mrmariosgta4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια Λοιπον εχω το εξης κουτι : http://www.skroutz.gr/s/1973119/Thermaltake-Commander-MS-I-VN400A1W2N.html Και εχω τοποθετησει 4 ανεμιστηρες συνολικα 1 μπροστα για να εισαγει αερα 1 στο πλαι διπλα απο την καρτα γραφικων για να εισαγει αερα 1 πισω για να εξαγει αερα Και αλλος 1 στη θεση που ειναι τα cd rom για να χτυπαει πανω στην ψυκτα του επεξεργαστη. Ο CPU μου ειναι ο AMD Phenom II 955 @ 3.8 GHz με CPU Voltage στα 1.38 V και σε Full Load φτανει τους 62 C Η Ψυκτρα μου ειναι μια Corsair A70 με διπλο φανακι pull απο κατω και push απο πανω με παστα μια MX-2. Κατανοω πως βρισκομαστε σε περιοδο καλοκαιριου και μαλιστα με πολυ ζεστη απλα αυτο που επιδιωκω περισσοτερο ειναι να μειωσω λιγο την θερμοκρασια του CPU οσο γινεται κυριως καθως ειμαι στα ορια που ειμαι Safe συμφωνα με το site της AMD με την καρτα γραφικων δεν εχω προβλημα φτανει τους 73 C σε full load. Εχω σκεφτει να κανω μια παντεντα μονταροντας το πισω μερος του κουτιου ανοιγοντας μια τρυπα στην περιοχη που βρισκεται ο επεξεργαστης και να βαλω καλτσον για φιλτρο και εναν 120 ανεμιστηρα που εχω καβατζα στο ντουλαπακι και να εισαγω ή να εξαγω αερα απο εκει για να μειωσω 4-5 βαθμους του επεξεργαστη μου. Μηπως εχετε εσεις καμια ιδεα για να καταφερω να κανω κατι να μειωσω τις θερμοκρασιες ;;; Σας ευχαριστω για το χρονο και την βοηθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 προσωπικά θα σου έλεγα να βγάλεις τον πλαϊνό και να τον κάνεις εισαγωγή η εξαγωγή. επίσης,αλλαξε την διάταξη των ανεμιστήρων στον επεξεργαστή,να τραβάει αέρα απο κάτω προς τα πάνω να δεις μήπως και γίνει καλύτερη η κατάσταση τώρα πετάας αέρα πάνω στην κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 προσωπικά θα σου έλεγα να βγάλεις τον πλαϊνό και να τον κάνεις εισαγωγή η εξαγωγή. επίσης,αλλαξε την διάταξη των ανεμιστήρων στον επεξεργαστή,να τραβάει αέρα απο κάτω προς τα πάνω να δεις μήπως και γίνει καλύτερη η κατάσταση τώρα πετάας αέρα πάνω στην κάρτα γραφικών. Για τον πλαινο δεν σε πολυ καταλαβα εισαγει αερα στο κουτι και ο αερας αυτος πεφτει στην καρτα γραφικων οσο για την ψυκτρα του επεξεργαστη ετσι οπως ειναι η ψυκτρα τραβαει αερα απο κατω και τον βγαζει απο πανω ισως να το διατυπωσα λαθος στο αρχικο post για την παντεντα που σκεφτηκα συμφωνεις θα δω διαφορα στις θερμοκρασιες ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μηπως να αλλαζα CPU Cooler να πηγαινα σε καμια υδροψυξη οπως αυτην ;; : http://www.skroutz.gr/s/6166358/CoolerMaster-Seidon-120V-Ver-2.html Θα δω αποτελεσμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ακομα να μην παρεις υδροψυξη . 1 μπροστα που εχει ειδη μια θεση να βαζει αερα σιγουρα . 1 πλαινο ανεμιστηρα βαλτον στην πανω θεση στην πισω μερια . κανονικα οπως ειναι ο απο πισω να βγαζει αερα . ακομα μην βαλεις δευτερο απο μπροστα και για το θορυβο (αν ενοχλει) και ουσιαστικα το τροφοδοτικο αερα βγαζει ζεστο απο πισω. δοκιμασε και ετσι μπορει να δεις διαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ακομα να μην παρεις υδροψυξη . 1 μπροστα που εχει ειδη μια θεση να βαζει αερα σιγουρα . 1 πλαινο ανεμιστηρα βαλτον στην πανω θεση στην πισω μερια . κανονικα οπως ειναι ο απο πισω να βγαζει αερα . ακομα μην βαλεις δευτερο απο μπροστα και για το θορυβο (αν ενοχλει) και ουσιαστικα το τροφοδοτικο αερα βγαζει ζεστο απο πισω. δοκιμασε και ετσι μπορει να δεις διαφορες Τα εχω κανει ηδη αυτα και εχω τις θερμοκρασιες που εχω γιαυτο σκεφτομου μηπως να αλλαζα την ψυκτρα και να πηγαινα σε αυτην : http://www.skroutz.gr/s/6166358/CoolerMaster-Seidon-120V-Ver-2.htmlΤι γνωμη εχετε θα δω αποτελεσμα και μειωση θερμοκρασιων ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Παιδια κανεις ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Η συγκεκριμένη υδρόψυξη είναι κατά πολύ υποδεέστερη της corsair a70, δεν αξίζει να πάρεις μια τόσο φθηνή υδρόψυξη που είναι χειρότερη από την αερόψυκτρα που έχεις ήδη. Επίσης, βάλε το πλαϊνό φανάκι να εξάγει αέρα, είναι καλύτερο μιας και απομακρύνεται η ζέστη που βγαίνει από την κάρτα, από τα vrm και από την ψύκτρα και το φανάκι που έχεις να χτυπάει στην ψύκτρα του επεξεργαστή βάλτο πάνω να βγάζει. Και μια συμβουλή, βάλε το τροφοδοτικό με την τρύπα του ανεμιστήρα προς τα κάτω, ώστε να παίρνει κρύο αέρα από κάτω μιας και έχει τρύπες το κουτί, έτσι δηλαδή δεν θα ζορίζεται περισσότερο τραβώντας τον ήδη ζεστό αέρα του κουτιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Η συγκεκριμένη υδρόψυξη είναι κατά πολύ υποδεέστερη της corsair a70, δεν αξίζει να πάρεις μια τόσο φθηνή υδρόψυξη που είναι χειρότερη από την αερόψυκτρα που έχεις ήδη. Στο πανω μερος του κουτιου δεν μπορω να βαλω καποιον ανεμιστηρα λογω της ψυκτρας το τροφοδοτικο το εχω με την τρυπα του ανεμιστηρα απο κατω οπως ανεφερες οσο για το πλαινο θα δοκιμασω Για την παντεντα που αναφερω παραπανω τι λες ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν αξίζει κατά την γνώμη μου, τσάμπα θα μαγαρίσεις το κουτί για το τίποτα. Παίξε με τα φανάκια όπως σου είπα και φρόντισε να βάλεις το ένα πάνω να βγάζει στην τελευταία υποδοχή που έχει για ανεμιστήρα, δηλαδή αυτή που είναι πίσω πίσω. Την ψύκτρα την έχεις να κοιτάει προς τα πίσω ή προς τα πάνω ; Από τα φανάκια της ψύκτρας, το μπροστά βάζει και το πίσω βγάζει έτσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν αξίζει κατά την γνώμη μου, τσάμπα θα μαγαρίσεις το κουτί για το τίποτα. Παίξε με τα φανάκια όπως σου είπα και φρόντισε να βάλεις το ένα πάνω να βγάζει στην τελευταία υποδοχή που έχει για ανεμιστήρα, δηλαδή αυτή που είναι πίσω πίσω. Την ψύκτρα την έχεις να κοιτάει προς τα πίσω ή προς τα πάνω ; Από τα φανάκια της ψύκτρας, το μπροστά βάζει και το πίσω βγάζει έτσι ; Την ψυκτρα την εχω ετσι οπως ειναι σε αυτην την φωτο αυτο μαλλον μου περιοριζει τον χωρο για να βαλω τον ανεμιστηρα πανω και τερμα πισω οπως μου ειπες... Η μητρικη μου τα εχει ετσι για να κουμπωσω την ψυκτρα γιαυτο και ειναι οπως στην φωτο που ποσταρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τότε άσε την διάταξη των ανεμιστήρων ως έχει, απλά φρόντισε να βάλεις το πλαϊνό φανάκι να βγάζει, σε όσα συστήματα το έχω δοκιμάσει δουλεύει καλύτερα από το να βάζει, βγάζει έξω όλη την θερμότητα που εκλύεται από την ψύκτρα, τα vrm και την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τότε άσε την διάταξη των ανεμιστήρων ως έχει, απλά φρόντισε να βάλεις το πλαϊνό φανάκι να βγάζει, σε όσα συστήματα το έχω δοκιμάσει δουλεύει καλύτερα από το να βάζει, βγάζει έξω όλη την θερμότητα που εκλύεται από την ψύκτρα, τα vrm και την κάρτα. Οντως εχει καλυτερα αποτελεσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 δυστηχως με τον τροπο που μπαινει η ψυχτρα δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. ουσιαστικα ο κατω ανεμιστηρας της ψυχτρας παιρνει τον θερμο αερα απο την καρτα και τον πεταει επανω στην ψυχτρα του επεξεργαστη.και αμφιβαλλω εαν ο πισω ανεμιστηρας που λογικα ειναι και χαμηλες στροφες (για 800αρι coolermaster τον κοβω) συμβαλει στην αποβολη του θερμου αερα.exhaust ετσι οπως εισαι πιο πολυ ειναι ο πανω ανεμιστηρας της ψυχτρας σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα