perachoritis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 καλησπερα , μου δωσανε πριν δυο μηνες ενα λαπτοπ στο οποιο ειχε πεσει νερο και δεν δουλευε, με το που το παω σπιτι και παταω το κουμπι ανοιξε και αρχισε να δουλευει , του περασα λειτουργικο κι οτι αλλο χρειαζοταν και το δουλευα κανονικα μεχρι την αλλη μερα που πηγα να το ανοξω και δεν εκανε τιποτα.......το αφηνω στην ακρη για κανενα μηνα και λεω καποια στιγμη .... δεν ξαναπροσπαθεις ..... και μου ανοιξε ξανα αλλα σκεφτηκα να το δουλευω οσο το δουλευω και μετα να βγαζω το ρευμα μηπως κανει καπου βραχυκυκλωμα.......... το δουλεψα ετσι γυρω στις 4 μερες και μετα παλι εκανε γενικο μπλακαουτ....... μετα απο ενα μηνα σχεδον παλι μου ξαναδουλεψε αλλα δεν του εβαλα ουτε λειτουργικο ουτε τιποτα για να δω τι εχει ........... αν μπορειτε βοηθηστε σας παρακαλω γιατι ειναι κριμα να το αφησω στην ακρη ευχαριστω σε οσους ασχοληθουν με το θεμα
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Λογικά έχει πάθει ζημιά η motherboard απο το νερό που έχει πάρει και για αυτο υπολειτουργεί , σε τετοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις κατι η θα το δουλεύεις με προβλήματα η δεν θα το δουλεύεις καθόλου , μετα επόμενη λύση ειναι η αγορά αλλης motherboard
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πριν κάνεις την πρώτη δοκιμή θα ήταν καλό να το λύσεις όλο και να καθαρίσεις τη μητρική και όλα τα εξαρτήματα όσο καλύτερα μπορείς. Τώρα το πιθανότερο είναι ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς (μόνο αν έβρισκες καμιά πολύ φτηνή μητρική και μπορούσες να την αλλάξεις μόνος σου, αλλά είναι και το μπλοκάρισμα του ebay που δυσκολεύει τα πράγματα...)
perachoritis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 μου φαινεται πολυ παραξενο γιατι οταν το δουλευω δεν εχει το παραμικρο προβλημα και συν της αλλης γιατι να εχει προβλημα η μητρικη αφου δεν κλεινει αμεσως αλλα μονο αν μεινει στο ρευμα για ωρες? υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η μπαταρια της μητρικης?
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Η μπαταρία της μητρικής ειναι μονο για το bios για τιποτα αλλο οποτε και αν την βγάλεις εντελώς και να είχε πρόβλημα μονο αυτη αντε να μην σου κρατάγε τις ρυθμίσεις στο bios , η μητρική λογικά καπου έχει πρόβλημα απο το νερό σε καποιο σημείο και για αυτο λειτουργεί οποτε θέλεις , οποτε σε τετοιες περιπτώσεις κανε αυτο που λεει ο φίλος απο πάνω ή πήγαινε την σε καποιο τεχνικό , ειναι γενικά δύσκολες περιπτώσεις αυτες και μπορεί να ειναι οτιδήποτε πράγμα που δεν μπορείς να υποθέσεις τι μπορεί να ειναι ποσο μάλλον να το φτιάξεις μονος σου
perachoritis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 για να την φτιαξω μονος μου αποκλειεται αλλα θελω κι εγω να εχω μια εικονα για το τι γινεται για να μην παω σε κανεναν και μου χρεωσει τιποτα τρελα πραγματα , παντως αν δεν φτιαχνεται θα ειναι κριμα γιατι ειναι αρκετα καλο λαπτοπ........... παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δύσκολο έτσι να σου πει καποιος τι έχει μπορεί να ειναι οτιδήποτε
perachoritis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ελεγα μπας και ειχε κανενας τετοιο προβλημα και ηξερε πανω κατω τι γινεται, και κατι τελευταιο που μου ηρθε ..... υπαρχει περιπτωση ολο αυτο το μπλακαουτ να το κανει το πληκτρολογιο ? γιατι εχει ενα θεμα με το πληκτρολογιο.....
wantone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καποιο τσιπ δεν δουλευει σωστα λογο του νερου. Για να σου πει καποιος ποιο μπορει να ειναι πρεπει να ειναι μηχανικος και να εχει δουλεψει ειτε στην σχεδιαση ειτε στον ποιοτικο ελεγχο αυτων που τα φτιαχνουν. Αρα καποιος κινεζος. Αρα δυσκολο να βρεθει καποιος στην Ελλαδα να βοηθησει με σιγουρια...δεν νομιζω οτι εχεις πολλες επιλογες. Ειτε το πας σε τεχνικο να το ψαξει, ειτε αλλαζεις μονος σου μητρικη αν μπορεις να βρεις συμβατη.
perachoritis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 σε τεχνικο θα το παω ετσι κι αλλιως αλλα ελεγα μηπως ηταν κατι απλο και το γνωριζατε ευχαριστω παντως παρα πολυ για την βοηθεια
mitsus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό. Το πιο πιθανό είναι κάποιο εξάρτημα/τα της μητρικής να οξειδώθηκε/βραχυκυκλώνει. Εξαρτάται που και πόσο νερό έπεσε. Όπως και να έχει σίγουρα η μητρική χρειάζεται έναν καθαρισμό, ο οποίος θα είναι μερικός( δεν μπορεί π.χ. να καθαριστεί κάποιο ολοκληρωμένο από την κάτω μεριά στο κενό με την μητρική) . Αν κάποιο όμως είναι ελαττωματικό, ίσως να σου το αντικαταστήσει.
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Εφόσον έχει πέσει νερό μπορεί η ζημιά να ειναι οπουδήποτε απο το πολύ απλό
perachoritis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 το εδωσα σε εναν γνωστο μου ειναι τεχνικος να το κοιταξει και να μου πει τι γινεται ,μακαρι να φτιαχνεται ευκολα αλλιως το βλεπω να γινεται κομματια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα