Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπεριζω την παρεα.

Εχω μια ASUS R7 250X και εχω εγκαταστησει και το εν λογο προγραμμα της ιδιας εταιριας.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης, εχει μια επιλογη που την λεει game mode και ανεβαζει

λιγο τις τιμες απο GPU clock, Gpu voltage, Memory clock και Power target(%).

Επειδη σε καποια παιχνιδια βλεπω βελτιωση μπορω να το χρησιμοποιώ αφοβα η θα παρω καμια

καρτα στο χερι; Απο θερμοκρασια παντως ειναι σε normal mode πιανει 59-60 και σε game mode

δεν μου εχει ανεβασει πανω απο 63.

Δημοσ.

Αυτές οι κάρτες απο την μάνα τους ειναι overclocked ή ειναι ετσι φτιαγμένες να σηκώνουν overclock , αφου δίνει και πρόγραμμα η ίδια η εταιρία δεν υπάρχει πρ΄πβλημα εφόσον χρησιμοποιείς τα default setting που δίνει για overclock και δεν πηράζεις απο μόνος σου ρεύματα κτλπ

Δημοσ.

Επειδη ειμαι ασχετος δεν αγγιζω τιποτα απο αυτα.

Απλα ενεργοποιω το game mode και το μονο που αυξανω λιγο ειναι η ταχυτητα του ανεμιστηρα γιατι εχουμε και καυσωνα! 

Δημοσ.

Καλα κανεις και αυξανεις και τον ανεμιστηρα, εφοσον δε σε ενοχλει ο θορυβος τωρα το καλοκαιρι βοηθαει λιγο στις θερμοκρασιες.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

για να μην ανοίξω νέο θέμα...

Εχω την 7950 της υπογραφής. Επειδή θυμήθηκα μετά απο 3 χρονια να παίξω κάνα παιχνιδι, τη κλόκαρα γιατι αλλιώς "δεν".

Κατέβασα λοιπόν τη νέα έκδοση του Asus tweak II οπου πειράζουμε τα ρολόγια.

Ενα οξύμωρο πράγμα. Κανω OC, παίζω, κλεινω το παιχνιδι, κατε΄βαζω τα ρολογια στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Απο κει και μετά, δε μπορω να κανω OC

Πρεπει να κάνω restart.

Καμμια ιδέα κάποιος ;

Δημοσ.

Γιατι ανεβοκατεβαζεις τα ρολογια?Κλοκαρε την απο τον crimson και αστην ετσι μονιμα.Αυτο που συμβαινει με το προγραμμα της asus καποιο bug ειναι αλλα τι ακριβως δεν ξερω μιας και δεν το εχω δουλεψει ποτε το συγκεκριμενο.Εγω παντα απο τον driver κλοκαρα τις καρτες.

Δημοσ.

Δε κλοκάρει απ'το driver. Γι'αυτο και κατέβασα το πρόγραμμα της asus.

Τι εννοείς να μην τα ανεβοκατεβάζω;  ποιός ο λόγος όταν δε παίζει παιχνιδι να'ναι τέρμα τα ρολογια και τα ρεύματα;

Δημοσ.

Τι δεν κλοκαρει απο τον driver?Πως γινεται αυτο?Επισης οταν δεν υπαρχει 3d εφαρμογη που να χρησημοποιει την καρτα,δεν πεφτουν τα ρολογια και το ρευμα?Δεν σε πιανω,ειχα 5870,7970 και τωρα 290,τιποτα το διαφορετικο αναμεσα στις 3 καρτες σχετικα με το κλοκαρισμα και την γενικοτερη συμπεριφορα.

Δημοσ.

Εννοώ, πως πηγαίνω στα radeon settings - global overdrive, κλοκαρω τη κάρτα, πατάω apply, τα ρολόγια αλλάζουν, αλλα στη πράξη δεν αλλάζουν.

Τρέχω δηλ furmark και τα ρολόγια παραμένουν στοκ. (παρολο που τα χω θέσει τέρμα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...