Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc μου δεν ανοίγει και αναβοσβήνει το caps lock.Μάλλον είναι σε sleep mode αλλα δεν είμαι σίγουρος.Καμια ιδέα πως θα το ανοίξω;Έψαξα και σε manuals και δεν βρίκα πως.HP 625 το μοντέλο.

Δημοσ.

πάλη τίποτα 

οκ αλλά πως το επαναφέρω με κάποιο συνδιασμό πλήκτρων? 

Ram μάλων δεν είναι  

εδώ το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα  

παίδια μία φορά ανάβει σε εμένα άρα cpu fan erorr?   το καθάρισα όμως 

Δημοσ.

δεν νομίζω φίλε μου   γιατί όταν ξεκινάει δουλεύει λίγο και μετά απο κάποια ώρα  δουλεύει κανονικά

παίδες καμιά άλλη ιδέα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βγάλε την cmos μπαταρία της μητρικής και κράτα πατημένο το power για 10-20 δευτερα, ξαναβάλε την μπαταρία και δες αν παίρνει μπρος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα την είχες βγάλει την μπαταρία οκ. Απλώς με το πάτημα του power 'αδιιάζει' το ρευμα από τους πυκνωτές και τα υπόλοιπα στοιχεία της μητρικής.

Δημοσ.

λέτε ο επεξεργαστής να παρέδοσε πνεύμα?? πόσο εύκολο είναι αυτό?? και πώς ξέρουμε αν είναι αυτό??  η μπορεί να είναι και κλήδομα για να μήν καέι ο επεξεργαστής??  

Δημοσ.

Πολύ εύκολο και πολύ δύσκολο , γενικά εχω δει ελάχιστες περιπτώσεις να καίγεται ο επεξεργαστής αλλα δεν σημαίνει οτι δεν μπρορεί να συμβεί. Απο εκει και πέρα επειδή ειναι τέτοια η φύση του προβλήματος πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα , δηλαδή για αρχή αλλες μνήμες και αν μπορείς να βρείς και αλλο επεξεργαστή

Δημοσ.

λιπών μετά απο πολύ κόπο τα κατάφερα!!!  πρέπει να το ζεστάνεις στο ανεμιστιράκι με πιστολάκι!!!!

ναι Καλά ακούσατε  

εδώ και το video!!

Δημοσ.

Αφού σου δούλεψε μια χαρά απλα να έχεις υπόψιν σου οτι αυτη μπορεί να ειναι προσωρινή λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...