Προς το περιεχόμενο

Ποια ψυχτρα για overclock i7 950

ChaniaExpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να κανω overclock τον επεξεργαστη του δευτερου συστηματος της υπογραφης μου.Ποια ψυχτρα (φυσικα οχι υδροψυξη κατι 15-25 ευρω) ειναι η ποιο vfm για να κανω την δουλεια μου?Edit αλλη μια ερωτηση για οσους ξερουν για να τον παω 4,2 ghz πρεπει να πειραξω μονο το ratio και το base clock control ετσι?Η πρεπει να πειραξω και voltages?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Θελω να κανω overclock τον επεξεργαστη του δευτερου συστηματος της υπογραφης μου.Ποια ψυχτρα (φυσικα οχι υδροψυξη κατι 15-25 ευρω) ειναι η ποιο vfm για να κανω την δουλεια μου?Edit αλλη μια ερωτηση για οσους ξερουν για να τον παω 4,2 ghz πρεπει να πειραξω μονο το ratio και το base clock control ετσι?Η πρεπει να πειραξω και voltages?

Me 15-25 ευρω θα ελεγα να κοιταξεις στα μεταχειρισμενα για να παρεις κατι που θα αξιζει , τωρα για το OC ξεκινα να ψαχνεις οδηγους στο ιντερνετ για να βγαλεις ακρη , δεν ειναι ολοι επεξεργαστες ιδιοι οποτε δεν υπαρχει κανονας στο OC πχ υπαρχουν 3700κ που για 4.4 θελουν 1.25 ρευμα και αλλοι που με το ιδιο ρευμα πανω 4.8 - 4.9

Ριξε μια ματια θα βρεις σιγουρα κατι που σε ενδιαφερει (το παρακατω παιδι εχω συνεργαστει για αυτο στο προτεινω)

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/483985-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-30-70-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%89/

καλη περιπτωση επεισης και η Prolimatech Megahalems λιγο παραπανω σε λεφτα στα 40

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/213728-%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82-intel-socket/

με 15 ευρω δεν τον πας στα 4.2 . Θες σοβαρη ψυξη για αυτον τον επεξεργαστη. Οτιδηποτε κατω απο evo 212 / true spirit 120, ειναι πεταμενα λεφτα ειδικα τωρα το καλοκαιρι. Ειναι καλος επεξεργαστης, εγω θα σου ελεγα να παρεις μια nhd14 ηαπο τις αγγελιες και να κανεις ενα καλο oc.

Για καινουρια ψυκτρα απο μαγαζι κοιτα την true spirit 140 power. Οχι την απλη. Καλες επιλογες ειναι και οι megahalems και thermalright macho.

• Like 2

ε βαλανε μυαλο φαινεται γιατι τετοιο εργαλειο 44ευρω που την πηρα εγω ηταν τζαμπα αφου συναγονιζοταν αρκετα ακριβοτερες ψυκτρες.

Κάποτε έβρισκες True Spirit 140 Power στα 45-50€ από Ελλάδα...Τώρα το #%@&..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...