Προς το περιεχόμενο

Piercings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε την παλευεις;

Αν κανεις να κανεις σε καποιον που ξερει.

Παρα πολλη προσοχη στην απολυμανση.

Παρα πολλη προσοχη στον υπνο την πρωτη βδομαδα τουλαχιστον καθως και το τι ρουχα φορας/πως τα φορας.

Στο πρωτο προβλημα πας στον piercer. Δεν θρεφει ευκολα και ποναει/ματωνει με το παραμικρο.

Γενικα ειναι παρα πολυ ευαισθητο σημειο. Αν το κανεις για να γουσταρεις καντο. Αν το κανεις για να γουσταρουν, περιμενε κανα χρονο κ ξανασκεψου το..

ΥΓ. Παρε αλοιφη τυπου emla (λιδοκαινη/ξυλοκαινη) 40-50 λεπτα πριν την τρυπα :P

Δημοσ.

όχι το γυστάρω για αυτό θέλω να το κάνω.. γενικά από αντισηψία ξέρω και λόγω επαγγέλματος.. καλή η ιδέα με την ξυλοκαΐνη πάντως ;)

Δημοσ.

Καλα. Πως θα ξεχνιεσαι και μετα με την παραμικρη κινηση θα τιναζεσαι μεχρι στο ταβανι..

Για το καλοκαιρι παντως, παρε τυπου πετονια (ενα ειδικο υποτιθεται πλαστικο) αντι για μπαρα απο τιτανιο/χειρ.ατσαλι και βαλε και διαφανες μπιλιες. Εκτος αν θες να κανεις το κομματι σου :P

Δημοσ.

ποιος μιλησε για φιλι ρε? 

Το αν το βρισκουν σεξι ειναι οπως σε ολα τα πραγματα! 50-50!

καποιες το γουσταρουν αλλες το σιχαινονται!

Εγω με αυτη που "ειμαι" τωρα ολα ξεκινησαν απο μια συζητηση για τα σκουλαρικια στις ρωγες αλλα μου εχει τυχει να μιλησω και κοσμο που να μην το αντεχει και μονη στην ιδεα

Ισχύει, τα nipple rings σου είναι και γαμώ από κοντά, περισσότερο απ ότι το φανταζόμουν xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...