Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 κανε και στις 2! αν θες για μαγαζι στειλε μου πμ να σου πω
Flaoutistas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Θέλω να σου στείλω πμ αλλα δε ξέρω πως γίνεται! χαχα
tehAllantin Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ρε την παλευεις; Αν κανεις να κανεις σε καποιον που ξερει. Παρα πολλη προσοχη στην απολυμανση. Παρα πολλη προσοχη στον υπνο την πρωτη βδομαδα τουλαχιστον καθως και το τι ρουχα φορας/πως τα φορας. Στο πρωτο προβλημα πας στον piercer. Δεν θρεφει ευκολα και ποναει/ματωνει με το παραμικρο. Γενικα ειναι παρα πολυ ευαισθητο σημειο. Αν το κανεις για να γουσταρεις καντο. Αν το κανεις για να γουσταρουν, περιμενε κανα χρονο κ ξανασκεψου το.. ΥΓ. Παρε αλοιφη τυπου emla (λιδοκαινη/ξυλοκαινη) 40-50 λεπτα πριν την τρυπα
Flaoutistas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 όχι το γυστάρω για αυτό θέλω να το κάνω.. γενικά από αντισηψία ξέρω και λόγω επαγγέλματος.. καλή η ιδέα με την ξυλοκαΐνη πάντως
tehAllantin Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλα. Πως θα ξεχνιεσαι και μετα με την παραμικρη κινηση θα τιναζεσαι μεχρι στο ταβανι.. Για το καλοκαιρι παντως, παρε τυπου πετονια (ενα ειδικο υποτιθεται πλαστικο) αντι για μπαρα απο τιτανιο/χειρ.ατσαλι και βαλε και διαφανες μπιλιες. Εκτος αν θες να κανεις το κομματι σου
Flaoutistas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όταν λες να κάνω το κομμάτι μου; Εμένα μαρέσουν αυτά που είναι με 2 μπίλιες αριστερά και δεξιά
nicoc89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ναι , κάνε να σου φύγει ο κώλος στον πόνο και κρύψτο, seems legit
Flaoutistas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όταν πονάς δε μετατοπίζεται ο κώλος μου η οποιοδήποτε άλλο μέλος του σώματος μου χαχααχα
tehAllantin Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν θες να το κανεις για την παραλια με γεια σου με χαρα σου
Iris_89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ποιος μιλησε για φιλι ρε? Το αν το βρισκουν σεξι ειναι οπως σε ολα τα πραγματα! 50-50! καποιες το γουσταρουν αλλες το σιχαινονται! Εγω με αυτη που "ειμαι" τωρα ολα ξεκινησαν απο μια συζητηση για τα σκουλαρικια στις ρωγες αλλα μου εχει τυχει να μιλησω και κοσμο που να μην το αντεχει και μονη στην ιδεα Ισχύει, τα nipple rings σου είναι και γαμώ από κοντά, περισσότερο απ ότι το φανταζόμουν xD
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 και που να δεις το πουλι μ ου τωρα που εστρωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα