Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μεγαλο θεμα γιατι το λαπτοπ νου δεν μπαινει στο wifi. Στο οικιακο μου δικτυο συνδεεται κανονικα αλλα στο σπιτινπου εχω ερθει για μερικες μερες δεν λεει να συνδεθει. Στο παρελθον εχω συνδεθει κανονικα με το δικτυο και τωρα τιποτα. Αναγνωριζει το δικτυο και μαλιστα μου βγαζει οτι εχω εξαιρετικο σημα αλλα οταν παταω συνδεση μου βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει. Οι υπολοιπες συσκευες συνδεονται κανονικα στο δικτυο, μονο το λαπτοπ εχει θεμα. Δοκιμασα restart και στο ρουτερ και στο λαπτοπ χωρις αποτελεσμα. Το windows resolution center ειναι αχρηστο και εδω σας γραφω απο το κινητο. Οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα τι να κανω, γιατι θελω να προχωρησω στη δουλεια μου και ειναι αδυνατον χωρις ιντερνετ. Εχω windows 7 και το asus x55a.

Δημοσ.

σύνδεσε το με καλώδιο και άλλαξε τον κωδικό/τύπο κλειδώματος του wifi.

ύπάρχει περίπτωση να έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση απο την κάρτα δικτύου του λάπτοπ και να έχεις ορίσει πχ να παίρνει συγκεκριμένη ip;

Δημοσ.

Άλλαξε κανάλι στο WiFi του router για αρχή. Για να μπεις στο interface των περισσότερων router μπες στο http://192.168.1.1 ή 192.168.2.1 ή 192.168.1.254 και κάνε login με τα στοιχεία που χρειάζεται (ανάλογα με το router, σε κάποια είναι username και password admin, σε άλλα το γράφει σε αυτοκόλλητο κάτω από το router κλπ). Μετά ψάξε για τις ρυθμίσεις του WiFi, και συγκεκριμένα για το κανάλι. Μην το βάλεις στο αυτόματο, στο 12 ή στο 13 γιατί κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα με αυτό. Καλύτερα να προτιμήσεις ένα από τα εξής: 1, 6, 11.

Δημοσ.

Μπορω ν αλλαξω καναλι στο ρουτερ διχως να χω συνδεση στο ιντερνετ? Επειτα, ειμαι σε ξενο σπιτι, και δεν θελω να τους τα ανακατωσω και πολυ, καποιος αλλος τροπος να αποκτησω συνδεση υπαρχει?

Ρυθμισεις καρτας δικτυου δεν ειχα κανει και στο σπιτι μου εμπαινα κανονικα.

Δημοσ.

Μπορω ν αλλαξω καναλι στο ρουτερ διχως να χω συνδεση στο ιντερνετ? Επειτα, ειμαι σε ξενο σπιτι, και δεν θελω να τους τα ανακατωσω και πολυ, καποιος αλλος τροπος να αποκτησω συνδεση υπαρχει?

Ρυθμισεις καρτας δικτυου δεν ειχα κανει και στο σπιτι μου εμπαινα κανονικα.

Για το πρώτο bold,ναι φυσικά δεν χρειάζεσαι σύνδεση στο ίντερνετ για να μπεις στο μοντεμ,αρκει να μπορείς να συνδεθείς σε αυτό.

Για το δεύτερο, εφόσον δεν μπορείς να μπεις ασύρματα,μπαίνεις με καλώδιο,κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει

Δημοσ.

Αυτό ενίοτε το έκανε και το δικό μου netbook, αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες έμπαινε. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...