Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 50 ευρω απο εδω 60 απο εκει,τα μαζευεις και περνεις κατι καλυτερο.Ενταξει δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα απλος θελω να ξερω τι γινεται να βαλεις αντι για ετοιμο υγρο επιδη εγω διαβασει διαφορα.... παραφλου και απιονισμενο δεν βαζουμε (απιονισμενο αυτο που βαζουμε στο σιδερο απο τα σουπερ μαρκετ συνηθως σε πλαστικα μπουκαλια 4 λιτρα) Αυτον που βαζουν ειναι WFI (water for injection) απο τα φαρμακια μαζι με silver coil και καποια αλλα προσθετα τα οποια δεν εκατσα να ψαξω ιδιετερα ποτε Απο τη στιγμη που πας σε υδροψυξη πρεπει να εισαι διατεθιμενος να ξοδεψεις αρκετα Στο πρωτο κυκλωμα που εστεισα για 400 ευρω ξεκινησα και πριν το καταλαβω ειχα δωσει ~900 :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 +1 για το water for injection, και εγω μαζευω τα κομματια για την υδροψυξη και επιδη θα πρεπει πρωτα να πλεινω ολα τα κομματια πριν τοποθετηθουν και οπως ανεφερε και ο φιλος παραπανω θελω να το αλλαζω συχνα και τα σχετικα,εχω ενα λιτρο uv μπλε mayhems απο την aio που εχω τωρα, ενα dye της mayhems και πειρα και ενα αντιβακτιριακο που το αραιωνεις απο eshop. οποτε θα χρησιμοπιοιθουν ως εξις: mayhems uv αραιωμενο με wfi και προσθεση λιγου αντιμικροβιακου για εξτρα σιγουρια.dye θα προσθεσω μονο αν το χρωμα απο την αραιωση στο τελος δεν με ικανοποιει. wfi σε ενα φαρμακειο μικρο που ρωτησα δεν ειχε,εχουν μονο τα μεγαλυτερα μαλλον? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 wfi σε ενα φαρμακειο μικρο που ρωτησα δεν ειχε,εχουν μονο τα μεγαλυτερα μαλλον? Ρωτάς σε ένα μεγαλύτερο φαρμακείο και αν δεν έχει σίγουρα μπορεί να σου φέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Εγω παντως θα σας ξανα πω , δινουμε (και εγω στο παρελθον) 300-400++++ ευρω για να φτιαξουμε μια υδροψυξη και τσιγγουνευομαστε τα 20 ευρω που κανουν τα υγρα ο φιλος @MySt3R10uSs Εχει διαλεξει δυσκολο χρωμα για αυτο του βγαινει αρκετα πιο ακριβα (mayhems pastel perfect pink στη συγκεκριμενη περιπτωση) αλλα πιστευω οτι το 80% του κοσμο που στεινει περιπτωσει θα ειναι ευχαριστημενο και με τα ετοιμα χρωματα κατηγοριας 8-12 ευρω η και στην τελικη για μικρο αλλαγες στα χρωματα μπορειτε να παιξετε με τα dye για να κανετε το συστημα σας διαφορετικο απο τα υπολοιπα , εχω ξοδεψει πολλα σε υδροψυξη και αυτη τη στιγμη κατεληξα με ενα AIO με 2πλο ψυγειο που ειναι ελαχιστα χειροτερο απο το loop Που ειχα πριν (xspc raystorm+ ut60 360+240+rp450 με 2 D5 επανω) και αυτη τη στιγμη παιζω με το AIO - alphacool eisburg - me 6 βαθμους παραπανω απο οτι με το custom loop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Νερά δεν βάζεις μόνο για τις θερμοκρασίες υπάρχουν πολλοί λόγοι να στήσεις μία υδροψυξη Ο φίλος ρώτησε για το υγρό οπότε ας μην βγούμε εκτός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Εγω παντως θα σας ξανα πω , δινουμε (και εγω στο παρελθον) 300-400++++ ευρω για να φτιαξουμε μια υδροψυξη και τσιγγουνευομαστε τα 20 ευρω που κανουν τα υγρα ο φιλος @MySt3R10uSs Εχει διαλεξει δυσκολο χρωμα για αυτο του βγαινει αρκετα πιο ακριβα (mayhems pastel perfect pink στη συγκεκριμενη περιπτωση) αλλα πιστευω οτι το 80% του κοσμο που στεινει περιπτωσει θα ειναι ευχαριστημενο και με τα ετοιμα χρωματα κατηγοριας 8-12 ευρω η και στην τελικη για μικρο αλλαγες στα χρωματα μπορειτε να παιξετε με τα dye για να κανετε το συστημα σας διαφορετικο απο τα υπολοιπα , εχω ξοδεψει πολλα σε υδροψυξη και αυτη τη στιγμη κατεληξα με ενα AIO με 2πλο ψυγειο που ειναι ελαχιστα χειροτερο απο το loop Που ειχα πριν (xspc raystorm+ ut60 360+240+rp450 με 2 D5 επανω) και αυτη τη στιγμη παιζω με το AIO - alphacool eisburg - me 6 βαθμους παραπανω απο οτι με το custom loop στην δικια μου περιπτωση θελω κατι οικονομικοτερο γιατι θελω να καθαρισω-πλεινω ολα τα κομματια με ιδιαιτερη βαρυτητα στα ψυγεια.οποτε αν βαζω μεσα υγρο το κουναω και το αδιαζω και γενικα υπολογιζω οτι θα χρειαστω γυρο στα 3 λιτρα μονο για το ξεπλημα,μετα θα εχω και γεμισμα και σε καποιους μηνες η διαδικασια θα επαναληφθει οποτε αν υπολογησω πως σε καθε καθαρισμο θα θελω γυρο στα 4 λιτρα και η διαδικασια γινει 2 φορες στον χρονο τοτε αγωραζοντας ετοιμα θα θελει κανα 70-80 ευρω το χρονο.την υδροψυξη οποιος την φτιαχνει μπορει να ξοδευει κατι παραπανω αλλα δεν θελει να την εχει με συνδρομη καθε χρονο,αλλο να τα δινεις μια φορα και αλλο να χρειαζετε χρημα για οσο καιρο την δουλευεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 στην δικια μου περιπτωση θελω κατι οικονομικοτερο γιατι θελω να καθαρισω-πλεινω ολα τα κομματια με ιδιαιτερη βαρυτητα στα ψυγεια.οποτε αν βαζω μεσα υγρο το κουναω και το αδιαζω και γενικα υπολογιζω οτι θα χρειαστω γυρο στα 3 λιτρα μονο για το ξεπλημα,μετα θα εχω και γεμισμα και σε καποιους μηνες η διαδικασια θα επαναληφθει οποτε αν υπολογησω πως σε καθε καθαρισμο θα θελω γυρο στα 4 λιτρα και η διαδικασια γινει 2 φορες στον χρονο τοτε αγωραζοντας ετοιμα θα θελει κανα 70-80 ευρω το χρονο.την υδροψυξη οποιος την φτιαχνει μπορει να ξοδευει κατι παραπανω αλλα δεν θελει να την εχει με συνδρομη καθε χρονο,αλλο να τα δινεις μια φορα και αλλο να χρειαζετε χρημα για οσο καιρο την δουλευεις Αρχικα ξεπλυμα δεν χρειαζετε να κανεις με το υγρο που θα βαλεις , εγω παντα καθαριζα με απιονισμενο νερο χλιαρο με λιγο ξυδι καλο κουνημα 1-2 λεπτακια να κατσει και αδιασμα μεσα γιαλιζε σαν καινουριο αφου στεγνωναν οσο καλυτερα γινεται εστθνα το κυκλωμα ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα