sheldon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, το Sony Xperia Z2 που έχω 11 μήνες τώρα, βγήκε οφφ. Πριν 10 μέρες ξαφνικά ο φακός της κάμερας γέμισε υδρατμούς δίχως λόγο καθώς δεν είχε άμεση επαφή με νερό παρά μόνο κάποια πιτσιλίσματα απο το νεροχύτη. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα καταγραφής 4Κ βίντεο, κατάφερα και το ζέστανα αρκετά ώστε να εξατμιστούν οι υδρατμοί. Πρίν 4 μέρες όμως, το έβαλα στη πισίνα για δοκιμή μιας υποβρύχιας φωτογραφίας, χωρίς να ξεπεράσω τα 30 εκατοστά σε βάθος, με τα καλύμματα πολύ καλα κλεισμένα. Αποτέλεσμα μόλις το βγαλα να έχει γεμίσει νερό μέσα του. Ανοιξα τα καπάκια και έσταζε το νερό! Παω να το "βαλω μπρος" και έκανε 3 μικρές διαδοχικές δονήσεις, και καμία άλλη περαιτέρω αντίδραση. Ύστερα απο αρκετές προσπάθειες να το στεγνώσω με πιστολάκι, αλλά και μια ημέρα στο ρύζι, έπαψε καν να δονείται! Επίσης οταν το συνδέω στο φορτιστή απλά ανάβει το led notificator σε κόκκινο. Ξέχασα επίσης να αναφέρω πως στη πισω πλευρά του, στο γυάλινο πανελ δηλαδή, στη πάνω δεξιά πλευρά, το γυαλί είναι ελάχιστα ξεκολλημένο από το πλαίσιο σε βαθμό να το πιέζεις με το χέρι να "κουμπώσει" μα αμέσως μετά επανέρχεται στη πρότερη κατάσταση! αυτό βέβαια το ανοιγματάκι είναι ελάχιστο μα συνάμα αρκετό για να παρατηρηθεί. Αναρωτιέμαι αν κανείς κάτοχος του τηλεφώνου έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, και αν είναι μονόδρομος το να το πάω στην Αrvato (καθως τους θεωρώ ικανούς να μου πουν απλά πως πήρε νερό αλλά η εγγύηση ειναι οφφ !!) ή αν υπάρχει εναλλακτικό Sony Service Center.
dieccast Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κλασσικο προβλημα με Ζ2! Τωρα που πηρε νερο φιλε(κακως το εβαλες στη πισινα) μονο αρβατο ειναι η επιλογη και δεν ξερω τι θα σου πουνε! Δοκιμασε το! Και αν στο φτιαξουν απλα μην το ξαναβαλεις σε νερο τετοια φαση κριμα ταλαιπωρια θα εχεις μετα!
Tragic! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Γιατί να μην το ξαναβάλει σε νερό; Το παλικάρι ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ και ΘΕΛΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ. Τέλος. Και δε μαμιέται η αρβάτο και η κάθε αρβάτο, υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή.
sheldon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ειμαι απολυτως σίγουρος για τα καλύμματα οτι τα είχα σωστά κλεισμένα. Συνεπώς το νερό το πήρε απο το πάνελ πίσω. Φοβάμαι όμως δύο πράγματα : 1) οτι λόγω σημαδιών (συνηθισμένων όχι τίποτα χοντροκομένα) θα μου πουν οτι εγώ φταίω που "στράβωσε"! και 2) πως στο τεστ αντοχής στο νερό μπορεί να μην εισχωρήσει νερό (γιατι δε ξέρεις ποτέ πόσο "βαρύ" τεστ είναι!) Θα το πάω μόλις γυρίσω Αθήνα μεθαύριο, κι ελπίζω να πανε όλα καλά. Επίσης παιδιά το πήρα αδιάβροχο κυρίως για να χω το κεφάλι μου ήσυχο με υγρασίες βροχές κλπ, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο να φοβάμαι να το βάλω στη πισίνα του γλυκού νερού για μια φωτογραφία! Στη τελική νερό πήρε λόγω άθλιας εφαρμογής του πάνελ!
cpgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Επειδη ειχα αντιστοιχο προβλημα με Z1 ccompact μηπως σου εχει πεσει ποτε κατω? επειδη το πισω μερος ειναι κολλημενο με κολλα στο μεταλλικο πλαισιο υποθετω πως απο τις πολλες πτωσεις στο δικο μου καπου ανοιξε και μπαινει νερο.. Εαν θες να το στεγνωσεις πληρως εχω ανοιξει σχετικο thread σε μενα δουλεψε μια χαρα μετα απο νερο... http://www.insomnia.gr/topic/572219-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1/?do=findComment&comment=54060950
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Όλα τα Ζ έχουν θέμα όταν ζεσταίνονται αρκετά με αποτέλεσμα να ξεκολάνε οι γυάλινες επιφάνειες μπρος/πίσω. Οπότε άσχετα με τα καπάκια κλπ, γεμίζουν με νερό αν έχουν ξεκολλήσει σε κάποια σημεία. Υποψιάζομαι πως η κόλλα σε υψηλές θερμοκρασίες μαλακώνει και ξεκολλάει. Μου το εκανε το Ζ3 πριν 3 μήνες και το πήγα arvato και σε 3 μέρες μου το παρέδωσαν πίσω με νέα οθόνη κλπ. Σήμερα όμως παρατήρησα πως ξεκόλλησε και πάλι η πάνω αριστερή γωνία (εκεί που είναι το led ειδοποιήσεων)... Ποτέ δεν το έβαλα στο νερό... Οπότε και πάλι arvato από Δευτέρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα