Προς το περιεχόμενο

Multimedia Software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ψάχνω λογισμικό με το οποίο να μπορώ να δημιουργήσω μία multimedia εφαρμογή που θα περιέχει εικόνες, κείμενα και hyperlinks για να μπορέσω έπειτα να την αποθηκεύσω σε CD ή DVD. Δοκίμασα το multimedia builder αλλά για κάποιο λόγο, όταν φορτώνω ένα PDF αρχείο, μου βγάζει ένα σφάλμα (FMOD runs in DirectX ή κάπως έτσι) το οποίο είναι αδύνατο να διορθώσω κάπως, και έτσι νομίζω είναι ώρα να δοκιμάσω άλλη εφαρμογή. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αν σε βολεύει κατά τα άλλα το πρόγραμμα που λες μπορείς να μετατρέψεις το pdf σε εικόνες για να της εισάγεις.

Κατεβάσε το irfanview και το ghostscript (την 32bit έκδοση) ,πέτα το pdf στο irfanview για να ανοίξει και πάνε options->multipage images->extract all pages ,στο παράθυρο που βγαίνει πρόσεξε να ορίσει που να της γράψει της εικόνες.

Η δες στο forum του προγράμματος αν υπάρχει λύσει για την εισαγωγή pdf.

Δημοσ.

Εμ... @theElf πάλι τα ίδια μου έβγαζε...

@micos000 δοκιμάζω το longtion autorun το οποίο είναι καταπληκτικό... Το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει greek fonds...Δοκίμασα διάφορες γραμματοσειρές αλλά και πάλι τπτ... Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Εμ... @theElf πάλι τα ίδια μου έβγαζε...

Κατά την εισαγωγή στο irfan; Τότε έχεις κάποιο πρόβλημα με τα windows. (ή τα pdf έχουν πρόβλημα)
Δημοσ.

Τα μετέτρεπα με το irfan. Αλλά μετά, όταν τα έβαζα στο πρόγραμμα, πάλι το ίδιο σφάλμα μου έβγαζε... 

Βρήκα και τα greek fonts στο autorun pro... Μήπως όμως ξέρει κανείς, πώς κάνω undo, ή delete σε κάποιο object; Γενικά δε βρίσκω πουθενά κάποιο είδος διόρθωσης... Μία που κάνεις μαλακία και μία που τα σβήνεις όλα και πάλι απ την αρχή! :P 

Δημοσ.

[...]Μήπως όμως ξέρει κανείς, πώς κάνω undo, ή delete σε κάποιο object; Γενικά δε βρίσκω πουθενά κάποιο είδος διόρθωσης... Μία που κάνεις μαλακία και μία που τα σβήνεις όλα και πάλι απ την αρχή! :P

Τι εννοείς;

Το arp δεν έχει λειτουργία undo αλλά γιατί να τα σβήνεις όλα; Διορθώνεις ότι έχεις κάνει λάθος από το πάνελ αριστερά.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς;

Το arp δεν έχει λειτουργία undo αλλά γιατί να τα σβήνεις όλα; Διορθώνεις ότι έχεις κάνει λάθος από το πάνελ αριστερά.

Ρε παιδί μου, έβαλα ένα αρχείο σε λάθος κουμπί και μετά ήταν αδύνατον να βρω πώς να το βγάλω! Λίγο παραπάνω ψάξιμο- κάψιμο κι όλα οκ πάντως! Ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...