Προς το περιεχόμενο

Piercings

Flaoutistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα..Με ενδιαφερει να κανω σκουλαρικη στο κατω χειλος στο κεντρο.Ρωτησα στα μαγαζια στην Πατρα και μ ειπαν 30 ευρω και μ φαινονται αρκετα πολλα δεν ξερω.Θελω να το κανω μονος μου δεν με νοιαζει ο πονος προφανως θα το προσεξω αλλα δεν ξερω πως να το κανω και τι υλικα χρειαζομαι..Καποιος με καποια παρομοια εμπειρια η να το εχει κανει να μ πει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα..Με ενδιαφερει να κανω σκουλαρικη στο κατω χειλος στο κεντρο.Ρωτησα στα μαγαζια στην Πατρα και μ ειπαν 30 ευρω και μ φαινονται αρκετα πολλα δεν ξερω.Θελω να το κανω μονος μου δεν με νοιαζει ο πονος προφανως θα το προσεξω αλλα δεν ξερω πως να το κανω και τι υλικα χρειαζομαι..Καποιος με καποια παρομοια εμπειρια η να το εχει κανει να μ πει?

Ειλικρινά καλύτερα να δώσεις τα 30 ευρώ. Μπορεί να σου φαίνονται πολλά αλλά θα σου κοστίσει λιγότερο από το άμα γίνει κάποια στραβή. Δεν είναι μόνο ο πόνος.. είναι ότι ίσως δε γίνει σωστά, ίσως τραυματιστεί νεύρο.. .δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεις πειραματόζωο.

Αφού το αποφάσισες για μένα δώσε τα λεφτά και κάντο σωστά

όσες έχω ανοίξει μόνος μου τις έχω κάνει με χοντρή βελόνα σαν σακοράφα

προτείνω να πάς και να δώσεις το 30άρι να τελειώνεις

Φίλε μου ξέρω ότι μπορεί να το πάρεις στραβά αλλά το λέω με όλη την καλή διάθεση...αν δεν έχεις να δώσεις 30€ μήπως θα έπρεπε να σε απασχολούν άλλα πράγματα κι όχι πως θα κάνεις piercing;

Ρε παιδια αυτο ειχα σκοπο ν κανω αλλα θα μ λειψουν αμα το δωσω τωρα..Καποιος να το εχει κανει να μ πει τπτ?

Ίσως σου λείψει πιο πολύ το κάτω χείλος σου αν τρυπήσεις το νεύρο και παραλύσει

Επιχείρημα γονέα που δε γουστάρει τα piercing στο παιδί του φάση;

Όχι καμία σχέση. Δικιά μου λογική απλά! :)

(άσχετα αν δεν μου αρέσουν, το ίδιο θα έλεγα κι αν μου άρεσαν)

• Like 1

Όχι καμία σχέση. Δικιά μου λογική απλά! :)

(άσχετα αν δεν μου αρέσουν, το ίδιο θα έλεγα κι αν μου άρεσαν)

Στο απο πάνω πήγαινε, για το νεύρο και την παράλυση :)

• Like 1

Ρε παιδια αυτο ειχα σκοπο ν κανω αλλα θα μ λειψουν αμα το δωσω τωρα..Καποιος να το εχει κανει να μ πει τπτ?

Αν είναι να κάνεις πειράματα, πάρε τουλάχιστον σωστή βελόνα

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=piercing+needle&_frs=1

Δεν ειναι οτι δεν εχω να φαω ελεος αλλα δεν εχω κανει αλλη τρυπα και το θελω καιρο αλλα δεν ξερω.Μπορει να μ την καρφωσει και να το βγαλω σε μια εβδομαδα να μην πεταξω και μαζι 30 ευρω φοιτητης ειμαι δεν τα γενναω τα χρηματα..Μπορω να βρω αυτην την βελονα ελλαδα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...