Tzikoz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Έχει κάνα μηνά που τα γλυκό βλέπω , σύμφωνα με τους reviewers ότι καλύτερο κάτω από τα 200 ευρώ , monitoring headset από την μια άλλα φαίνεται να το έχει και το μπάσο του. Στην φάση με capital controls είναι μια risky αγορά στα 150 ευρα .... anyways παίδες θα ήθελα την γνώμη όσων τα έχουν - είχαν - έχουν δοκιμάσει , αξίζει ο ντόρος γύρω από αυτά τα ακουστικά? Θα βοηθούσε πολύ , ευχαριστώ
zepper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!! Εγω έχω αυτα http://www.amazon.com/Sony-MDR-V55-BR-Style-Headphones/dp/B007BY3PNWαρκετο καιρό και δεν τα αλλαζω με τίποτα. Ενας φίλος μου πήρε απο το amazon αυτα που θελεις ,τον λέω απο περιεργεια φερτα να δουμε διαφορες. Παθαμε πλάκα!!Τα sony μπορω να σε πω σε μερικα κομματια παίζανε καλύτερα !Σε ταινίες τα sony τα πατάνε τα audiotechnica. Ναι τα χρησιμοποιω και για ταινίες και για games πιστευω ότι η sony με τα συγκεκριμενα θα έκανε "λάθος" που τα έβγαλε σε αυτη την τιμή Αν δεν τα δοκιμαζα και εγω δεν θα το πιστευα,οκ απο ποιότητα κατασκευης ενα κλικ ποιο πανω τα audiotechnica και λίγο πιό άνετα αλλα σε καμία περιπτωση δεν δικαιολογουν τα χρήματα που ζητάνε. Αν και καλα θέλεις audiotechnica κοιτα το πιο μικρο μοντέλο http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M30x-Professional-Monitor-Headphones/dp/B00HVLUQW8/ref=pd_sim_267_7?ie=UTF8&refRID=1BAMTM5AV49M4ZFV55SB ναγλιτώσεις κανά φράγκο Α!! Ξεχασα να σε πώ! Το φιλαράκι μου τα πουλάει για να πάρει ίδια με τα δικά μου και θα του μείνουν και φράγκα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2015 από zepper
Tzikoz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι να σου πω αδερφέ μου επειδή δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία με τα προϊόντα Sony πλεων δεν βλεπω καν απο Ιάπωνα μεριά . Ίσως ρίξω μια μάτια σε αυτα που μου αναφέρεις , αν και πιστεύω οτι ειναι και στο αυτί και την δουλειά που κανει ο καθένας με τα ακουστικά που επιλέγει . Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2015 από Tzikoz
Rocket_Raccoon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τα V-55 εχουν οντως φοβερο ηχο, αλλα ειναι βαρια και κουραστικα. Γενικα παιζει ρολο και για το τι χρηση τα θες τα ακουστικα, παντως τα ΑΤΗ-Μ50x ειναι οντως απο τα καλυτερα ακουστικα κατω των 200 ευρω. Εχε υποψιν σου παντως οτι για καλο ηχο δεν χρειαζεται να καταξοδευτεις, εκτος και αν εισαι λιγο μανιακος με τον ηχο. πχ εξαιρετικα ακουστικα σε μικροτερες τιμες ειναιΚοss Porta Pro γυρω στα 40 ευρω Superlux HD681 EVO γυρω στα 35 ευρωSennheiser HD419 γυρω στα 45 ευρωSony MDR 7506 γυρω στα 100 ευρω Sennheiser HD518 γυρω στα 100 ευρω
basilis5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 <p>Τα ηθελα κ εγω αλλα κολωσα στο μεγεθος καθως ειναι τεραστια.. Εχει βγει κ ο διαδοχος αλλα νομιζω δεν αξιζει. Δεν τα εχω ακουσει αλλα δεν θα βρεια review να μην τα εχει σαν τα καλυτερα της κατηγοριας (over ear)</p>
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αν τα θες για monitoring να πας με κλειστα ματια, εμενα δεν με επεισαν για ακροαση μουσικης επειδη ο ηχος εβγαινε πολυ φλατ και χαλαγε το κομματι. Παραδειγμα τα σολο στις κιθαρες καλυπτονταν πολλες φορες απο αλλους ηχους επειδη ειχαν ιδια τονικοτητα κλπ. Εγω θα ελεγα να κοιταξεις σε grado αν δεν σε ενδιαφερει να εισαι απομονωμενος απο το περιβαλλον σου, τα οποια ειναι open back και δινουν μια ψευδαισθηση οτι ακους τον ηχο live σε στουντιο. Γενικα αν θες να ανεβεις μια σκαλα στην ποιοτητα, τα open back ειναι μονοδρομος, ακομα και οι θρυλοι των ακουστικων που ειναι τα hd800 ειναι open back
Silverage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!! Εγω έχω αυτα http://www.amazon.com/Sony-MDR-V55-BR-Style-Headphones/dp/B007BY3PNWαρκετο καιρό και δεν τα αλλαζω με τίποτα. Ενας φίλος μου πήρε απο το amazon αυτα που θελεις ,τον λέω απο περιεργεια φερτα να δουμε διαφορες. Παθαμε πλάκα!!Τα sony μπορω να σε πω σε μερικα κομματια παίζανε καλύτερα !Σε ταινίες τα sony τα πατάνε τα audiotechnica. Ναι τα χρησιμοποιω και για ταινίες και για games πιστευω ότι η sony με τα συγκεκριμενα θα έκανε "λάθος" που τα έβγαλε σε αυτη την τιμή Αν δεν τα δοκιμαζα και εγω δεν θα το πιστευα,οκ απο ποιότητα κατασκευης ενα κλικ ποιο πανω τα audiotechnica και λίγο πιό άνετα αλλα σε καμία περιπτωση δεν δικαιολογουν τα χρήματα που ζητάνε. Αν και καλα θέλεις audiotechnica κοιτα το πιο μικρο μοντέλο http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M30x-Professional-Monitor-Headphones/dp/B00HVLUQW8/ref=pd_sim_267_7?ie=UTF8&refRID=1BAMTM5AV49M4ZFV55SB ναγλιτώσεις κανά φράγκο Α!! Ξεχασα να σε πώ! Το φιλαράκι μου τα πουλάει για να πάρει ίδια με τα δικά μου και θα του μείνουν και φράγκα. Oυτέ καν συγκρίνονται ακουστικά του 20ρικου με ακουστικά των 150. Σαν ένα φίλο μου που στην αρχή μου έλεγε οτι τα ακουστικά του κινητού του ακούγονται καλύτερα απο τα http://www.amazon.com/AKG-K550-Closed-Back-Reference-Headphones/dp/B005CNR7B0/ref=sr_1_1?&s=electronics&ie=UTF8&qid=1438453581&sr=1-1&keywords=akg+k550 μου. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από Silverage 1
duende Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αν σε ενδιαφερει, εχω ενα σετ AKG K551 που καθονται. Ειναι στην ιδια κατηγορια -ισως και καλυτερα-. εχεις pm
4saken Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τα πηρα σημερα, ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να τα στρωσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα