Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει λογος να πηγαινεις πλεον σε ασφαλιστη, πχ, την παρασκευη εληγε το ασφαλιστηριο και δεν το ειχα παρει χαμπαρι στο δρομο το ειδα τυχαια ψαχνοντας κατι χαρτια, ε σταματησα στην εθνικη σε 5 λεπτα συμβολαιο - πληρωσα και τελος Ετσι απογευγεις κατι λαμογιες πιθανον? σας και αυτες που ανεφερε ο Joshua απο πανω Στην περίπτωση σου πάλι σε ασφαλιστή πήγες...
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Στην περίπτωση σου πάλι σε ασφαλιστή πήγες... Της εταιριας βασικα αλλα ναι ασφαλιστης ειναι, αλλα αξιζει απο την αποψη οτι παιρνεις και το συμβολαιο αμεσα χωρις να εχεις αμφιβολιες
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Της εταιριας βασικα αλλα ναι ασφαλιστης ειναι, αλλα αξιζει απο την αποψη οτι παιρνεις και το συμβολαιο αμεσα χωρις να εχεις αμφιβολιες Εγώ στάθηκα στο "δεν υπάρχει πλέον λόγος να πηγαίνεις σε ασφαλιστή, εγώ σε ασφαλιστή πήγα" που είπες στην ουσία
kage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το κράτος δε θα χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή άλλα την άλλη που έχει στα ταμπλετ της η τροχέα και απλώς τρέχεις της πινακίδες και σου βγάζει πολύ περισσότερες πληροφορίες. εμαθα οτι σε αρκετα γινεται αυτοματο σκαναρισμα στα γυρω αυτοκινητα και τους εμφανιζει αλερτ οταν πρεπει..
tz3s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 εμενα μου εβγαλε οτι δεν ειναι, δεν το νομιζω. Αλλα πριν ενα μηνα το χω κανει ασφαλεια και πληρωσα μια διακοσαρα Θα παω να δω το συμβολαιο μετα οταν παω στο αμαξι.. με εβγαλε σαν.δωρο πρασινη καρτα κιολας... θα εχουμε αναγουλες αν παιζει μπινια εχουνε πιασει πολλους ασφαλιστες που πουλανε μουφα ασφαλειες για αμαξια οποτε δν ειναι απιθανο να εισαι ενας απο τους πολλους ατυχους
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αυριο θα παρω την ιντεραμερικαν για εξακριβωση. Εκανα το τεστ με του πατερα μου και το εβγαλε κανονικοτατα...
Highlander Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Από την ίδια βάση δεδομένων ελέγχει η τροχαία αν τα οχήματα είναι ασφαλισμένα.
isim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πως μπορεις να ξερεις αν το οχημ ειναι ασφαλισμενο, χωρις να ξερεις το ΑΦΜ;
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πως μπορεις να ξερεις αν το οχημ ειναι ασφαλισμενο, χωρις να ξερεις το ΑΦΜ; Δεν μπορείς, εκτός αν είσαι της τροχαίας πχ.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πηρα την ιντεραμερικαν μου πανε οτι ειναι ασφαλισμενο κανονικα.
Alxnks Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πηρα την ιντεραμερικαν μου πανε οτι ειναι ασφαλισμενο κανονικα. Δεν τους είπες οτι στο σχετικό site δεν εμφανιζεται ως τέτοιο; Αν ναι...τι απάντησαν;
Highlander Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πως μπορεις να ξερεις αν το οχημ ειναι ασφαλισμενο, χωρις να ξερεις το ΑΦΜ; Στις άδειες κυκλοφορίας αναγράφεται και το ΑΦΜ.
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Απο ποτε θα αρχισουν τα προστιμα και ποσο ειναι ? Οι ασφαλιστες και τα γραφεια πεθαναν Μεσω ιντερνετ πλεον και πολυ πιο φθηνα χωρις να κουνηθεις απο την καρεκλα σου 2
tstavrou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Απο ποτε θα αρχισουν τα προστιμα και ποσο ειναι ? Οι ασφαλιστες και τα γραφεια πεθαναν Μεσω ιντερνετ πλεον και πολυ πιο φθηνα χωρις να κουνηθεις απο την καρεκλα σου Για δωσε λινκ στο λαο να ενημερωθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα