Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, χτες λοιπόν σκέφτηκα μήπως εβαζα σε αγγελία το λάπτοπ μου (HP Compaq NX7300) οπότε και σκέφτηκα να του αλλάξω πάστα, αφου είχα περίπου να του αλλάξω από τότε που μου το έδωσαν.

Άνοιξα προσεκτικά το λάπτοπ, έβγαλα πληκτρολόγιο, ξεβείδωσα την ψύκτρα CPU, καθάρισα τον επεξεργαστή και την ψύκτρα απο την παλιά πάστα, έβαλα καινούργια (μια μπαλίτσα οχι πολυ) βίδωσα τα πάντα οπως ήταν και άνοιξα το λάπτοπ για να δώ αν τελικά είχε διαφορά στις θερμοκρασίες

Το κουφό είναι εδώ τωρα, μνήμες η οτιδήποτε πανω στο λαπτοπ δεν πείραξα.. αλλα! παταω να ανοίξει, μου βγάζει το boot για πάααρα πολύ ώρα και δεν άνοιγε τα windows (εχω SSD πάνω οπότε κανει boot σε  6 - 7 δέυτερα) κλείνω, ξανα ανοίγω, ανοίγει κανονικά, μπένω στα windows, παγώνει η οθόνη και κρασάρει, δοκίμασα άλλες 3 - 4 φορές να κανω boot χωρίς να βρω άκρη.. :/ και λεω ας βγάλω τις ράμ που έχω (1x 2GB DDR2 667 CL5 & 1x 1GB DDR2 667 CL5) βγάζω ραμ, ξαναβάζω, όλα μια χαρα!! μετά απο 30 λεπτά ξανά πάγωμα εικόνας, τρέχω ραμ τεστ, κόλαγε.. βγάζω την μια ραμ (1GB) τρέχω το τέστ! 100% όλα μια χαρά! αφήνω το λαπτοπ με 2GB μέχρι σήμερα (πριν απο λίγο) που ξανα κράσαρε.. δοκίμασα να βαλω την μνήμη στο 2ό σλοτ, δούλεψε όλο το βράδυ (απο της 11 το βράδυ μεχρι τώρα) και πάλι τα ίδια, τώρα το τρέχω με 1GB  και εδώ και 10 λεπτά δεν έχει κρασάρει, πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω τι μπορεί να φτέει.. :S καμία ιδέα; Ευχαριστώ!  :fear:

Υ.Γ.

Έβγαλα το DVD από επάνω εντελώς μιας και ήταν το μόνο που έβγαλα όταν άνοιξα το λαπτοπ για πάστα επίσεις το ανεμηστηράκι εχει σπάσει λιγο (δεν ξέρω πώς) και ίσως δεν ψύχει καλα τον επεξεργαστή, αλλα πριν πως δούλευε; λέτε να μην θελει να με αποχωριστεί και να κάνει σχέδια; 

• Like 1
Δημοσ.

έτρεξα.. πάνω απο 70άρια δεν πάει σε όλα, επεξεργαστή 65+/- , επίσεις μάντεψε; ξανακράσαρε!  :eek:

Υ.Γ.

τώρα που κράσαρε, οταν το ξαναάνοιξα έβγαλε μάυρη οθόνη (δεν εβγαλε BIOS) και του έκανα restart, ξανα Boot, ξανα freeze

Δημοσ.

βγαλε μια φωτο το λαπτοπ εσωτερικα !

έτρεξα.. πάνω απο 70άρια δεν πάει σε όλα, επεξεργαστή 65+/- , επίσεις μάντεψε; ξανακράσαρε!  :eek:

Υ.Γ.

τώρα που κράσαρε, οταν το ξαναάνοιξα έβγαλε μάυρη οθόνη (δεν εβγαλε BIOS) και του έκανα restart, ξανα Boot, ξανα freeze

κανε βιοσ ρεσετ 

Δημοσ.

λοιπόν, κράσαρε με

TZ0_ 60

TZ1_ 62

TZ2_ 44
TZ3_ 35

TZ4_ 55
Local 44

Remote1 62

CPU: 

Core #0 59

Core #1 58

Samsung sSD 840 Evo 120GB 39

Για καλοκαίρι δικαιολογιμένες η θερμοκρασίες 

οπότε λογικά κατι άλλο να παίζει;

11751471_10205773754841331_6706037538935

Edit:

Την ώρα που πάει να κάνει Boot σταματάει ο ανεμιστήρας και κολλάει εκέι η οθόνη.. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ακου τι θα εκανα εγω με αυτη τη σειρα

θα εβγαζα το φορτιστη

θα εβγαζα την μπαταρια κατω δεξια 

θα παταγαμε για μερικα δευτερολεπτα το Powwer button

θα εβγαζα ολες τις ραμ θα φυσαγα τις υποδοχες τις

μετα (μαλλον επειδη εχεισ κανει λαθος με την cpu θα το ξανακοιταζα

και μετα παλι θα τα ξαναεβαζα 

για δοκιμασε

Δημοσ.

έβαλα πάλι της δυο ίδιες μνήμες 2GB+1GB, δεν αργεί καθόλου αλλα πετάει μπλέ οθόνη την ώρα που κάνει boot

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έβγαλα φορτιστή, έβγαλα μπαταρία, έβγαλα CMOS μπαταρία, πάτησα pwr button, φύσηξα της υποδοχές, έβαλα την μια 1GB. έκανε boot  και ξανά φρίκαρε, τον επεξεργαστή τον ξανακοίταξα αλλα δεν βλέπω κάτι λάθος.

Edit: έβγαλα την ράμ απο κάτω και την έβαλα πάνω (κατω απο το πληκτρολόγιο) και τώρα η οθόνη είναι μάυρη και αναβοσβήνει το caps lock 

Edit 2: με οποιαδήποτε ραμ κατω απο το πληκτρολόγιο δεν ανοίγει, οταν την βάζω στην κάτω μερία του λάπτοπ ανοίγει

Edit 3:

Μου παρουσίασε τα συμπτώματα του προβλήματος κατα 100%.. 

11781667_10205774134290817_5122682623539

Επεξ/σία από Fanistop
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην τελευταία εικόνα που έβαλες η κάρτα γραφικών έχει χαλάσει γιατί τα δείχνει κάπως περίεργα.

Δημοσ.

Ναι δύστυχος, για reballing δεν μπορώ να του κάνω, η μητρική από ebay έχει 60€ οπότε πάει για πέταμα ή για ανταλλακτικά, εκτός αν "ψήσω" την μητρική αλλά και πάλι δεν νομίζω να κάνει τίποτα, γιατί αν είναι καμμένη δεν θα αλλάξει κάτι.. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να παίξει με φούρνισμα αλλά δεν θα κρατήσει πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...