Ocelote Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Batman: Arkham Knight είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας Batman: Arkham με πρωταγωνιστή τον “Σκοτεινό Ιππότη”. Σωστά, τριλογίας και ουχί τετραλογίας, μιας που το Arkham Origins του 2013, ήταν ένας τίτλος που είχε αναπτυχθεί από τη Warner Bros. Games Montreal και όχι τη Rocksteady, προκειμένου να κυκλοφορήσει “σφήνα” ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι της σειράς –συν τοις άλλοις είχε ρόλο prequel, μιας που τα γεγονότα του εξελίσσονταν πριν το Arkham Asylum.Πριν ξεκινήσουμε, δύο σημειώσεις. Θεωρούμε πως ξεκινώντας το Arkham Knight, έχετε παίξει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της τριλογίας, τα Arkham Asylum και Arkham City. Αν όχι, τότε διαβάστε μεν το review, ωστόσο κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και παίξτε τα πριν ασχοληθείτε με το Arkham Knight. Επίσης, η παρούσα παρουσίαση αφορά προφανώς τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Αυτή για τα PC έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της μέχρι να είναι σε θέση να χαρακτηριστεί απλώς “playable”… Site: Batman: Arkham Knight - Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Στο 360 δε θα βγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THE GG GAMER Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Στο 360 δε θα βγει? οχι ps4-xbox one-pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
luis_rambo84 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 σε pc θα ειναι καλυτερο. pc for ever 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTAGAMER1996 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 σε pc θα ειναι καλυτερο. pc for ever Γιατι εχει λιγο καλυτερα γραφικα! αλλα κατι ακουσα οτι δεν βγηκε καλο για pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Όχι άλλο batmobile δεν αντέχω άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ή νύχτα πέφτει στην Αρκαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakosm Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 σε pc θα ειναι καλυτερο. pc for ever Ο κλασσικός ...... Περίμενε τουλάχιστον να περάσουν λίγα ποστ πριν την πεταξεις... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
luis_rambo84 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ο κλασσικός ...... Περίμενε τουλάχιστον να περάσουν λίγα ποστ πριν την πεταξεις... pc for ever. το ps4 και το x box ειμαι πισω τεχνολογικα πρωτη μερα. εγω θα περιμενω pc εκδοσεις και μονο. γιατι τα game σε κονσολες με απογοητευουν διαρκος σε γραφικα σε σχεση με pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κι εγω. Αν δε γονατισει το μεκανακι μου, δε μπορω να ασχοληθω. Γραφικα στο pc κι εξατμιση στο παπι. Το μοτο μου. Αλλιως δε ξεμυτιζω απο το σπιτι. Προχθες βλεπω τη δικια μου με ενα λαπτοπ στα χερια. Ερχεται και καθεται διπλα στο pc μου με τους αγωνιστικες λαμπες νεον (κιτρινο-πρασινες). - Τι κανεις εκει μωρη ξεδιαντροπη, της λεω. Βαζεις το "σαριδι" διπλα στην επιτομη της ταχυτητας? Που οι 20 ανεμιστηρες οταν φυσουν μαζι ειναι λες και βγηκαν απο την ταινια "Οσα παιρνει το Boing 747". Κατι πηγε να πει. Κι απανταω - αντε μωρη αχλαδω που θα αντιμιλησεις κι ολας. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αρκετά κατατοπιστικό και πλούσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakosm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 @NEFTIS χαχα είσαι υπέρ μέγιστος!! Εσύ πάλι luis_Ράμπο84 ....συνέχισε να είσαι απογοητευμένος με την κενωνία του αρκαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ps: παιχνίδι της χρονιάς είναι εύκολα το Kerbal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 pc for ever. το ps4 και το x box ειμαι πισω τεχνολογικα πρωτη μερα. εγω θα περιμενω pc εκδοσεις και μονο. γιατι τα game σε κονσολες με απογοητευουν διαρκος σε γραφικα σε σχεση με pc. Έλα όμως που στο PC βγήκε ένα χάλι και μισό λόγω του αθλιότερου porting στην ιστορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terzo.k Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Έλα όμως που στο PC βγήκε ένα χάλι και μισό λόγω του αθλιότερου porting στην ιστορία... φήμες λένε πως στο δικό του pc παίζει τέλεια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα