Προς το περιεχόμενο

Piercings

Flaoutistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να κάνω piercing στη ρόγα μου.. γενικά το βρίσκυ πού σέξυ αν και ίσως έχω θέμα γιατί είναι κάπως προς τα μέσα σε μένα.. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Το βρίσκετε ωραίο να έχει ένας άντρας σκουλαρίκι εκεί; Αν ήταν να διαλέγατε μεταξύ τατου και piercing τι θα διαλέγατε και που θα κάνατε το tatoo;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

θα σου πω απο τωρα να μην κανεις τιποτα γιατι ο λογος που τα κανεις ειναι να αρεσεις στους αλλους και οχι γιατι το γουσταρεις.

Για το αν μπορεις να κανεις η οχι τρυπα δεν μπορει να στο πει κανεις εδω μεσα ειδικα οταν δεν εχει ιδεα πως ειναι η ρωγα σου!

Οσο για την επιλογη ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα αρα δεν τιθεται θεμα συγκρισεις/επιλογης

Συμβουλη με αυτα τα μυαλα σιγουρα μην κανεις τατουαζ! 

• Like 1

Η γνωμη ειναι καθαρα προσωπικη του καθενος.πχ σκουλαρικια δεν μαρεσουν καθολου αλλα ουτε και τα τατουαζ.και εδω ξεκιναει ενα αλλο κεφαλαιο.το πρωτο ειναι οτι κανεις να το κανεις επειδη σου αρεσει εσενα και οχι οτι το βρισκουν σεξι οπως λες κτλ.

γιατι οτι και να κανεις μερικοι θα το κατακρινουν μερικοι θα το γουσταρουν οποτε κανε αυτο που θες.κανε κατι που θες εσυ και σε εκφραζει και σε κανει να νιωθεις ωραια.μην σε νοιαζει αν θα το κρινουν θετικα ή οχι.πχ οπως ειπα ποτε δεν ημουν Fan σκουλαρικια τατουαζ αλλα μου αρεσε να φοραω μπλουζακια ζωγραφισμενα στο χερι.γενικως πολυς κοσμος κανει πραγματα επεειδη ειναι της μοδας ή επειδη τα κανει η μαζα .προσπαθησε ναα μην μπεις σε αυτο το τρυπακι.

• Like 3

Σκέφτομαι να κάνω piercing στη ρόγα μου.. γενικά το βρίσκυ πού σέξυ αν και ίσως έχω θέμα γιατί είναι κάπως προς τα μέσα σε μένα.. 

προς τα μέσα εννοείς οτι πιάνεις και είναι κάτω απ το δέρμα ρώγα? αν πιάνεις γρομπαλάκι να πας σε ενδοκρινολόγο να σε κοιτάξει μήπως έχεις σημάδια γυναικομαστίας , αν ναι ακόμα και αν είναι ελάχιστη και δεν το καταλαβαίνεις καν θα στο επιδεινώσει το τρύπημα της .

Όχι δεν είναι τέτοιο.. αμα την πιάσεις είναι τελείως επίπεδη και λίγο προς τα μέσα.. άμα ερεθιστώ ή αμα γυμναστώ θα βγει προς τα έξω.. γενικά είναι μικρές.. 

α εντάξει τότε , δηλαδή αν την παίξεις τη ρώγα και τσουρλώσει φαίνεται οκ ?
απλά έλεγα να το check μη την πατήσεις γιατι νόμιζα οτι ηταν διογκωμένες. 
πάντως piercing στη ρώγα δεν θα έκανα , αμα στην τραβήξουν σε καυγά θα το μετανιώσεις αλλα θα ειναι πολύ αργά ..
cant imagine the pain

Προτιμώ να της κάνουν άλλα :P γενικά δε μπλέκω σε καβγάδες.. το μόνο μου άγχος είναι μήπως έχω θέμα με το τρέξιμο από την τριβή με τη μπλούζα

• Moderators

Όχι δεν εχεις θέμα. Εμένα το μόνο που μου έχει γίνει είναι στα βάρη σε κάποιες ασκήσεις που τραβιέται το στήθος αρκετά μπαίνει η μπίλια Προς τα μέσα και βγάζει πύον. Αν καί σε αυτό φταίει και ότι έχω μεγάλα βυζια τώρα πέρυσι που ήμουν μισος δεν είχα τέτοιο θεμα

Εγώ έχω και μικρό στήθος και μικρές θηλές.. απλά τη μόλυνση λίγο φοβάμαι.. έχω κοιτάξει στο ίντερνετ και εχω βρει ότι απίθανη παρενέργεια υπάρχει.. απλά το θεωρώ σέξυ.. και νομίζω θα μου πήγαινε

• Moderators

Για μολυνση εξαρταται απο 2 πραγματα 1)ποσο μαλακας ειναι αυτος που σου κανει την τρυπα και 2) ποσο μαλακας εισαι εσυ

Το θεμα δεν εχει πολυ συζητηση! Σ'αρεσει? Καντο. Δεν σ'αρεσει<? μην το κανεις! 

Αν κοιταξεις αν θα αρεσει στη αλλη στην παραλια κτλ μην το κανεις καν.

Σε πιοα περιοχη εισαι?

• Moderators

Πολύ σέξυ, να κάνεις

Όλες θα θέλουν να σου γλείψουν τις ρόγες

μην του ολες ψεματα!!! Δεν ισχυει αυτο! 

Στη γλωσσα κανε να την νοιωθουν ;)

Δε θέλω να φανώ πρόστυχος αλλά το piercing στη γλώσσα από όσο ξέρω βοηθάει αλλού και όχι στ φιλί. Κέντρο μένω.. αλλά άμα είναι να πάω σε κάποιον καλό δε με νοιάζει να είναι μακριά.. και σχετικά ακριβός να είναι ούτε και αυτό.. προκειμένου να τρέχω μετά καλύτερα να πάω σε έναν καλό. Τελικα οι γυναίκες το βρίσκουν σέξυ λέτε; χαχα

• Moderators

ποιος μιλησε για φιλι ρε? 

Το αν το βρισκουν σεξι ειναι οπως σε ολα τα πραγματα! 50-50!

καποιες το γουσταρουν αλλες το σιχαινονται!

Εγω με αυτη που "ειμαι" τωρα ολα ξεκινησαν απο μια συζητηση για τα σκουλαρικια στις ρωγες αλλα μου εχει τυχει να μιλησω και κοσμο που να μην το αντεχει και μονη στην ιδεα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...