Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ειμαι ερασιτέχνης φωτογράφος. Ειναι το αγαπημενο μου χομπι. Σκεφτομαι να ξεφυγω απο μια παλια LG 20 αρα οθονη και να αγορασω κατι καλυτερο. Ψάχνοντας το Forum αλλα και στο google. Βρήκα διάφορες επιλογές . Ωστοσο εχω μπερδευτει στο τι θα ειναι καλύτερο για επεξεργασια με Lightroom και λιγο photoshop. Νομιζω με ενδιαφερει αρχικα να εχω οσο πιο ποιοτική εικονα και σε δεύτερη φάση μεγεθος οθονής. Θα ήθελα τις συμβουλές σας και τις γνώσεις σας.

Αυτές για τις οποίες άκουσα και διάβασα πολλά είναι οι παρακάτω:

Asus PA248QJ

Dell Ultra HD 4K Monitor P2415Q 24

BenQ GW2765HT

Dell S2715H

Dell UltraSharp U2515H

Viewsonic VP2772 ( Η συγκεκριμενη στην Ελλαδα ειναι πανακριβη. Δεν ξερω αν μπορουσε να μου την στειλει η να μου την φερει ενα Αμερικανος φιλος που θα ερθει Ελλαδα.)

http://www.amazon.com/gp/product/B008RM23ZI/ref=as_li_ss_tl?&ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B008RM23ZI&linkCode=as2&tag=thedigcam05-20 

Το βασικό είναι οτι το Budget μου κυμαίνεται από 350,00€ εως 450,00 €.

Θα ήθελα να ακούσω τις γνωμες σας καθώς και οποιαδήποτε αλλη πρόταση μένοντας σε αυτες τις τιμές.

Επίσης θα ηθελα να γνωριζω εαν η οθονη που  θα επιλεξω θα εχει σχεση και με την καρτα γραφικων που εχω. Το λεω γιατί δεν ειναι και πολυ καινουργια  

Καρτα ΓΡαφικων: SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...