Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να καταργήσουν τα χρηματικά έπαθλα και να δίνουν στους νικητές από ένα δάφνινο στεφάνι , και να δεις για πότε θα σταματήσουν όλοι τους τα αναβολικά....

Ένα στεφάνι φτιαγμένο από ram sticks και παλιά circuit boards!

• Like 8
Δημοσ.

Εμενα το αναβολικο μου ειναι το battlefield. Δε χρειαζομαι αλλο ναρκωτικο!!

εμένα το αγαπημένο μου φαγητό είναι οι τσίχλες , δεν χρειάζομαι άλλο ποτό 

:-)  

• Like 2
Δημοσ.

Η ντόπα υπάρχει όπου υπάρχει χρήμα. Κοινώς, απ΄ την στιγμή που τα παιχνίδια από απλή διασκέδαση μετατράπηκαν σε γεννήτριες χρήματος θα δουν πολλά τα μάτια μας και θα ακούσουν πολλά τ΄ αυτιά μας.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι θλιβερό πραγματικά να βλέπεις ανθρώπους να βάζουν πράγματα που μόνο κακό προκαλούν στον οργανισμό και φυσικά στην υγεία τους μόνο και μόνο για να πετύχουν καλύτερες επιδόσεις , και όταν αυτό έχει μεταφερθεί και στα video games είναι ακόμα πιο λυπηρό.

Κανονικά οι λέξεις που μου έρχονται να περιγράψουν τέτοια άρθρα γύρω από τέτοια θέματα είναι άλλες αλλά δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια και δεν αρμόζουν στο λεξιλόγιο μου , σε τελική ανάλυση ο κάθε ενήλικας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις πράξεις του απλά μετά να μην ζητάει από κανέναν ευθύνες.

προσωπικά θεωρώ πως από την στιγμή που κάποιοι παλέψανε για να μας μεγαλώσουν, τέτοιες κινήσεις δεν είναι δικαίωμα κανενός. και άντε να πεις ότι βλάπτει μόνο τον εαυτό του πάει στα κομμάτια αλλά οι περισσότεροι που λένε "δικαίωμα μου είναι η ζωή μου" δεν κάνουν ακριβώς κακό μόνο στον εαυτό τους παρόλο που κάνουν πως το πιστεύουν (την κατάσταση που επικρατεί σε πάρκα τις βραδινες ώρες που μυρίζεις μια μποχα απο τα 40 μέτρα δεν θα την σχολιάσω καν, δεν θέλω καν να φανταστω πως μυριζει το ιδιο το ατομο αν το παρκο μυριζει ετσι).

και μέσα σε όλα αυτά, βλέπεις σε κάθε μα κάθε θέμα υγείας, να μην λείπει και το γνωστό σχόλιο για το pro σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό που πρεπει να το επαινεσουν τα -ανήλικα ή μη- μελη εδω μεσα. (και εδώ καλά είναι, που να δεις σε site σαν το tumblr τι προοδευτικά μέλη έχει). όταν οι γιατροι λένε πως είσαι άξιος επαινου για την υγεία που έχεις και το pH στο αίμα σου, θα πρέπει να περηφανευεσαι στα 70 σου. αλλά οταν το λένε και δεν είσαι καν 30, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση είναι η υγεία ενός μέσου ανθρωπου ώστε να θεωρειται άξιο επαίνου το ότι είσαι υγιείς.

Δημοσ.

Είναι θλιβερό πραγματικά να βλέπεις ανθρώπους να βάζουν πράγματα που μόνο κακό προκαλούν στον οργανισμό και φυσικά στην υγεία τους μόνο και μόνο για να πετύχουν καλύτερες επιδόσεις , και όταν αυτό έχει μεταφερθεί και στα video games είναι ακόμα πιο λυπηρό.

Κανονικά οι λέξεις που μου έρχονται να περιγράψουν τέτοια άρθρα γύρω από τέτοια θέματα είναι άλλες αλλά δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια και δεν αρμόζουν στο λεξιλόγιο μου , σε τελική ανάλυση ο κάθε ενήλικας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις πράξεις του απλά μετά να μην ζητάει από κανέναν ευθύνες.

Πραγματικά αυτό είναι πάτος του βαρελιού με τα video games. Και θα το πω και ωμά εγώ - άντε να μαμήσουν καμιά κοπέλα ή κανά ανδρικό πωπό (ανάλογα την επιλογή) και ας αφήσουν το πολύ FIFA. Αλλά ναι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. 

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ πως από την στιγμή που κάποιοι παλέψανε για να μας μεγαλώσουν, τέτοιες κινήσεις δεν είναι δικαίωμα κανενός. και άντε να πεις ότι βλάπτει μόνο τον εαυτό του πάει στα κομμάτια αλλά οι περισσότεροι που λένε "δικαίωμα μου είναι η ζωή μου" δεν κάνουν ακριβώς κακό μόνο στον εαυτό τους παρόλο που κάνουν πως το πιστεύουν (την κατάσταση που επικρατεί σε πάρκα τις βραδινες ώρες που μυρίζεις μια μποχα απο τα 40 μέτρα δεν θα την σχολιάσω καν, δεν θέλω καν να φανταστω πως μυριζει το ιδιο το ατομο αν το παρκο μυριζει ετσι).

και μέσα σε όλα αυτά, βλέπεις σε κάθε μα κάθε θέμα υγείας, να μην λείπει και το γνωστό σχόλιο για το pro σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό που πρεπει να το επαινεσουν τα -ανήλικα ή μη- μελη εδω μεσα. (και εδώ καλά είναι, που να δεις σε site σαν το tumblr τι προοδευτικά μέλη έχει). όταν οι γιατροι λένε πως είσαι άξιος επαινου για την υγεία που έχεις και το pH στο αίμα σου, θα πρέπει να περηφανευεσαι στα 70 σου. αλλά οταν το λένε και δεν είσαι καν 30, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση είναι η υγεία ενός μέσου ανθρωπου ώστε να θεωρειται άξιο επαίνου το ότι είσαι υγιείς.

lolwut? τι εννοείς μπόχα? απο τις αμφεταμίνες?γιατι γιαυτή την ουσία γίνεται ο ντόρος

ρε μη γράφετε ότι νάνε ρε χαχαχαχααχ 

τι αναβολικά , τι ναρκωτικά αναφέρθηκαν , lmao

• Like 1
Δημοσ.

21 αιώνα έχουμε, σοβαρέψου...

Μια χαρά πρόταση..την ακούω..και μάλιστα ούτε καν δάφνες. .απλά το όνομα στο ταμπλό...Ο gamer και διεγερτικά μη χεσω

Άξιο απορίας το γεγονός οτι ο Cory το χρυσό αγόρι ομολογεί on camera και η αρμόδια αρχή ούτε να του τραβήξει το τσουλουφι..

Α ρε Cory..πολύ με στεναχώρησες. .Από σήμερα το σουβλάκι έχει άλλη γευση.

By the way δεν το ρίχνεις καλύτερα στους διαλογισμούς και στο τζίνσενγκ ?

Δημοσ.

σωστή διατροφή να κάνεις για βιταμίνες και τέτοια,η καφείνη μετά απο ένα βαθμό σε κάνει να μην μπορείς να παίξεις και αυτά τα αναβολικά για το μυαλό δεν θέλω ούτε να φανταστώ τι περιέχουν.........

το μυστικό για άριστη εγγεφαλική λειτουργία?

το κάνουν και οι οδηγοί αγώνων και τρέχουν φόρμουλες και ραλια,καλή σωματική κατάσταση και γυμναστή και πάντα καλή διατροφή. αυτό δεν το φτάνει καμία ντόπα για το μυαλό.

αυτοί που παίρνουν αναβολικά για το σώμα τουλάχιστον είναι σαν ζόμπι όταν δεν τα παίρνουν ενώ οι καλογυμνασμένοι και με σωστή διατροφή είναι κομπλέ.

αυτό δεν το λέω τυχαία,οι οδηγοί αγώνων της F1 κάνουν πολλές ώρες κάθε μέρα γυμναστική....οι gamers όλη μέρα κουνάνε δάχτυλα και χέρια σε χειριστήρια.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα συμφωνω απολυτα. Δεν το ηξερα, Ειναι οτι πιο τραγικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...