Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον μαζεψε χνουδι το lightning port και σταματησε να φορτιζει. Προσπαθησα να το καθαρισω αλλα το τηλεφωνο ειχε ηδη αποφοαρτισει τελειως. Μετα το εβαλα στην πριζα και μου εβγαζε την μαυρη οθονη με την μπαταρια με τις 4 κοκκινες γραμμες και από κατω το lightning cable με το σημα του ηλεκτρισμου. Αυτό αναβοσβηνε κάθε 2-3 δευτερα. Νομιζα ότι θα φορτιζε αλλα μετα από καμμια ωρα μαυρισε τελειως η οθονη και τωρα δεν κανει τιποτα.

Καμμια ιδεα τι παιζει;

Δημοσ.

Μάλλον εχει θέμα η μπαταρία...πάρε ένα τηλέφωνο στην document για να δεις αν εισαι στο προγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας.

Δημοσ.

Δεν είναι σπάνιο να πιάσει χνούδι όπως λες. Το καθάρισες καλά; Καθάρισέ το προσεκτικά με ένα ψιλό κατσαβιδάκι ή ακόμα και με μια καρφίτσα. Αν μπορείς δοκίμασε και με ένα άλλο καλώδιο, μπορεί να φταίει κι αυτό.

Για την μπαταρία που λέει ο φίλος μπορείς να τσεκάρεις και μόνος σου εδώ:

https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/

(ισχύει εφόσον δεν έχει ανοιχτεί από ανεπίσημο σέρβις βέβαια)

Δημοσ.

Οντως χαζη ερωτηση. Δεν θα εκανα τετοιο λαθος. τελικα το πρόβλημα ηταν στο ελαχιστο χνουδι που ειχε μαζευτεί στον πατο της υποδοχης και το οποιο βγηκε με πλαστικο οδοντικο εργαλειο (σαν οδοντικο νημα). το εψαξα πολύ στο νετ και το καλωδιο δεν ηταν πρόβλημα αν και πολλοι την πατησαν και αγοραζαν καλωδια από την απλ (22 ευρω το κομματι!). καρφιτσες, μπατονετες, οδοντογλυφίδες δεν εκαναν τπτ. όχι μεταλλικα αντικειμενα στην υποδοχη, μονο πλαστικο 'η ξυλο.

δεν είμαι στο πρόγραμμα για αλλαγη μπαταριας...

ημουν ετοιμος να το παω σε έναν φιλο να μου πει την γνωμη του αλλα ειπα να το βαλω στην πριζα να δοκιμασω την τυχη μου και το ειδα που ξυπνησε σε καποια στιγμη. ευτυχως γλυτωσα το 450αρι και την ματαβαση σε ανδροιδ....

παιδες, ευχαριστω για την βοηθεια...δεν μπορειται να φανταστείτε τι ανακουφιση εχω τωρα... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...