλά δεν ανοίγει ποτέ το συγκεκριμένο,μόνο σε έκτακτη ανάγκη. Φυσικά έχω αεροβόλο με σιδερένιες μπίλιες,συναγερμό,θωρακισμένη πόρτα,και σύστημα καπνού που πετάει συνεχόμενα καπνό και δεν βλέπεις τίποτα σε όλο το σπίτι για 30 λεπτά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις