saim Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 γεια σας σε λιγο καιρο θα εχω δικαιωμα να εξαργυρωσω καποια επιδοση!σχετικα με αυτο θα ηθελα να σας κανω δυο ερωτησεις... αρχικα γινεται να παρω δυο κινητα?και δευτερον αν τελικα γινεται να παρω δυο μπορω το ενα πχ να το παρω απο τα παμπλικ και το αλλο απο ενα μαγαζι της περιοχης μ που φερνει κινητα (των wind/cosmote/vodafone?)
taslikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 <p>Μπορεις να πάρεις 2 διαφορετικές συσκευές αν εχεις μεγάλη επιδότηση αλλιώς θα πρέπει να βάλεις κάποια χρήματα και για το δεύτερο δεν νομίζω να γίνεται..άποψη μου πάρε έκπτωση παγίου και πάρε την συσκευή που θες από άλλου που θα την βρεις πιο φτηνά</p>
saim Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 κοιταξε να δεις...η επιδοτηση ειναι 150 ευρω και κατι!και σκεφτομαι να παρω απο τα παμπλικ το λενοβο α6000 για μενα και για τον πατερα μου(ο οποιος εχει και την επιδοτηση)αλλα δεν θελει τρελα πραγματα παρα μονο καλη καμερα να εχει το τηλ...θα του παρω ενα samsung στα 90 ευρω απο μαγαζι της περιοχης μου το οποιο ομως στο παμπλικ αυτο πρεπει να εχει 110 και δεν με συμφερει γιατι ηδη θα προσθεσω αρκετα λεφτα και εγω ο ιδιος! τι εννοεις παντως λεγοντας εκπτωση παγιου?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 κοιταξε να δεις...η επιδοτηση ειναι 150 ευρω και κατι!και σκεφτομαι να παρω απο τα παμπλικ το λενοβο α6000 για μενα και για τον πατερα μου(ο οποιος εχει και την επιδοτηση)αλλα δεν θελει τρελα πραγματα παρα μονο καλη καμερα να εχει το τηλ...θα του παρω ενα samsung στα 90 ευρω απο μαγαζι της περιοχης μου το οποιο ομως στο παμπλικ αυτο πρεπει να εχει 110 και δεν με συμφερει γιατι ηδη θα προσθεσω αρκετα λεφτα και εγω ο ιδιος! τι εννοεις παντως λεγοντας εκπτωση παγιου? Αντί να σου δώσουν λεφτά για κινητό σου κόβουν πέντε ευρώ περίπου από το πάγιο, μπορεί και παραπάνω
newsformobiles Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Την vodafone την ρώτησες εάν μπορείς να το κάνεις αυτό, δηλαδή να σπάσεις στα δύο την επιδότηση? Εμείς ότι και να σου λέμε, εάν η Vodafone σου πει όχι, τσάμπα κουβεντιάζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα