maouris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 προσπαθω να καταλαβω αν ειναι νορμαλ να μου βγαζει screen time ενα tablet που υποτιθεται επρεπε να μου βγαζει κατα μεσο ορο 8,9 ωρες οθονης ,γυρω στις 4,5 ωρες.Βεβαια παιζω τη παραπανω ωρα clash of clans πανω του.Ειναι φυσιολογικο η υπαρχει καποιο θεμα με τη μπαταρια?τα εχω απενεργοποιημενα ολα εκτος το wifi και το screen rotation
Grumandel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 απλά είναι μουφα το ταμπλέτ ... έχω ακριβως το ίδιο και είναι ένα σωρό προβλήματα κολλάει καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία ανοίγει παράθυρα μόνο του δεν θα πάρει αναβάθμιση σε λολιποπ μάλλον και μερικές φορές δεν μου συνδέεται στο ίντερνετ
maouris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Yπαρχει καποιο cyanogen να του βαλουμε μπας και γινει τιποτα?κυκλοφορω μονιμα με power bank!!! φιλε μου ποιο εχεις το p600? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2015 από maouris
Grumandel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ναι αυτό έχω...όπως πάει θα αλλάξω σε iPad ή nexus 9
maouris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εγω δν εχω αλλο παραπονο εκτος απο την αθλια μπαταρια,4 ωρες screen time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα