Antwni Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Γεια σας! Σημερα το πρωι εκανα τρύπα στο στήθος μου. Στο ενα απο τα δυο βγάζω αιμα. Ειναι φυσιολογικο αυτο για πρώτη μερα; Και τα δυο πονάνε λιγο.. Τι μπορω να κανω; Σε ποιο από τα δυο? Έχει σημασία. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Γεια σας! Σημερα το πρωι εκανα τρύπα στο στήθος μου. Στο ενα απο τα δυο βγάζω αιμα. Ειναι φυσιολογικο αυτο για πρώτη μερα; Και τα δυο πονάνε λιγο.. Τι μπορω να κανω; Απλά καθαρίζε το Καλα. Ο πόνος θα φύγει αύριο μεθαυριο 1
Ellen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σε ποιο από τα δυο? Έχει σημασία. Σημερα το πρωι που ξύπνησα και στα δυο δεν ειναι πολυ αλλα εχει και κατι σαν μελανιές μικρές
Ellen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Απλά καθαρίζε το Καλα. Ο πόνος θα φύγει αύριο μεθαυριο Και αυτο με το αιμα; Ειναι φυσιολογικο; Και τις μελανιές;
Runner25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 α εντάξει τότε , δηλαδή αν την παίξεις τη ρώγα και τσουρλώσει φαίνεται οκ ? απλά έλεγα να το check μη την πατήσεις γιατι νόμιζα οτι ηταν διογκωμένες. πάντως piercing στη ρώγα δεν θα έκανα , αμα στην τραβήξουν σε καυγά θα το μετανιώσεις αλλα θα ειναι πολύ αργά .. cant imagine the pain μπραβο ρε φιλε ετσι στα ισα παλευεις παντα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και αυτο με το αιμα; Ειναι φυσιολογικο; Και τις μελανιές; πληγη ειναι οποτε μην αγχωνεσαι! θελει ενα διαστημνα επουλωθει τελειως! εμενα 2 χρονια μετα η αριστερη ακομη βγαζει πυον και πρηζεται (καλα την ταλαιπωρω και γω κα την χτυπαω παντου ) μπραβο ρε φιλε ετσι στα ισα παλευεις παντα? 1) οταν παλευεις για να αμυνθεις δεν θα κοιταξεις αν θα σαι πει ο αλλος αδερφη ή οχιαλλα να τη βγαλεις καθαρη 2)δεν χρειαζεται να το τραβηξει καποιος επιτηδες αλλα μπορει με το παραμικρο. Εγω μεχρι και απο την πετσετα που πηγα να σκουπιστω ειχα τραβηξει το σκουλαρικι και ακομη και απο βουτια στη θαλασσα μου εχει βγαλει αιμα
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 μπραβο ρε φιλε ετσι στα ισα παλευεις παντα? αν και δε σε πιάνω γιατι το γυρνάς στο προσωπικό προς εμένα στο δρόμο δεν έχει κανόνες , πήγαινε στον άλλο που θα σε μαχαιρώσει , ή που θα στη δώσει με καμια σιδεριά στο κεφάλι να έρθει στα ίσια να δεις πλάκα απο εμένα πάντως δεν θα κινδύνευαν τα βυζιά σας , ούτε τραβάω ρώγες ούτε χτυπάω κορμό
TaeYang Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Γεια σας! Έχω κάνει piercing στο κάτω χείλος εδώ και κάτι μήνες και είχα βάλει μπίλια. Πριν λίγο όμως μου βγήκε και όταν προσπάθησα να το ξαναβάλω είδα ότι ήταν σπασμένο στην άκρη άρα τώρα δεν φοριέται... Θα πάω αύριο να αγοράσω άλλο αλλά μέχρι τότε τι να κάνω; Έχω ακούσει ότι άμα βγάλω την ράβδο έστω και για μια δυο μέρες η τρύπα θα αρχίσει να κλείνει και θα έχω πρόβλημα όταν πάω να βάλω την ράβδο πάλι...
vsl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Γεια σας! Έχω κάνει piercing στο κάτω χείλος εδώ και κάτι μήνες και είχα βάλει μπίλια. Πριν λίγο όμως μου βγήκε και όταν προσπάθησα να το ξαναβάλω είδα ότι ήταν σπασμένο στην άκρη άρα τώρα δεν φοριέται... Θα πάω αύριο να αγοράσω άλλο αλλά μέχρι τότε τι να κάνω; Έχω ακούσει ότι άμα βγάλω την ράβδο έστω και για μια δυο μέρες η τρύπα θα αρχίσει να κλείνει και θα έχω πρόβλημα όταν πάω να βάλω την ράβδο πάλι... anal μέχρι να γιάνει
TaeYang Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 anal μέχρι να γιάνει anal μέχρι να σταματήσεις να είσαι μαλάκας
warlock9_0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Γεια σας! Έχω κάνει piercing στο κάτω χείλος εδώ και κάτι μήνες και είχα βάλει μπίλια. Πριν λίγο όμως μου βγήκε και όταν προσπάθησα να το ξαναβάλω είδα ότι ήταν σπασμένο στην άκρη άρα τώρα δεν φοριέται... Θα πάω αύριο να αγοράσω άλλο αλλά μέχρι τότε τι να κάνω; Έχω ακούσει ότι άμα βγάλω την ράβδο έστω και για μια δυο μέρες η τρύπα θα αρχίσει να κλείνει και θα έχω πρόβλημα όταν πάω να βάλω την ράβδο πάλι... μια μέρα δεν παίζει να κλείσει τη δικιά μου που την έχω πολλά χρόνια και μήνες να μην βάλω δεν καταλαβαίνει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα