Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα επεξεργαστης αν και αυτοι δεν καιγονται σχεδον ποτε... Μαλλον η dfi ειναι καλα αν κανει τα ιδια στην gigabyte...

Δημοσ.

Αυτό το άνοιγμα και απευθείας κλείσιμο είναι βραχυκύκλωμα λογικά, όντως βρωμάει ο επεξεργαστής αφού μόνο όταν τον βγάζει συνεχίζει αλλά πώς τον έκαψε..... Εγώ τόσα χρόνια προσπαθώ αλλά τίποτα :P

theodoretsi παίζει να βρεις επεξεργαστή για δοκιμή;

Δημοσ.

<p>Αυτό το άνοιγμα και απευθείας κλείσιμο είναι βραχυκύκλωμα λογικά, όντως βρωμάει ο επεξεργαστής αφού μόνο όταν τον βγάζει συνεχίζει αλλά πώς τον έκαψε..... Εγώ τόσα χρόνια προσπαθώ αλλά τίποτα :P</p>

<p> </p>

<p>theodoretsi παίζει να βρεις επεξεργαστή για δοκιμή;</p>

Δυστυχώς κοίταξα να βρω και δεν... οπότε "εμπρός καλό μου ebay" και βρήκα έναν ίδιο στα 10€.. ας ελπίσουμε να είναι αυτό και να τελειώσει η φάση... οι υπόλοιποι που με ρωτάτε για θερμοκρασίες και τάσεις και τέτοια δυστυχώς από τη στιγμή που το μηχάνημα δεν ανοίγει δεν μπορώ να έχω εικόνα... και οι ρυθμίσεις έγιναν χρόνια πριν για να τα θυμάμαι :-p

Δημοσ.

Αν πάρεις επεξεργαστή πάρε xeon σκαλισμένο με αντάπτορα που βρίσκεις με 20€ quad :P Παίζει απευθείας στην DFI χωρίς πειράγματα σε bios etc :P Γιατί να πας στον ίδιο.

Αυτό για τις τάσεις το ρώταγα μπας και τον είχες καιρό "φορτωμένο" και έτσι απλά κάποια μέρα τα τίναξε... Βέβαια πρώτα έρχεται το degrade και μετά οτι άλλο είναι αλλά τι να πεις, το ίδιο πρόβλημα και με τις 2 μητρικές είναι παράξενο...

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και συμφορουμίτη nikos903 για την πολύτιμη βοηθειά του και για την ευγενική χορηγία ενός τιμιότατου E2140 ο οποίος και έδωσε ζωή στο συστηματάκι μου! Πλέον προχωράω σε αγορά ενός x5450 ή x5460 για 775 socket και ενός ssd σκληρού και μια μίνι αναβάθμιση είναι γεγονός!

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα ποστς και τις γνώμες που ακούστηκαν και για την βοήθεια σας!

Δημοσ.

Ευτυχως φτηνα την γλιτωσες. Πιο vfm ειναι ο 5460 κατα την γνωμη μου.

Πρωτη φορα ακουω για καμμενο 775 που δεν επαιζε με αζωτο...

Δημοσ.

Αυτό τώρα εξετάζω Sheogorath για να δω μήπως πάω σε αυτόν και με το καλημέρα τον φτάσω μέχρι όπου πάει... ελπίζω μόνο η διαφορά των watt είτε στην περίπτωση του 5450 είτε του 5460 να μπορεί να τον σηκώσει απροβλημάτισμα το συστηματάκι μου. Enermax psu 650+ έχω και για ψύκτρα επεξεργαστή έχω αυτή: http://www.xigmatek.com/product.php?productid=5, 4x2GB DDR2 RAM και gpu 1x Evga GTX460 1GB.

Όντως πάντως του πέταξα τα πέταλα επεξεργαστή που απλά δεν καίγεται... τι να πω... τον είχα βέβαια από το 07 στα 3.4-.3.6 σταθερά και κατά καιρούς παίζαν πειραματισμοί... έτσι για να πούμε "σε δουλειά να βρισκόμαστε" :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...