Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Από χτες μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα ο υπολογιστής και δεν μπορώ να συνδεθώ σε αρκετές ιστοσελίδες. Στην αρχή, συνδεδεμένος με Google Chrome, μου έβγαζε το εξής μήνυμα err_connection_reset αν θυμάμαι καλά.

Έψαξα στο internet όσο μπορούσα αλλά δεν βρήκα κάποια λύση που να μου λύνει το πρόβλημα.

Μετά σκέφτηκα να δω αν είναι θέμα το browser και άλλαξα σε Internet Explorer γιατί δεν είχα άλλον πρόχειρο και όσες σελίδες δεν φόρτωνε στον Chrome τις φόρτωνε στον IE.

Σήμερα όμως, θέλοντας να ψάξω λίγο ακόμα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, άνοιξα τον IE και δεν μου φόρτωνε ούτε αυτές τις σελίδες. Μέχρι και τον πιστό βοηθό μου τον Γούγλη, σκοτώθηκε και αυτός.

To Bing βοήθησε και κατέβασα τον Firefox. Πάλι τα ίδια.

Δεν ξέρω τι τρέχει αλλά, μιας και ο μόνος τρόπος για να βρω βοήθεια τώρα είναι μέσω του Insomnia, εναποθέτω πάνω σας τις ελπίδες μου.

Σαν τελευταία λύση έχω να το πάω σε τεχνικό ή να κάνω μόνος μου format αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο εάν μπορώ να το αποφύγω λόγω του οικονομικού στην μία περίπτωση και των αρχείων μου στην άλλη

EDIT: Ένα επιπλέον πρόβλημα που βλέπω είναι ότι δεν συνδέεται ούτε στους servers του Steam για να κάνω login αλλά ούτε και στου League of Legends. Δεν ξέρω αν βοηθάει

Δημοσ.

Πρώτα βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει ενεργό proxy στο pc, αν έχεις antivirus απενεργοποίησε το και δοκίμασε ξανά, δοκίμασε άλλη συσκευή (laptop, tablet, smartphone) και τέλος δοκίμασε να βάλεις dns στην κάρτα δικτύου.

Αν δεν ξέρεις πως να βάζεις dns

Πίνακας Ελέγχου---->Δίκτυο και Internet---->Κέντρο Δικτύου και Κοινής Χρήσης----->Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα--->Δεξί click στη ethernet (ή στη wireless αν είσαι ασύρματα) και ιδιότητες---> Ανοίγεις μετά το πρωτόκολλο internet tcp/ip v4 με 2click. Στο παράθυρο που θα βγει ρύθμισε απο αυτόματη απόδοση ip στη χρήση των παρακάτω.

IP: 192.168.1.xxx (οπου x όποιοσδηποτε αριθμός απο 2 μέχρι 254)

μασκα: 255.255.255.0

Πρ. πύλη: 192.168.1.1

DNS1: 8.8.8.8

DNS2: 8.8.4.4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...