Προς το περιεχόμενο

Powerslave / Exhumed Remake [Powerslave EX]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ παίζω ακόμα σε pentium1, μου θυμίζει τα νιάτα μου και έχω κάπου να τρέξω τα ~150 αυθεντικά μου εποχής DOS  :lol:

Πάντως καμοία σχέση η pc έκδοση με τη remake/consoles ...

Δημοσ.

ναι το ξερω, το ανεφερα επειδη μου εκανε εντυπωση που εχεις ακομα λειτουργικο Pentium.

Δεν εχω, ευτυχως. Απλως μου ερχονται οι αναμνησεις προ 20ετιας σαν φλασιες.  

Φοβαμαι οτι θα γερασω, θα παθω αλτσχαϊμερ και το μονο που θα θυμαμαι θα 'ναι οι εντολες στο autoexec.bat προσπαθοντας να τρεξω αυτα τα παιχνιδια. Ταλαιποριιιιιιιια!

Δημοσ.

Δεν εχω, ευτυχως. Απλως μου ερχονται οι αναμνησεις προ 20ετιας σαν φλασιες.  

Φοβαμαι οτι θα γερασω, θα παθω αλτσχαϊμερ και το μονο που θα θυμαμαι θα 'ναι οι εντολες στο autoexec.bat προσπαθοντας να τρεξω αυτα τα παιχνιδια. Ταλαιποριιιιιιιια!

εγινε μπερδεμα, ο keropi ανεφερε οτι παιζει σε Pentium και σε εκεινον ηθελα να το πω.

τα θυμαμαι, himem.sys, autoexec.bat, emm386, ωραιες εποχες, αυτα δεν ξεχνιουνται ποτέ : P

εγώ παίζω ακόμα σε pentium1, μου θυμίζει τα νιάτα μου και έχω κάπου να τρέξω τα ~150 αυθεντικά μου εποχής DOS  :lol:

και εγω που και που δοκιμαζω software για windows 3.1 μιας και οταν ημουνα μικρος δεν ειχα software και ασχολιομουνα μονο με οτι ειχε περασμενο, ειχε αγοραστει βεβαια με microsoft works, basic, και αρκετα ακομα που για την ηλικια που τα ξεκινησα φανταζαν εξωγηινα.

αυθεντικους εχω μονο 5 DOS τιτλους αλλα γενικά έχω πληρεστατη dos συλλογη :P

ναι στον υπολογιστη είναι εντελως αλλο παιχνιδι, ο χειρισμος δεν ειναι καθολου καλος αλλα σε μερικες φασεις οι πιστες μου φαινονται πιο ανοικτες το οποιο μου αρεσε.

ΥΓ) για την ακριβεια η pc εκδοση ειναι το remake:P

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και 3 μέρες έχει κυκλοφορήσει η Nightdive Studios το remaster του τίτλου.

Ουσιαστικά είναι ενας συνδιασμός των καλύτερων στοιχείων από PC, PS1 και Sega Saturn. (τα checkpoints από PC, ο φωτισμός και (κυρίως οι) εξωτερικοί χώροι από το Sega Saturn, το κολύμπι, το νερό και τα υπόλοιπα από PS1, ενώ υπάρχουν εχθροί και από τις 2 κονσολάδικες εκδόσεις (το Sega Saturn είχε τις κόκκινες αραχνες οι οποιες στο PS1 είχαν αντικατασταθεί με μπλε σκορπιούς, τώρα υπάρχουν και τα 2!)).

Το τελείωσα ήδη 100% με όλα τα achievements, η Nightdive έκανε πολύ καλή δουλειά και ακόμα και αν τον τίτλο τον είχατε λιώσει όταν είχε βγει, υπάρχουν πολλές προσθήκες όπως περισσότερες team dolls (31 από 23) και έξτρα επιπεδα δυσκολίας.

Η τιμή του είναι κοντά στα 15 ευρώ αναλογα την πλατφόρμα, και υποψιάζομαι πως αργά ή γρήγορα θα έρθει και κάποια limited physical έκδοση από κάποιον εκδότη.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...