Προς το περιεχόμενο

wordpress yoast seo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω το προσθετο yoast seo σε ενα site και ενω ειχα αρκετα καλη θεση στην google με αρκετες επισκεψεις την μερα και πειραξα κατι και ειμαι απατα . υπαρχει καποιος να με βοηθησει με της ρυθμισεις ? 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παλιο το topic μεν, αλλα και το wordpress ειναι εδω, και το yoast τοσα χρονια μετα ειναι επισης εδω. Και σκεφτομουν τη χρηση του yoast. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις με επιτυχια; Με ενδιαφερει κυριως το τι μπορει οντως (οχι...φαντασιακα!) να προσφερει out of the box, κι οχι μονο με (μακροχρονιες) καλες πρακτικες.

• Confused 1
Δημοσ.

Το yoast είναι καλό εργαλείο και σου μεταδίδει πως πρέπει να δομείται ένα περιεχόμενο για να είναι SEO friendly. Μέχρι εκεί όμως. Η εμπειρία και η ορθή χρήση παραμέτρων όπως τα backlinks και το page optimization μέσω achecker και w3c αποδεικνύεται σωτήρια. Και μην ξεχνάμε ότι το πρώτο θέμα είναι η σελίδα που της έκανε αφιέρωμα η Google ως παράδειγμα ενσωμάτωσης των καλών πρακτικών της.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο 'must' ειναι να εχουν text description/alt text τα images? Υπαρχει καποιος εστω αυτοματοποιημενος τροπος για το wordpress? Αν αξιζει τον κοπο....

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ποσο 'must' ειναι να εχουν text description/alt text τα images? Υπαρχει καποιος εστω αυτοματοποιημενος τροπος για το wordpress? Αν αξιζει τον κοπο....

Είναι must και όχι δεν ξέρω εγώ τουλάχιστον κάποιον αυτοματοποιημένο τρόπο. Χεράκι και άγιος ο Θεός.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, becoming_I είπε

Μπορεί να σε κράζω αλλά τώρα με ρούμπωσες, όντως καλό plugin 😀

Κανει δουλιτσα! Μπαμ και κατω!

Ερωτηση ομως:

εκτος απο alt, εχει νοημα-βοηθαει στο seo, να συμπληρωνονται (αυτοματα απο το εν λογω plugin) και τα πεδία caption και description για καθε image? Αν ναι, οκ, θα το αφησω να το κανει, αλλα αν ειναι πλεονασμος και αρκει το alt text, μη γεμιζουμε και την  database με αχρηστα πραγματα...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει το SEO Friendly Images https://wordpress.org/plugins/pb-seo-friendly-images/ το οποίο χρησιμοποιώ πάντα σχεδόν. Ο στόχος είναι να μην υπάρχει κενό alt σε images, καθώς είναι ένα από τα βασικά factor του αλγόριθμου της Google και να δημιουργείται αυτόματα. Εκτός από το alt δεν νομίζω ότι άλλα στοιχεία της φωτο, όπως description, λεζάντα παίζουν ρόλο στο SEO.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...