EimaiMiaXara Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Πολύ πιθανό ναι. Ωστόσο το δοκίμασα και τίποτα. Δεν την έβγαλα όχι. Θα το κάνω σε λίγο. Υπάρχει πιθανότητα η μπαταρία να ευθύνεται γι αυτό? Θα το δοκιμάσω. Την cpu την πήγα σε έναν φίλο χθες βράδυ που έχει συμβατή μητρική και δούλευε μια χαρά. Οπότε η cpu είναι οκ. Τώρα μένει να αλλάξω κάρτα γραφικών. Θα βγάλω αυτή που έχω στον υπολογιστή που χρησιμοποιώ. Ας δούμε και αυτό το ενδεχόμενο. EDIT: Επίσης να πω και κάτι άλλο που παρατήρησα. Όταν κάνω restart (όχι shutdown), ο υπολογιστής κλείνει για 3-4 δευτερόλεπτα. Κανονικά. Σαν να κάνει shutdown. Σβήνουν λαμπάκια, ανεμιστήρες κλπ. Βέβαια μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει το restart. Ενώ όταν κάνω απενεργοποίηση τίποτα. Μόνο ο σκληρός δίσκος απενεργοποιείται. κοιτα εγω πιστευω αφου εφοσον η μητρικη κανει restart δεν εχει προβλημα αρα κατι αλλο μπορει να φταει... το τροφοδοτικο ? εχει εγγυηση ειναι καινουργιο "?
broxopios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Λοιπόν άλλαξα την μπαταριούλα, δοκίμασα και την άλλη κάρτα γραφικών και τα ίδια. Έβαλα και το τροφοδοτικό του άλλου υπολογιστή επίσης τίποτα. Οπότε μάλλον το θέμα είναι η μητρική?
EimaiMiaXara Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εαν ηταν φιλε η μητρικη δεν θα εκανε restart σκεψου το λιγο δεσ μηπως πιτσικαρει κανενα καλωδιο η τον σκληρο...μερικες φορες ειναι τα πιο ευκολα πραγματα και εμεις δεν τα βλεπουμε.(μεχρι το power switch του υπολογιστη
broxopios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χθες που έκανα εγκατάσταση πάλι τα windows 7, Έβγαλα και έβαλα πάλι όλα τα εξαρτήματα. Μέχρι και πάστα έβαλα από την αρχή.
EimaiMiaXara Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 τι να πω φιλε ισως κανει λαθος αας το δει και καποιος αλλος....εμενα η λογικη μου λεει εαν δεν εκανε ρεσταρτ τοτε θα εφταιγε η μητρικη εισαι σιγουρος οτι ο επεξεργαστης ειναι συμβιβασιμος με τη μητρικη?
sotos 1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κάνε ένα κόπο και ξαναπέρασε το bios της μητρικής σου μπας εχει φαει κανένα κολλημα 1
marios elsa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα καθως παταω τερματισμο η οθονη τερματιζει και το pc δεν δεχεται καμια εντολη αλλα ολλα μεσα δουλευουν κανονικα.. Εβγαλες καμια ακρι τι εγινε τελικα?
broxopios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα καθως παταω τερματισμο η οθονη τερματιζει και το pc δεν δεχεται καμια εντολη αλλα ολλα μεσα δουλευουν κανονικα.. Εβγαλες καμια ακρι τι εγινε τελικα? Έχει πρόβλημα κατά 90% η μητρική. Θα το τσεκάρει σε λίγες μέρες και ένα φιλαράκι που έρχεται και είναι τεχνικός υπολογιστών. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι όταν τερματίζονται όλα, απλά να πατάω για λίγα δευτερόλεπτα και το power button και να σβήνουν και τα υπόλοιπα. Τι μητρική έχεις εσύ? Γενικά τι σύστημα?
marios elsa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τελικα μαλλον η mobo γτ εβαλα αλλη μπαταρια και καρτα γραφικων και μνημες αλλα τπτ παλι τα ιδια αστα να πανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα