dum83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Χαίρετε παιδιά.Εχθές αγόρασα έναν εξωτερικό δίσκο για να ξαλαφρώσω λίγο τον εσωτερικό,ο οποίος είναι 1Tb, στο desktop που έχω. Ο δίσκος του υπολογιστή είναι χωρισμένος ως εξής: C: 100gb D : 900gb Θέλω ν'αυξήσω τον C: παίρνοντας από τον D: . Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να χάσω κάποιο δεδομένο ή πρόγραμμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αν ενοείς να προσθέσεις gb απο τον εξωτερικό να τα βάλεις στον εσωτερικό αυτο δεν γίνεται δεν μπορείς να μεταφέρεις τα gb και τα mb , το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι να αφήσεις τον c για τα windows και τα βασικά σου προγράμματα και ολα τα υπόλοιπα να τα μεταφέρεις στον 1tb.
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Απ'οτι κατάλαβα θέλει να αλλάξει τα μεγέθη των partitions. Μέσα απο το Disk Management των windows, δεξί κλίκ sto partition, extend volume.
dum83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Aν κατάλαβα σωστά αυτό που λέει ο Junior Member. Ένας είναι ο δίσκος χωρισμένος σε C: και D: και θέλω να μειώσω τον D και να αυξήσω τον C.
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Aν κατάλαβα σωστά αυτό που λέει ο Junior Member. Ένας είναι ο δίσκος χωρισμένος σε C: και D: και θέλω να μειώσω τον D και να αυξήσω τον C. Τότε, όπως σου έγραψα.
dum83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εδώ μέσα θα κάνω τη διεργασία που μου λες;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα