elenit24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω τώρα πια μια νέα μόδα (είμαι γυναίκα) βλέπω άντρες με τρύπα στην μύτη, σας αρέσουν? δεν το βρίσκω καθόλου αντρίκιο.Και πολύ αντιαισθητικό! είμαι η μόνη ή και σε άλλους φαίνεται κάπως αυτό το θέαμα?(υγ, δεν μ'αρέσουν γενικά οι τρύπες στο πρόσωπο ,φρύδι, χείλη, μύτη ή εμφυτεύματα.)
ASFE Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και μενα χαλι μου φαινεται. Αλλα ειπαμε. Γουστα ειναι αυτα!
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για γυναικα piercing ston αφαλο μονοδρομος αρκει να εχει flat κοιλια γιατι εχουμε δει και εκτρωματα κατα καιρους ... 2
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω τώρα πια μια νέα μόδα (είμαι γυναίκα) βλέπω άντρες με τρύπα στην μύτη, σας αρέσουν? δεν το βρίσκω καθόλου αντρίκιο.Και πολύ αντιαισθητικό! είμαι η μόνη ή και σε άλλους φαίνεται κάπως αυτό το θέαμα? (υγ, δεν μ'αρέσουν γενικά οι τρύπες στο πρόσωπο ,φρύδι, χείλη, μύτη ή εμφυτεύματα.) γιατι βρε μωρακι
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω τώρα πια μια νέα μόδα (είμαι γυναίκα) βλέπω άντρες με τρύπα στην μύτη, σας αρέσουν? δεν το βρίσκω καθόλου αντρίκιο.Και πολύ αντιαισθητικό! είμαι η μόνη ή και σε άλλους φαίνεται κάπως αυτό το θέαμα? (υγ, δεν μ'αρέσουν γενικά οι τρύπες στο πρόσωπο ,φρύδι, χείλη, μύτη ή εμφυτεύματα.) Τα piercings στους άντρες τα βρίσκω πολύ κ@υλα. Και ειδικά στο φρύδι. Αχ.
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τα piercings στους άντρες τα βρίσκω πολύ κ@υλα. Και ειδικά στο φρύδι. Αχ. ντροπη... πιπερι στο στομα
Unabomber Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τα piercings στους άντρες τα βρίσκω πολύ κ@υλα. Και ειδικά στο φρύδι. Αχ. 1
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Unabomber ω ρε φίλε ... Πάμε λοιπόν! Αφιέρωμα piercings [που μ'αρέσουν]:
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το δευτερο δε φαίνεται. Και αν ηταν όλοι αυτοί ξυρισμένοι πάλι θα σου άρεσαν οι χαλκάδες τους;;; Τεντυμπόιδες...
vrwmiaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Περίεργα γούστα έχεις κύρια καθηγήτρια....
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τί να κάμω; Έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου [κυρίως τα ωραία κωλαράκια]. 1
kathytherion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τί να κάμω; Έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου [κυρίως τα ωραία κωλαράκια]. Μ αρεσει ο συνδυασμος piercing και clean cut στυλακι που εχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα