TaeYang Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 μια μέρα δεν παίζει να κλείσει τη δικιά μου που την έχω πολλά χρόνια και μήνες να μην βάλω δεν καταλαβαίνει τίποτα Άρα να μην ανησυχώ εε...ΟΚ ευχαριστώ!
RottenLungs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μην αγχώνεστε ρε... Το παρασκέφτεστε, μία μικρή πληγή είναι. Επίσης ο πόνος είναι ελάχιστος. Μία τσιμπιά με πολύ δύναμη και μεγάλο νύχι είναι. Εγω πριν λίγο έκανα δεύτερη στην ίδια ρώγα. Καθαριότητα θέλει, 2-3 φορές την μέρα οξυζενέ και αλατόνερο. Ούτε αντιβιοτικές κρέμες θέλει, ούτε τπτ. Υ.Γ. Πισίνες βέβαια ούτε για αστείο...
kanadesu Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Έβαλα σκουλαρίκι πρίν καμία ώρα κ ξέχασα να πάρω κάτι να του βάζω για να μην πάθει μόλυνση...τουλάχιστον έχω αυτό για τα χέρια ώστε να βάζω πρίν το πιάνω και να το στρίβω αλλά δεν ξέρω μην γίνει καμία μαλακία.Τι κάνουμε τις πρώτες μέρες κ για πόσο θα το στρίβω το άτιμο?Να βάλω οινόπνευμα?
kanadesu Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τελικά το έβγαλα και ίσως το ξανά βάλω κάποια αλλη στιγμή..να φανταστώ η τρύπα σε έναν μήνα θα κλείσει και θα πρέπει να ξανά κάνω αν θέλω τρύπα στο ίδιο σημείο?
RottenLungs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ούτε οινόπνευμα, ούτε , μπεταντίν, ούτε ιώδιο, κτλ. Αυτά καταστρέφουν τον ιστό και κάνει άπειρο καιρό να φτιάξει. Γενικότερα δεν πρέπει να βάζεις τέτοια πράγματα στις πληγές. Τις πλένεις με πράσινο σαπούνι και τις αφήνεις να γιάνουν. Πήγαινε πάρε ένα οξυζενέ και 3 φορές την μέρα θα βάζεις οξυζενέ, στρίψιμο του σκουλαρικιού να πάει παντού και μετά αλατόνερο (με μπόλικο αλάτι)
itsgosu Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ούτε οινόπνευμα, ούτε , μπεταντίν, ούτε ιώδιο, κτλ. Αυτά καταστρέφουν τον ιστό και κάνει άπειρο καιρό να φτιάξει. Γενικότερα δεν πρέπει να βάζεις τέτοια πράγματα στις πληγές. Τις πλένεις με πράσινο σαπούνι και τις αφήνεις να γιάνουν. Πήγαινε πάρε ένα οξυζενέ και 3 φορές την μέρα θα βάζεις οξυζενέ, στρίψιμο του σκουλαρικιού να πάει παντού και μετά αλατόνερο (με μπόλικο αλάτι) φυσικά αλάτι όχι αυτούνου που τρώμε.
RottenLungs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εγω αυτου που τρώμε βάζω. Υπάρχουν βέβαια και στα φαρμακεία φακελάκια, αυτό χρησιμοποιώ όταν έχω μπούκωμα και κάνω πλύσεις. Τελικά το έβγαλα και ίσως το ξανά βάλω κάποια αλλη στιγμή..να φανταστώ η τρύπα σε έναν μήνα θα κλείσει και θα πρέπει να ξανά κάνω αν θέλω τρύπα στο ίδιο σημείο? Σε λίγα λεπτα θα έχει κλείσει η τρύπα. Γιατι το έβγαλες; Επειδή δεν είχε οξυζενέ, υπάρχουν και εφημερεύων φαρμακεία. Τσάμπα λεφτά.
kanadesu Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εγω αυτου που τρώμε βάζω. Υπάρχουν βέβαια και στα φαρμακεία φακελάκια, αυτό χρησιμοποιώ όταν έχω μπούκωμα και κάνω πλύσεις. Σε λίγα λεπτα θα έχει κλείσει η τρύπα. Γιατι το έβγαλες; Επειδή δεν είχε οξυζενέ, υπάρχουν και εφημερεύων φαρμακεία. Τσάμπα λεφτά. Για διάφορους λόγους μωρέ αλλά δεν είχα πρόβλημα μην πάθω κάτι αφού θα πήγαινα το πρωί να πάρω.Αν είναι τον χειμώνα ξανά και θέλω,γίνεται κανονικά στο ίδιο σημείο τρύπα?Τα λεφτά ήταν λίγο τσάμπα αλλά κάπου αλλού θα τα χάλαγα με τον ίδιο τρόπο αν όχι τώρα πιστεύω.
RottenLungs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ναι γιατι να μην γίνεται. Αυτή η τρύπα που άνοιξες ούτε σημάδι δεν θα σου αφήσει. Εγω έχω ανοίξει και μόνος μου και τις έχω κλείσει μετα απο λίγες μέρες.
omghi2u Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Στην μανα σου το ειπες ??? Θα της το πεις της γυναικας το χειμωνα η θα εχουμε παλι ανοιξε κλεισε?
kanadesu Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τελικά θα βάλω ξανά..το σώζω μέχρι αύριο ώστε μην κλείσει?Άν βάλω στο σπίτι της αδερφής μου ένα κ το περάσω με οινόπνευμα γα να το κρατήσω κ αύριο πάω κ μ βάλουν ένα καινούριο?Το δικό μου ενώ το έβγαλα για να πάω δουλειά,το έχασα! 1
RottenLungs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω οτι σώζεται. Καθάρισς το καλα με οξυζενέ και απολύμανε μία καρφίτσα και πέρνα την απο την τρύπα. Αν περάσει, βάλε το σκουλαρίκι, με καμια γλιτσερί κρεμούλα και πολυ ζόρι. Αν μπει η καρφίτσα αλλα το σκουλαρίκι με την καμία, πήγαινε στο pierca να στην ανοίξει λίγο παραπάνω με διαστολέα. Είναι κάτι λεπτά μέταλλα που καθώς τα στρίβεις μεγαλώνει η διάμετρος τους. Δεν διάβασα οτι σου λείπει το σκουλαρίκι. Οχι μην κάνεις τίποτα απο τα παραπάνω που έγραψα, απλα άστην να κλέισει.
BlackDarkFlag Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ερώτηση.. τι ξέρουμε για το prince albert? έχει κανένας;
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Χριστός κι παναγία!!!! Με αυτό δύσκολα θα σου κάτσει γκόμενα (πέραν απο γκοθούδες και τα συναφή).
BlackDarkFlag Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Χριστός κι παναγία!!!! Με αυτό δύσκολα θα σου κάτσει γκόμενα (πέραν απο γκοθούδες και τα συναφή). vgainei ama 8eleis opote dn einai thema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα