Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις σχετικά με custom water cooler

MySt3R10uSs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας !!!

Λοιπον,θελω βοηθεια λιγο με την υδρυξη που θα παρω...

1. Εδω ειναι ολα τα πραγματα που εχω επιλεξει,θα χρειαστώ κάτι επιπλέον ? :

2. Η αντλία αξίζει??
3. Μαζι με το CPU Block θα ειναι και οι απαραίτητες βιδες ή θα πρέπει να παρω και κατι επιπλεον για να εγκαταστησω το cpu block?
4. Δεν χρειαζεται να παρω τιποτα επιπλεον να ριξω στο υγρο ετσι? Βλεπω λεει οτι εχει αντιμικροβιακη,αντιδιαβρωτικη και αντι-αλγηκη ιδιοτητα
5. Θα παρω ακρυλικους σωληνες απο το acrilix,το μεγεθος 16/13 θα ειναι αρκετα χοντρό?? Εψαξα στο web αλλα δεν βρηκα καμια φωτο να δω ακριβώς πως θα φαίνεται μεσα σε ενα build.

6. Για βοηθηστε λιγο με τα fittings επιδη εχω μπερδευτεί :P

Τι θα χρειαστώ?? Βλεπω λεει το radiator,reservoir, δεχοντε G1/4,το pump λεει 13/11mm ενω ο σωληνας θα ειναι 16/13(αν)

Ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας !!!

Λοιπον,θελω βοηθεια λιγο με την υδρυξη που θα παρω...

1. Εδω ειναι ολα τα πραγματα που εχω επιλεξει,θα χρειαστώ κάτι επιπλέον ? :

2. Η αντλία αξίζει??

3. Μαζι με το CPU Block θα ειναι και οι απαραίτητες βιδες ή θα πρέπει να παρω και κατι επιπλεον για να εγκαταστησω το cpu block?

4. Δεν χρειαζεται να παρω τιποτα επιπλεον να ριξω στο υγρο ετσι? Βλεπω λεει οτι εχει αντιμικροβιακη,αντιδιαβρωτικη και αντι-αλγηκη ιδιοτητα

5. Θα παρω ακρυλικους σωληνες απο το acrilix,το μεγεθος 16/13 θα ειναι αρκετα χοντρό?? Εψαξα στο web αλλα δεν βρηκα καμια φωτο να δω ακριβώς πως θα φαίνεται μεσα σε ενα build.

6. Για βοηθηστε λιγο με τα fittings επιδη εχω μπερδευτεί :P

Τι θα χρειαστώ?? Βλεπω λεει το radiator,reservoir, δεχοντε G1/4,το pump λεει 13/11mm ενω ο σωληνας θα ειναι 16/13(αν)

Ευχαριστώ :)

Για την αντλια παρε και ενα τετοιο καπακι για να μπορεις να βαλεις οτι ρακορ θελεις (η ακομα καλυτερα ενα τετοιο)

Το βλοψκ θα εχει τα παντα που χρειαζεσαι μεσα για να το εγκαταστησεις

συμβουλη μου για πρωτη φορα μεινε στους κλασικους σωληνες

Επεξ/σία από Inuyasha

Για την αντλια παρε και ενα τετοιο καπακι για να μπορεις να βαλεις οτι ρακορ θελεις (η ακομα καλυτερα ενα τετοιο)

Το βλοψκ θα εχει τα παντα που χρειαζεσαι μεσα για να το εγκαταστησεις

συμβουλη μου για πρωτη φορα μεινε στους κλασικους σωληνες

Ποια η διαφορα αμα χρησιμοποιησω και pump cover ? Τα ιδια μεγεθη ρακορ δεν θα περνει ??

Λες εε;;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αα και κατι ακόμα  στην σελιδα της ekwb λεει:

- Due to immense variety of fittings/barbs available on market and no prescribed standards, we guarantee compatibility only for connectors bought from our web site.

Δεν θα έχω πρόβλημα άμα χρησιμοποιήσω connectors/fittings/ρακορ άλλης εταιρείας έτσι????

• Moderators

Ποια η διαφορα αμα χρησιμοποιησω και pump cover ? Τα ιδια μεγεθη ρακορ δεν θα περνει ??

Λες εε;;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αα και κατι ακόμα  στην σελιδα της ekwb λεει:

- Due to immense variety of fittings/barbs available on market and no prescribed standards, we guarantee compatibility only for connectors bought from our web site.

Δεν θα έχω πρόβλημα άμα χρησιμοποιήσω connectors/fittings/ρακορ άλλης εταιρείας έτσι????

Στο τανκ cover βαζεις οτι ρακορ θελεις με σπειρωμα G1/4 η αντλια που διχνεις περνιε μονο σωληνα 1/2 της ιντσας αν θυμαμαι καλα (ετσι και αλλιως αφου θα πας σε σκληρους σωληνες πρεπει να βαλλεις διαφορετικα ρακορ οποτε τα ενσωματομενα της αντλιας δεν σου κανουν ,

για εμενα για να γλυτωσεις σωληνα και ρακορ δες το tank που σου εστειλα κουμπωνεις επανω εκει την αντλια και γλυτωνεις και σωληνα αλλα και 2 ρακορ (http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-d5-x-res-140-csq-acetal-p-PER.809942) αυτο εδω

Στα μαζεψα ολα αποα ενα καταστημα δεν βρηκα heatgun στο eshop

Τελος το κιτακι που ειναι στο τελος εινια αν εχεις 3xx0k η 4χχ0κ επεξεργαστη delided ,μπορεις να τοποθετησεις το Block μια και καλη πανω στο chip του επεξεργαστη χωρις το καπακι

Oτιδηποτε ρακορ με σπειρωμα G1/4 μπαινει

post-339798-0-96831500-1437809516_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...