capoelo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα.Το θέμα μου είναι το borderland και η έκδοση wordpress που τρέχω, η 4.2.2.Πως μπορώ να αποκρύψω απο τα άρθρα μου την κατηγορία και τον αριθμό των σχολίων που εμφανίζει απο κάτω (εννοώ την πληροφορία που βγάζει για το πόσα σχόλια έχουν γίνει στο άρθρο, όχι το πεδίο για υποβολή σχολίου - αυτό το έχω διαγράψει ήδη : );;;Ευχαριστώ.
Xvipes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Βάλε αυτό το plugin https://wordpress.org/plugins/what-the-file/ και μετά κάνε refresh στη σελίδα που θες να κάνεις τι αλλαγές και πάνω δεξιά θα σου λέει πια αρχεία έχουν χρησιμοποιηθεί. Βρες πιο είναι αυτό για τα comments άνοιξέ το και "σβήσε" αυτά που δε θες να δείχνει.
capoelo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το δοκίμασα αλλά δεν έκανε τίποτα (στην περιγραφή έλεγε ότι δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στην έκδοση 4.2.2. του wordpress) - το site είναι για πελάτη και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω. Κάποια άλλη λύση;
XPHSTOS_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Λογικά το template σου έχει κάποια layout files (πολύ πιθανό μέσα σε κάποιο φάκελο layout)Το πιο layout χρησιμοποιείται φαίνεται στο άρθρο (posts), μέσα στo WordPress (νομίζω),Συνήθως είναι κάτι τύπου Posts.php πίσω στα αρχεία, αν μπεις εκεί θα βρεις που γίνονται generate τα metadata.Αν! Και το πιο λογικό είναι να υπάρχει ήδη αυτή η δυνατότητα από το template το ίδιο...Κάπου μέσα στα Settings ή διάβασε το Documentation του... λογικά θα έχει.. ή ρώτα στην κοινότητα αυτών που το έφτιαξαν, λογικά θα έχουν.
antonisid Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Λογικά μέσα στο single.php αρχείο, ή στο single-{κατηγορία άρθρου} αν υπάρχει, θα βρείς κάτι που να κάνει echo την κατηγορία, ίσως και αυτή τη συνάρτησηget_the_category() Απλά διαγράφεις αυτές τις γραμμές, αντιστοίχως και για τα σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα