Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο Forum,δεν εχω ξανασχοληθει με υδροψυξη και ήθελα τις συβουλες καποιων πιο εμπειρων.Εχω εναν επεξεργαστη q6600 και σκεφτομαι αντι ψυκτρας να βαλω υδροψυξη χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο (μπορει στο μελλον να τον overcloκαρω) κυριως για χρηση multimedia (επεξεργασια ταινιων,internet browsing) με την χρηση της corsair h80.τι κερδιζω και τι χανω με την υδροψυξη?Επισης βαζω μια παστα τυπου artic?,υγρα αλλαζω καθε ποτε,που τα προμηθευομαι?συγγνωμη για την απειρια μου ρωταω να με διαφωτισετε γιατι μεχρι τωρα δεν ειχε πεσει στα χερια μου καποιος καλος επεξεργαστης και θα με ενδιεφερε να μπορω να κανω multi tasking.

• Moderators
Δημοσ.

Αν εννοεις υδροψυξη κλειστου κυκλωματος δεν αλλαζεις τιποτα ποτε δεν κανεις τιποτα με την υδροψυξη αλλα αναλογα την υλοιποιηση ισως εχεις θορυβο απο την αντλια που εκει δεν μπορεις να το διορθωσεις αντιθετα με μια καλη αεροψυξη που απλα πρεπει να βαλεις κκαλους -δυνατους αθορυβους ανεμηστηρες

Δημοσ.

Νομιζω κλειστου κυκλωματος ειναι το κιτακι της corsair Η80,δεν θυμαμαι να εχει αντλια.

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω κλειστου κυκλωματος ειναι το κιτακι της corsair Η80,δεν θυμαμαι να εχει αντλια.

Ειτε κλειστου κυκλωματος ειναι καποιο custom πρεπει να εχει καποια αντλια για να κυκλοφορει το νερο μεσα στο κυκλωμα αλλιως το νερο θα εβραζε αν ηταν στασιμο συνηθως τα κυκλωματα κλειστου κυκλωματος η αντλια ειναι πανω στο block ,

• Moderators
Δημοσ.

Νερο σε τοσο παλιο επεξεργαστη ειναι πεταμενα λεφτα.

Εγω να σου πω την αληθεια θα ελεγα οσο παλιοτερος επεξεργαστης τοσο πιο χρησιμη η υδροψυξη οι παλιοτεροι επεξεργαστες ειναι και πιο ζεστοι , ετσι και αλλιως η υδροψυξη ειναι κατι που θα μεινει σε περιπτωση αναβαθμισης

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχει κανεις που να χει το κιτακι να μας πει απο θεμα συντηρησης τοποθετησης τι χρειαζεται?Παστα,καποιο ειδικο υγρο?

• Moderators
Δημοσ.

Τα ετοιμα κιτ δεν χρειαζοντε τιποτα απολυτως ουτε για συντηρηση ουτε τοποθετηση οτι χρειαζεσαι ειναι στο πακετο , για την παστα μπορεις να βαλεις οτι προτιμας εσυ βλεπω οτι η βαση του block ειναι χαλκινη οποτε μπορεις να βαλεις ακομα και τις liquid metal (phobya η coollaboratory) χωρις κανενα προβλημα

• Like 2
Δημοσ.

Τα ετοιμα κιτ δεν χρειαζοντε τιποτα απολυτως ουτε για συντηρηση ουτε τοποθετηση οτι χρειαζεσαι ειναι στο πακετο , για την παστα μπορεις να βαλεις οτι προτιμας εσυ βλεπω οτι η βαση του block ειναι χαλκινη οποτε μπορεις να βαλεις ακομα και τις liquid metal (phobya η coollaboratory) χωρις κανενα προβλΓια

Artic silver 5 κάνει που έχω ή να στραφω στις προαναφερθεισας?

• Moderators
Δημοσ.

Artic silver 5 κάνει που έχω ή να στραφω στις προαναφερθεισας?

Ναι οπως ειπα μπορεις να βαλεις οτιδηποτε θελεις δεν εχει καμια διαφορα απο της αλλες ψυκτρες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...