ice25 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τι χρήση θα έχει σαν smartphone??Aν είναι το χρησιμοποιήσεις για facebook instagram viber άντε και κάνα mail νομίζω πως είναι πετάμενα λεφτά.ίδια εμπειρία χρήσης θα έχεις και με ένα android των 200E.Aν χρησιμοποιήσεις εφαρμογές office νομίζω σε υπερκαλύπτει παλι ενα android με 200EΑν το θες για τα παραπάνω μαζί με καλή κάμερα πάρε ενα lumnia 930 αρκετά φθηνότεροΑν το θες για κάποιες άλλες εφαρμογές πες μαςΤώρα για εμπειρία χρήσης όπως λες απλά για να εξοικειωθείς με το λειτουργικό...εκεί νομίζω πως πραγματικά πετάς τα λεφτά σου 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τι χρήση θα έχει σαν smartphone?? Aν είναι το χρησιμοποιήσεις για facebook instagram viber άντε και κάνα mail νομίζω πως είναι πετάμενα λεφτά.ίδια εμπειρία χρήσης θα έχεις και με ένα android των 200E. Aν χρησιμοποιήσεις εφαρμογές office νομίζω σε υπερκαλύπτει παλι ενα android με 200E Αν το θες για τα παραπάνω μαζί με καλή κάμερα πάρε ενα lumnia 930 αρκετά φθηνότερο Αν το θες για κάποιες άλλες εφαρμογές πες μας Τώρα για εμπειρία χρήσης όπως λες απλά για να εξοικειωθείς με το λειτουργικό...εκεί νομίζω πως πραγματικά πετάς τα λεφτά σου Windows phone πραγματικα δεν το συζηταω, πηρα ενα lumia στη μανα μου και της αρεσε αλλα εμενα δεν με καλυπτει σαν λειτουγικο. Τον περισσοτερο χρονο μου τον τρωω στο pc, αλλα οταν ειμαι εκτος σπιτιου θελω κατι που να ειναι αξιοπιστο και να εχει τις εφαρμογες που με διευκολυνουν. Το iPhone εχει οτι εφαρμογη χρησιμοποιω αρα σε αυτο τον τομεα με καλυπτει. Τον πιο πολυ καιρο βγαζω φωτογραφιες με την καμερα στο κινητο μου και θελω να εχω γρηγορη και καλη καμερα. Δεχομαι και στελνω εγγραφα καθημερινα και διαβαζω πολυ στο κινητο μου. Επισης ακουω αρκετη μουσικη, κυριως οσο ειμαι στο δρομο ή γυμναζομαι και που και που βλεπω και καμια ταινια. Παιχνιδια, πολυ casual τυπου threes και temple run. Τιποτα που να μην μπορει να κανει ενα android smartphone αλλα το android τελευταια το εχω "σιχαθει" επειδη το lollipop ειναι buggy και καμια custom rom δεν διορθωνει τα πραγματα, θελω κατι που να τρεχει οπως πρεπει οταν το θελω και να εχει updates που να φτιαχνουν πιο πολλα απ'οτι χαλανε. Νομιζω ο σκοπος δικαιολογει το price tag, αν ειναι τοσο stable οσο λεει ο κοσμος θα το αλλαξω με την ελευση του iPhone 7s ή του 8 Σε καμια περιπτωση δεν θελω να το παρω για την μοστρα, που ειναι ο λογος των πιο πολλων. Αν διαβασες ολο το αρχικο ποστ θα δεις οτι ειμαι σε android απο τοτε που βγηκε κινητο με android και ξερω καλα αν ενα κινητο των 200 ευρω με καλυπτει η οχι, αυτη τη στιγμη κραταω ενα και σιγουρα δεν με καλυπτει 1
StigmaX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ο τύπος έχει περασμένη Custom Rom και μπυρμουραει περί bugs και αστάθειας λειτουργικού... Έχουμε ανεβάσει το επίπεδο του φόρουμ σε άλλο επίπεδο...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ο τύπος έχει περασμένη Custom Rom και μπυρμουραει περί bugs και αστάθειας λειτουργικού... Έχουμε ανεβάσει το επίπεδο του φόρουμ σε άλλο επίπεδο... Ειχα την stock της motorola η οποια ειχε περισσοτερα bugs απ'οτι η cyanogenmod τωρα, γενικα το lollipop εχει bugs. Υποτιθεται θα ειχαμε καλυτερη μπαταρια και καλυτερο memory management αλλα και τα δυο εγιναν χειροτερα, ειδικα το δευτερο. 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια σου. Το παθαίνω και εγώ ώρες ώρες. Το android ότι και να έχεις θα φάει τη φρίκη του κάποιες φορές και θα μουλαρώσει. Αν βιάζεσαι σε κάτι (καθόλου απίθανο αν είσαι on the go) ή αν κάτι χρειάζεσαι -τώρα- να γίνει τότε το android ίσως σε προδώσει. Και ξαναλέω αν δεν ήταν το θέμα του ήχου σε i-phone και windows phone και εγώ κάπου εκεί θα κατέληγα. Θεωρώ το i-pohone όμως μια καλή μέση λύση. Υπερκοστολογημένη αλλά σίγουρα καλή μέση λύση.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια σου. Το παθαίνω και εγώ ώρες ώρες. Το android ότι και να έχεις θα φάει τη φρίκη του κάποιες φορές και θα μουλαρώσει. Αν βιάζεσαι σε κάτι (καθόλου απίθανο αν είσαι on the go) ή αν κάτι χρειάζεσαι -τώρα- να γίνει τότε το android ίσως σε προδώσει. Και ξαναλέω αν δεν ήταν το θέμα του ήχου σε i-phone και windows phone και εγώ κάπου εκεί θα κατέληγα. Θεωρώ το i-pohone όμως μια καλή μέση λύση. Υπερκοστολογημένη αλλά σίγουρα καλή μέση λύση. Το αυτο. Θελω να βγαλω φωτογραφια μια μερα που σκαει μια Lamborghini και μια ferarri διπλα μου και εφαγε ενα σκαλωμα και δεν προλαβα. Η μια αλλη μερα που ταξιδευα και μου εκανε ποσα random reboots στο ακυρο και εφαγε κοντα 10-15 % μπαταρια με αποτελεσμα να μεινω 2 ωρες πριν φτασω Θεσσαλονικη. Καλα για standby time δεν μιλαω, πολυ ενεργοβορο. Αλλη μια μερα ανοιγω ενα λινκ στο fb μεσω link bubble και συμπληρωνα κατι, κρασαρε και μετα εχασα αυτα που εγραφα. By far το χειροτερο που παθαινω συνεχεια ειναι τα launcher redraws, με ενα homescreen και 9 icons χωρις καθολου widgets.
voldemort Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το αυτο. Θελω να βγαλω φωτογραφια μια μερα που σκαει μια Lamborghini και μια ferarri διπλα μου και εφαγε ενα σκαλωμα και δεν προλαβα. Η μια αλλη μερα που ταξιδευα και μου εκανε ποσα random reboots στο ακυρο και εφαγε κοντα 10-15 % μπαταρια με αποτελεσμα να μεινω 2 ωρες πριν φτασω Θεσσαλονικη. Καλα για standby time δεν μιλαω, πολυ ενεργοβορο. Αλλη μια μερα ανοιγω ενα λινκ στο fb μεσω link bubble και συμπληρωνα κατι, κρασαρε και μετα εχασα αυτα που εγραφα. By far το χειροτερο που παθαινω συνεχεια ειναι τα launcher redraws, με ενα homescreen και 9 icons χωρις καθολου widgets. Για ποιο κινητο μιλαμε τωρα και ολα αυτα; Επισης... Μεχρι να βγει το 7 και μετα το 7s ή το 8 θα εχουν περασει 3 χρονια. Κανεις σχεδια για 3 χρονια οταν δεν ξερεις πως θα εχει εξελιχθει το android 'η τι αλλες συσκευες θα εχουν βγει; Δεν ειναι λιγο καπως; Εγω νομιζα οτι μιλας για τωρα.
ice25 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το αυτο. Θελω να βγαλω φωτογραφια μια μερα που σκαει μια Lamborghini και μια ferarri διπλα μου και εφαγε ενα σκαλωμα και δεν προλαβα. Η μια αλλη μερα που ταξιδευα και μου εκανε ποσα random reboots στο ακυρο και εφαγε κοντα 10-15 % μπαταρια με αποτελεσμα να μεινω 2 ωρες πριν φτασω Θεσσαλονικη. Καλα για standby time δεν μιλαω, πολυ ενεργοβορο. Αλλη μια μερα ανοιγω ενα λινκ στο fb μεσω link bubble και συμπληρωνα κατι, κρασαρε και μετα εχασα αυτα που εγραφα. By far το χειροτερο που παθαινω συνεχεια ειναι τα launcher redraws, με ενα homescreen και 9 icons χωρις καθολου widgetre Και ρωτάω τώρα...έχω ένα samsung express 2 με 1,5Gb ram του έχω κοτσάρει και μια κάρτα sd 32GB έχει την εκδοσή 4,4,2 του android πάνω περασμένη...η κάρτα sd είναι κρυπτογραφημένη "λόγο και εταιρικου mail" Έγραφα μια χαρά, κάθε μέρα διαβάζω και ψιλό επεξεργάζομαι αρκετά ,πριν λίγο καιρό πέρασα το office της microsoft ,χάρτες μιας και κάνω επαγγελματικά ταξίδια σε όλη την χώρα(HERE και COPILOT)...για φωτογραφία νομίζω οτι για απλή χρήση τα 5Mpixel είναι αρκετά καλά(για κινητό) Conference call βιντεοκλησεις κτλ κτλ άνετα.Στην SD είναι περασμένα αρκετά giga από manual οικονομικές πρόσφορες τιμοκατάλογοι κτλ κτλ Δεν έχει κολλήσει πότε ..το μόνο κακό που με ενόχλησε οτι το es file manager δεν γράφει στην sd χωρίς root ,μικρο το κακό η ενσωματωμένη εφαρμογή γράφει.... Μουσική και ταινίες 1080p άνετα ακόμα και από το nas με bs player , αν και σε οθόνη με αυτές τις διαστάσεις είναι ανούσιο Και φυσικά όλα τα apps για τα συστήματα που χρησιμοποιούμε ... Και τις ίδιες ακριβός δουλειές μπορώ και κάνω με ένα galaxy tab 3 lite χωρίς προβλήματα( σε αυτό παίζω και παιχνίδια) εκτός ίσος από τις βιντεοκλησεις γιατί δεν έχει κάμερα μπροστά Όποτε θεωρώ οτι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πάω σε κάτι ακριβότερο-διαφορετικο, είναι πεταμένα λεφτά φυσικά τα wp είναι χρόνια πίσω σε ευχρηστία(μου έδωσαν απο την εταιρεία ενα lumnia...οκ καλή κάμερα αλλά ολα τα άλλα θέλει να τα συνηθίσεις απο την αρχή και δεν έχει και εφαρμογές,δεν με βόλεψε και το επέστρεψα ). Το ios αναγκαστικά το χρησιμοποιώ γιατί αρκετοί πελάτες είναι κολλημένοι και το έχουν για μόστρα...όποτε αναγκαστικά ακόμα και το δίκτυο πρέπει να τους το ρυθμίσεις εσύ ή να εγκαταστήσεις κάποιο app ,γιατι πέρα από FaceBook και instagram απλά πέρα βρέχει στα βουνά. Οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν τον κωδικό για το app store... Και όταν τους ρωτάς γιατί πήρες ένα πανάκριβο κινητό για πράγματα που κάνεις και με ένα κινητό 100-200Ε απλά σε κοιτάν σαν καθυστερημένα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Για ποιο κινητο μιλαμε τωρα και ολα αυτα; Επισης... Μεχρι να βγει το 7 και μετα το 7s ή το 8 θα εχουν περασει 3 χρονια. Κανεις σχεδια για 3 χρονια οταν δεν ξερεις πως θα εχει εξελιχθει το android 'η τι αλλες συσκευες θα εχουν βγει; Δεν ειναι λιγο καπως; Εγω νομιζα οτι μιλας για τωρα. Moto X 2013 Δεν καταλαβες, λεω οτι αν παρω το 6s μολις βγει θα αλλαξω μετα απο 3 χρονια οχι οτι σε 3 χρονια θα παρω iPhone Και ρωτάω τώρα...έχω ένα samsung express 2 με 1,5Gb ram του έχω κοτσάρει και μια κάρτα sd 32GB έχει την εκδοσή 4,4,2 του android πάνω περασμένη...η κάρτα sd είναι κρυπτογραφημένη "λόγο και εταιρικου mail" Έγραφα μια χαρά, κάθε μέρα διαβάζω και ψιλό επεξεργάζομαι αρκετά ,πριν λίγο καιρό πέρασα το office της microsoft ,χάρτες μιας και κάνω επαγγελματικά ταξίδια σε όλη την χώρα(HERE και COPILOT)...για φωτογραφία νομίζω οτι για απλή χρήση τα 5Mpixel είναι αρκετά καλά(για κινητό) Conference call βιντεοκλησεις κτλ κτλ άνετα.Στην SD είναι περασμένα αρκετά giga από manual οικονομικές πρόσφορες τιμοκατάλογοι κτλ κτλ Δεν έχει κολλήσει πότε ..το μόνο κακό που με ενόχλησε οτι το es file manager δεν γράφει στην sd χωρίς root ,μικρο το κακό η ενσωματωμένη εφαρμογή γράφει.... Μουσική και ταινίες 1080p άνετα ακόμα και από το nas με bs player , αν και σε οθόνη με αυτές τις διαστάσεις είναι ανούσιο Και φυσικά όλα τα apps για τα συστήματα που χρησιμοποιούμε ... Και τις ίδιες ακριβός δουλειές μπορώ και κάνω με ένα galaxy tab 3 lite χωρίς προβλήματα( σε αυτό παίζω και παιχνίδια) εκτός ίσος από τις βιντεοκλησεις γιατί δεν έχει κάμερα μπροστά Όποτε θεωρώ οτι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πάω σε κάτι ακριβότερο-διαφορετικο, είναι πεταμένα λεφτά φυσικά τα wp είναι χρόνια πίσω σε ευχρηστία(μου έδωσαν απο την εταιρεία ενα lumnia...οκ καλή κάμερα αλλά ολα τα άλλα θέλει να τα συνηθίσεις απο την αρχή και δεν έχει και εφαρμογές,δεν με βόλεψε και το επέστρεψα ). Το ios αναγκαστικά το χρησιμοποιώ γιατί αρκετοί πελάτες είναι κολλημένοι και το έχουν για μόστρα...όποτε αναγκαστικά ακόμα και το δίκτυο πρέπει να τους το ρυθμίσεις εσύ ή να εγκαταστήσεις κάποιο app ,γιατι πέρα από FaceBook και instagram απλά πέρα βρέχει στα βουνά. Οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν τον κωδικό για το app store... Και όταν τους ρωτάς γιατί πήρες ένα πανάκριβο κινητό για πράγματα που κάνεις και με ένα κινητό 100-200Ε απλά σε κοιτάν σαν καθυστερημένα Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο για τα κινητα μου, πλεον δεν κουνιεται τιποτα, εχω και 94 εφαρμογες συν δεδομενα ολη μερα ανοιχτα οποτε η κατασταση ξεφευγει. Φυσικα οταν πηρα και το ενα και το αλλο πεταγαν αλλα τωρα σερνονται αμφοτερα. Απο παρεες δεν εχω δει iPhone να κολλαει τοσο μετα απο σχεδον 2 χρονια χρησης οπως τα δικα μου κινητα, κυριος λογος μετακομισης ειναι οτι ποτε δεν αντεξε κινητο πανω απο εναμιση, δυο χρονια χωρις να αρχισει να κανει τα δικα του. Ποσο broswing κανεις με το κινητο σου; Εμενα με 2-3 tabs ανοιχτα σερνεται το συμπαν, ασε που αν πας να φορτωσεις κανενα The Verge κανει ποση ωρα Θα αγοραζα S6 αλλα δεν θελω samsung επειδη bloatware και touchwiz παρολο που εχει βελτιωθει σε σχεση με πριν και γυαλι μπροστα, γυαλι πισω, τελευταια φορα με ενα nexus 4 δεν εληξε καλα το θεμα ΥΣ Κατσε στο Kitkat μην βαλεις lollipop.
voldemort Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moto X 2013 Δεν καταλαβες, λεω οτι αν παρω το 6s μολις βγει θα αλλαξω μετα απο 3 χρονια οχι οτι σε 3 χρονια θα παρω iPhone Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο για τα κινητα μου, πλεον δεν κουνιεται τιποτα, εχω και 94 εφαρμογες συν δεδομενα ολη μερα ανοιχτα οποτε η κατασταση ξεφευγει. Φυσικα οταν πηρα και το ενα και το αλλο πεταγαν αλλα τωρα σερνονται αμφοτερα. Απο παρεες δεν εχω δει iPhone να κολλαει τοσο μετα απο σχεδον 2 χρονια χρησης οπως τα δικα μου κινητα, κυριος λογος μετακομισης ειναι οτι ποτε δεν αντεξε κινητο πανω απο εναμιση, δυο χρονια χωρις να αρχισει να κανει τα δικα του. Ποσο broswing κανεις με το κινητο σου; Εμενα με 2-3 tabs ανοιχτα σερνεται το συμπαν, ασε που αν πας να φορτωσεις κανενα The Verge κανει ποση ωρα Θα αγοραζα S6 αλλα δεν θελω samsung επειδη bloatware και touchwiz παρολο που εχει βελτιωθει σε σχεση με πριν και γυαλι μπροστα, γυαλι πισω, τελευταια φορα με ενα nexus 4 δεν εληξε καλα το θεμα ΥΣ Κατσε στο Kitkat μην βαλεις lollipop. Εαν παρεις το 6s τωρα γιατι να σε απασχολει τι θα κανεις μετα απο 3 χρονια;Υγεια να λες πρωτα και μετα απο 3 χρονια βλεπεις. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εαν παρεις το 6s τωρα γιατι να σε απασχολει τι θα κανεις μετα απο 3 χρονια; Υγεια να λες πρωτα και μετα απο 3 χρονια βλεπεις. Σωστος. Απλα σκεφτομαι δυνατα.
voldemort Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Σωστος. Απλα σκεφτομαι δυνατα. Λογικο δεν ειναι; Ας ειμαστε πρωτα στην ζωη και εχοντας το 6s και με την σειρα του και αυτο να μην βγαλει προβλημα βλεπεις. Μπορει να βγει κατι αλλο που να σου αρεσει περισσοτερο.Δεν ειναι σιγουρο οτι μετα απο 3 χρονια το Iphone θα ειναι στην ιδια κατασταση οπως σημερα. Μπορει να ειναι χειροτερο,μπορει καλυτερο,μπορει και να βγει ακομη κατι καλυτερο και απο αυτο.Υπαρχουν βεβαια καλυτερα αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο. Οι αναγκες σου ειναι αυτο που προσδιοριζουν κατι ως καλυτερο και οχι επειδη ειναι.Ολα ειναι υποκειμενικα.
ice25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Με διακόσιες εφαρμογές θα κολλάει και το iphone...και όσο για προβλήματα δες το τι γίνεται στην αντίστοιχη κατηγορία του insomniaΥ.Γ. το lolipop είναι για τα μπάζα γι αυτό και δεν το πέρασα...ας έρθει καμιά σταθερή αναβάθμιση πρώτα(δοκιμασμένη)Και επίσης το android θέλει που και που wipe case partition και πάει σφαίρα 1
voldemort Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οσο περισσοτερες εφαρμογες βαζει κανεις τοσο η μνημη φορτωνει στα back. Και στο iphone 10 εφαρμογες να βαλεις αν μια δεν ειναι σωστα προγραμματισμενη ολο τοσυστημα θα κρασαρει. Δεν φταιει παντα το λειτουργικο.Αρκετες φορες φταιει το τι βαζει καποιος στο κινητο και πως το σκαλιζει. Ποσο σωστη ρομ βαζει μια εταιρεια και με τι χαζομαρες την φορτωνει. Απλα το ios το χρησιμοποιει ΜΟΝΟ η apple και δεν αφηνει κανεναν να το πειραξει ή να βαλει χαζομαρες. Στο android η καθε εταιρεια βαζει τις δικες της ανοησιες.Το android ειναι καλυτερο του ios αλλα τυχαινει της μοιρας των εταιρειων... Τοσο απλο ειναι... Κινητα που εχουν καθαρο android γιατι φυσανε που λεει και ο λογος; Συνοψιζοντας λοιπον το iphone δεν ειναι ουτε τελειο ως συσκευη ουτε τελειο ως λειτουργικο. Απλα και τα 2 ενωμενα δινουν μια ισορροπημενη εικονα και αποτελεσμα.Ολα φυσικα εχουν τα ορια τους οπως καθε λειτουργικο. Εαν π.χ για να νοιωσει η μνημη του iphone θελει 25 καρτελες ανοιχτες παραλληλα ενα android κινητο φορτωμενο με την σαρα και την μαρα θα νοιωσει απο τις 15 καρτελες. Υπερκοστολογημενα για αρκετους και ειναι λογικο αλλα οποιος θελέι το παιρνει οποιος δεν τον θελει δεν το παιρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα