blackm76 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 γεια σας παιδια.θελω να εγκαταστησω το xampp se συστημα 64bit.αλλα πριν την εγκατασταση αφου εχω τρεξει το αρχειο εγκαταστασης ως διαχειριστης μου βγαζει κατι για τον uac αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο.......μετα παταω οκ και το εγκαθιστα κανονικα.το προβλημα ειναι οτι μολις το εγκαταστησω και το εκκινησω...δινω σε mozilla localhost/xamppκαι αντι να ξεκινησει και να μπει στις ρυθμισεις του αυτο μου βγαζει κατι σαν σφαλμα για τον apache/2.4.12 32 bit kai απο πανω λεει να πατησω parent direcory.φυσικα υπο καθεστος windows 32 bit ή πανισχυρου linux δεν ειχα τετοια προβληματα....τωρα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.επισεις δεν ξερω πως μπορω να στειλω φωτογραφια για να δειτε τι σας λεω.....ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Το Apache αν δε κάνω λάθος επικοινωνεί από την πόρτα 80 με την οποία επικοινωνεί και το skype οπότε αν το έχεις ανοιχτό κλείσε το και ξανά δοκίμασε. Αν μπορούσες να πεις τι ακριβώς σου εμφανίζει θα ήταν ακόμα καλύτερα...
blackm76 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 οχι δεν εχω ανοιχτω skype.εχω τραβηξη στιγμιοτυπο οθονης αλλα πως να σας το δειξω.δεν ξερω πως να ανεβαζω φωτο εδω. δινοντας localhost/xampp μου βγαζει αυτο..... Index of /xampp Name Last modified Size Description Parent Directory - Apache/2.4.12 (Win32) OpenSSL/1.0.1m PHP/5.6.11 Server at localhost Port 80
mafiozoskotsos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Για να ανεβάσεις φωτογραφία πας κάτω δεξιά Περισσότερες Επιλογές Απάντησης και μετά κάτω αριστερά Επιλέξτε Αρχεία. Όσο για το πρόβλημα στο Xampp που σου εμφανίζει πρέπει να ξεκινήσεις από το Xampp το Apache και το Mysql (Χωρίς σφάλματα) και μετά θα δώσεις την διεύθυνση στον browser, αν τα έχεις κάνει όλα σωστά τότε το πρόβλημα δε μου είναι γνωστό μιας και που εχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Δες αν θες και βίντεο οδηγούς έχει πάρα πολλούς και θα σε βοηθήσουν σίγουρα.
blackm76 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 αυτο το βγαζει πριν την εγκατασταση.και μετα οταν ξεκιναω χωρις προβλημα apache kai mysql μου βγαζει αυτο στην δευτερη φωτογραφια στον browser.να θυμισω οτι το συστημα μου ειναι 64 bit και ο xampp βγαινει μονο 32bit για windows.μηπως φταιει αυτο;;;;επισεις καποιος γνωστος μου ειπε οτι μπορει να θελει καποοιες ρυθμισεις αλλα δεν ξερω πως γινονται.
mafiozoskotsos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όχι δε νομίζω να φταίει το ότι είναι 32bit λογικά δε θα δούλευε καθόλου. Για δοκίμασε να εκτελέσεις το Xampp σαν διαχειριστής.
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Φαίνεται σαν να μην υπάρχουν τα απαραίτητα αρχεία. Αν πας στο C:/xampp/htdocs/xampp υπάρχουν αρχεία στο φάκελο;
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Από τις εικόνες ο Apache φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά και δεν εχει προβλημα (τρεχει στο port 80). Το parent directory που λέει σημαίνει πως αν πατησεις εκει πας εναν φακελο πισω, δεν ειναι τίποτα (δηλαδη απο το localhost/xampp θα πας στο localhost ας το πουμε έτσι ή αν είσαι στο c:/program files, το parent directory θα σε πάει στο c:/). ο λόγος που σου βγάζει ένα κενο περιεχόμενο αντι για τις ρυθμίσεις, είναι επειδή ο xampp σερβιρει σαν localhost εντελως λαθος (κενό) φακελο. 1) μήπως πείραξες τον default φάκελο εγκατάστασης; αν όχι, πήγαινε στο c:/xampp. βλέπεις μέσα το πρόγραμμα να είναι κανονικά εγκατεστημένο; 2) μπορεις να δεις ποιον φακελο σερβιρει σαν localhost ανοιγοντας το αρχειο httpd.conf στο C:\xampp\apache\conf ανοιξε το με το notepad και πηγαινε εκει που λεει: DocumentRoot "C:/xampp/htdocs" <Directory "C:/xampp/htdocs"> αν εγκατεστησες πχ το xampp στο C:/Program Files (x86) αλλαξε το σε: DocumentRoot "C:/Program Files (x86)/xampp/htdocs" <Directory "C:/Program Files (x86)/xampp/htdocs">
blackm76 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ο λόγος που σου βγάζει ένα κενο περιεχόμενο αντι για τις ρυθμίσεις, είναι επειδή ο xampp σερβιρει σαν localhost εντελως λαθος (κενό) φακελο. 1) μήπως πείραξες τον default φάκελο εγκατάστασης; αν όχι, πήγαινε στο c:/xampp. βλέπεις μέσα το πρόγραμμα να είναι κανονικά εγκατεστημένο; 2) μπορεις να δεις ποιον φακελο σερβιρει σαν localhost ανοιγοντας το αρχειο httpd.conf στο C:\xampp\apache\conf ανοιξε το με το notepad και πηγαινε εκει που λεει: DocumentRoot "C:/xampp/htdocs" <Directory "C:/xampp/htdocs"> αν εγκατεστησες πχ το xampp στο C:/Program Files (x86) αλλαξε το σε: DocumentRoot "C:/Program Files (x86)/xampp/htdocs" <Directory "C:/Program Files (x86)/xampp/htdocs"> 1)δεν εχω κανει λαθος την εγκατασταση και ουτε αλλαξα την διαδρομη εγκαταστασης κατα την εγκατασταση. 2)ειναι σωστα η διαδρομη C:/xampp/htdocs τωρα μονο δεν ξερω κατι..... μηπως επειδη εχω συστημα 64bit πρεπει να κανω την εγκατασταση στον φακελο program files με τα προγραμματα 64bit και οχι στον c γενικα;;;; μηπως αυτο φταιει;;;;;
White_Cat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα ! Για να δουλέψει σωστά το xampp, απαιτείται ν' απενεργοποιηθεί ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας των Windows Vista/7/8/8.1/10 που ονομάζεται User Account Control ή συντομογραφικά UAC. Όταν αυτό απενεργοποιηθεί, τότε τα Windows παύουν να ενοχλούν το χρήστη με συνεχείς ερωτήσεις, μόλις ζητάει να τρέξει ένα πρόγραμμα. Για την απενεργοποίηση του UAC υπάρχουν σαφείς οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο : http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/disable-user-account-control-uac-the-easy-way-on-windows-vista/ Να είστε καλά, Ο Άσπρος Γάτος
blackm76 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 καλησπερα.ασπρε γατε....αν θα το κανω αυτο δεν θα κινδυνευει ο υπολογιστης μου;;;;η απλα το κανω για να το εγκαταστησω και μετα το ξαναεπαναφερω;;;;;μετα δεν θα μου βγαζει προβλημα στην δευτερη φωτογραφια που σας εδειξα;;;;
White_Cat Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Το χαρακτηριστικό UAC είναι ένα στοιχείο των Windows που δεν υπήρχε στις εκδόσεις πριν απ' τα Windows Vista. Οι περισσότεροι χρήστες το θεωρούν καταχρηστικό και το απενεργοποιούν άπαξ και δια παντός. Θα δεις ότι μετά την απενεργοποίηση του UAC, το σύστημά σου θα ανταποκρίνεται πιο γρήγορα και θα βγάζει γενικά λιγότερα ενοχλητικά μηνύματα. Καλύτερα μην το επαναφέρεις μετά την εγκατάσταση του XAMPP και κόβω τον μαλιαρό λαιμό μου ότι δεν κινδυνεύει ο υπολογιστής σου. Θα δεις σε διάφορα sites να γράφουν οτι το χαρακτηριστικό αυτό εμποδίζει και το XAMPP να δουλέψει σωστά. Καλή συνέχεια, Σε αφήνω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά ! Νιααααααου ! Ο Άσπρος Γάτος
blackm76 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ναι αλλά όταν είχα Windows 7 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το xampp. Ούτε με το προηδοποιητικο μήνυμα και ούτε με το δεύτερο μήνυμα που σας έστειλα και μου βγάζει στο browser όταν πάω να μπω στις ρυθμίσεις του. Δεν το δοκίμασα ακόμα αυτό που μου είπες αλλά μόλις τώρα δοκιμάσω θα σας ενημερώσω.
blackm76 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 παιδια το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει και δεν ξερω γιατι.εχω προβλημα γιατι δεν μπορω να κανω την δουλεια μου.εχω απενεργοποιηση το uac (αν και με αυτο δεν ειχα προβλημα ειτε ενεργοποιημενο ειτε οχι εγκαθιστονταν ο xampp),εχω αλλαξει port se 8080.ειναι σωστα η διαδρομη C:/xampp/htdocs στο αρχειο httpd.conf.και παρολα αυτα οταν δινω σε browser localhost/xampp δεν μου δειχνει τις ρυθμισεις αλλα αυτο που σας εδειξα στην φωτογραφια. πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω.εχει κανεις καμια ιδεα;;;;πρωτη φορα μου το κανει αυτο ο xampp.τι φταιει;;;;ωρες ωρες σκεφτομαι να βαλω τον wamp απλα ξερω οτι ο xampp ειναι καλυτερος.
psychogamer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 παιδια το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει και δεν ξερω γιατι. εχω προβλημα γιατι δεν μπορω να κανω την δουλεια μου. εχω απενεργοποιηση το uac (αν και με αυτο δεν ειχα προβλημα ειτε ενεργοποιημενο ειτε οχι εγκαθιστονταν ο xampp),εχω αλλαξει port se 8080. ειναι σωστα η διαδρομη C:/xampp/htdocs στο αρχειο httpd.conf. και παρολα αυτα οταν δινω σε browser localhost/xampp δεν μου δειχνει τις ρυθμισεις αλλα αυτο που σας εδειξα στην φωτογραφια. πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω.εχει κανεις καμια ιδεα;;;; πρωτη φορα μου το κανει αυτο ο xampp. τι φταιει;;;;ωρες ωρες σκεφτομαι να βαλω τον wamp απλα ξερω οτι ο xampp ειναι καλυτερος. σίγουρα δε διάγραψες τίποτα ? κανονικά έπρεπε να σου βγάζει το index page όταν είσαι μέσα στο xampp οπού από εκεί μπορείς να πας στο localhost/phpmyadmin κτλπ επίσης δοκίμασε να πας στο localhost/xampp/htdocs/index.php κανονικα αν πας εδώ πρέπει να σου βγάλει μια σελιδα που να λέει It works
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα