Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις να το κανείς καντο σωστά. Χρηματοκιβώτιο δαπέδου (π.χ βιομετρικά) κάτω απο το ψυγείο. Δεν νομίζω κανείς να το φανταστεί και να το φανταστεί δηλαδή, πως θα σηκώσει το ψυγείο ;

Να σηκωσει το ψυγειο????

Να το σπρωξει-τσουλησει δεν γινεται το ψυγειο?

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και να το φανταστεί δηλαδή, πως θα σηκώσει το ψυγείο ;

Πως το σκέφτεσαι, ότι πρέπει να το σηκώσει στον αέρα και να το πάρει αγκαλιά; Δεν έχετε τραβήξει ποτέ ηλ.συσκευές για να καθαρίσετε από πίσω/κάτω; δεν είναι θεόβαρα, τα σπρώχνεις μια-δυο-τρεις και -ούτε- σε 1' βγαίνουν από τη θέση τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.google.gr/search?q=architect+best+hidden+spot&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=L361VYbUDIfvUqy6q5AJ

http://www.ienimerosi.gr/12pou-sto-spi12ti-den-prepi-pote-na-kripsoume-lefta/

οτι ηταν η lehman brothers ειναι και αλλιανζ και stonεστονε και οτι αλλο θελεις ... το μπαμ εγινε χωρις να το ξερουν οχι οι μικροεπενδυτες αλλα και οι πιο πανω...Και οι οικοι αξιολογησης μια χαρα την παρουσιαζαν.

παμε στα βασικα η τραπεζα της ελλαδος που εχει την εποπτεια των αλλων ιδιωτικων τραπεζων δεν ειναι κρατικη...

περα απο το κλασσικο χρεος 350δις,υπαρχει το χρεος(σχεδον τα μισα) των τραπεζων με εχεγγυα-ενεχυρα-ομολογα(παραθυρακι για να δανειζονται εν μεσω κρισης) που δεν προστιθεται στο εθνικο χρεος απευθειας αλλα ειναι με εγγυηση του κρατους...

γιατι δανειστηκαν απο το 09 160δις εξτρα ρευστοτητα?φανταζομαι σαπιο σκηνικο...ισως μιζες μεταξυ τραπεζων vs all , δανεια επιχειρησεων,εμβασματα στο εξωτερικο...

αυτο με τα πλαστα ευρω δεν ισχυει.γιατι αυτα δειχνουν την "δυναμη-αξια" της καθε χωρας...

καλο θα ηταν να μην τα κρατατε ολα σε ευρω αλλα σε δυνατα νομισματα...

τωρα για το θεμα εμπιστοσυνης,αλτρουισμο κτλ το προσπερναω....

το συστημα οποιο και να ειναι αυτο...θελει να γα**** με γελοιες φορολογιες,προστιμα κτλ. την ελλαδα σε ολους τους τομεις απο συνταξιουχους ,μικρομεσαιες επιχειρησεις μεχρι αγροτια,τουρισμο,ναυτιλια...

να υπενθυμισω οι θυγατρικες απο διεθνεις αλυσιδες,οργανισμους δεν πληρωνουν φορους και αν θελουν να πληρωσουν ειναι αστεια ποσα απο 0.1 εως 11%!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Αν θέλεις να το κανείς καντο σωστά. Χρηματοκιβώτιο δαπέδου (π.χ βιομετρικά) κάτω απο το ψυγείο. Δεν νομίζω κανείς να το φανταστεί και να το φανταστεί δηλαδή, πως θα σηκώσει το ψυγείο ;

κλέβει το χρηματοκιβώτιο το ψυγείο την τηλεόραση τα κινητά τα ασημικά τα κοσμήματα κτλ... θα διορύξει άλλος το σπίτι για να ψάξει σε 2 συρτάρια;

Δημοσ.

Εχουν ροδακια τα καινουργια.

Δημοσ.

άλλη μούχλα θα τα φάει αν τα βάλεις κάπου στο σπίτι (όχι αυτή λόγω υγρασίας) αλλά αυτή του πληθωρισμού της υποτίμησης και η μούχλα των αυξημένων τιμών απο την ντομάτα μέχρι την μερσεντές.

Δεν έχουμε δραχμή, ευρώ έχουμε. Ο πληθωρισμός θα τα αγγίξει σε 40 χρόνια...

Δημοσ.

Κατι ασχετο, αλλα ισως θελει λιγη προσοχη το χαρτονομισμα αν εχετε ποντικια σπιτι, μια γνωστη μου την ειχε πατησει ετσι, ειχε αποθηκευσει χαρτονομισματα σε κακουλα και υπηρχαν ποντικια στο σπιτι και τα χαρτονομισματα τα βρηκε σε μορφη χαρτοπολεμου!

Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτό; 

Ότι το χρηματοκιβώτιο ανοίγει με τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου ή κατάλαβα κάτι λάθος;

Δημοσ.

θα ειναι λιγο δυσκολη η αναληψη βεβαια :P

αν μιλάμε για μεγάλο ποσό είναι η μόνη λύση. ανάληψη εννοειται πως δε κάνεις παρα μόνο αν είναι τεράστεια αναγκη. για τα καθημερινα έξοδα έχεις το μισθό σου και ένα μικρό ποσο που δεν εχτυσες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτό; 

Ότι το χρηματοκιβώτιο ανοίγει με τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου ή κατάλαβα κάτι λάθος;

Ναι, σωστά το κατάλαβες. Συνήθως είναι με αποτύπωμα, αλλά υπάρχουν και με την ίριδα του ματιού κτλ.

Ως προς τους υπόλοιπους:

Τουλάχιστον το δικό μου ψυγείο από έναν μέσο άνθρωπο δεν τσουλάται, Θέλει τουλάχιστον 2.

Έτσι κι αλλιώς αν οι κλέφτες είναι οργανωμένοι, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Ή κλασσικό γουρουνάκι ή χρηματοκιβώτιο πίσω απο πίνακα . Είναι τόσο κλασσικά μέρη που δε θα πάει το μυαλό .

Δημοσ.

Χωρις να ...υποτιμω τους κλεφτες,
υπαρχουν παντως ρε παιδια,
απειρα σημεια που μπορουν να γινουν κρυψωνες.

Ειλικρινα, αν τα καταχωνιασω καπου σε ενα απο τα χιλιαδες μερη του σπιτιου, αμφιβαλλω αν θα τα εβρισκαν τυχον κλεφτες, ακομη και αν εψαχναν μερες!
Πχ εχω δεκαδες κουτια απο ηλεκτρικες-ηλεκτρονικες συσκευες. Χαζη κρυψωνα ε? Ναι, αλλα θα ανοιγαν ενα-ενα ολα τα κουτια;
Να μην πω σαν τον 'θησαυρο' που εψαχνε ο Βεγγος, σκιζοντας τις πολυθρονες που καθονταν πανω μια αναπηρη γιαγια! (δεν θυμαμαι τον τιτλο να το βρω στο youtube, τι γελιο!).

Θελω να πω, οτι τελικα τωρα που το καλοσκεφτομαι, ισως πιο κρισιμο ειναι να φροντισουμε να μην 'αλλοιωθουν' τα χαρτονομισματα εκει που θα τα βαλουμε, και λιγοτερο το που θα τα βαλουμε, γιατι σκεφτομαι οτι μες το σπιτι υπαρχουν απειρες απιθανες κρυψωνες. Και καλο ειναι να προτεινουμε θεσεις που σκεφτομαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...