Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην κοινοτητα!

ειπα να ανοιξω ενα θεμα για τα κινητα μας

με αφορμη το note 3 neo μου , μιας και μου εχει κανει την ζωη δυσκολη ..

(και το lg g2 mini , που και αυτο με παιδευει!)

εχουμε-ειχαμε ολοι καποια στιγμη προβληματα, τα λυσαμε η οχι. το θεμα ειναι , αξιζε την ωρα που σπαταλησαμε? θα το ξαναγοραζαμε? τι θα αποφευγαμε?

θελω να μιλαμε με επιχειρηματα, δεν ειναι σκοπος να παινεψουμε τα android η τα ios η τα windows phone

απλα να μοιραστουμε τα προβληματα μας

---

προσωπικα εγω , με το note 3 neo , απο 0day , προσπαθησα να rootαρω.ο λογος? να βγαλω το bloatware.

ματαια..ακομα και σημερα δεν υπαρχει καποιο ευκολο root.δοκιμασα καποιους πιο δυσκολους τροπους..αλλα το μονο που καταφερα ειναι να παρω εναν knox 0x1 NA. και να εχω μια softbricked συσκευη..

ξανα περασα official rom. φτου κ απο την αρχη..

τελικα αρχησα να εχω και αλλα προβληματα..οπως random reboot , δεν εχω σημα ωρες ωρες. σημερα εφαγα και το μεγαλο χτυπημα.. γυρνωντας σπιτι δεν μπορουσα να κανω κανενα update. (δεν θα μιλησω για το οτι ολος ο κοσμος πηρε 5αρα , και εγω εχω μεινει στην 4.4.2...) αλλα θα μιλησω για το playstore που μου δεινει σφαλμα (unable to install on sd or usb) μετα το download του update.

λυση δεν βρηκα αν και ακομα ψαχνω..

επισης να πω για το lg g2 mini.

το εχει η μανα μου , στην 4.4.2. της εκανα root με το Kingroot? νομιζω , μετα την παραμετροποιηση , αφου βγηκε ολο το bloatware ολο κυλουσαν ομαλα..

εδω ομως και 1 διμηνο , εχει θεματα με το touch..παταει σε διαφορα μερη απο μονο του..κανεις κλικ να χτηπησεις το '2' και αυτο χτυπαει αλλα ντι αλλων..

αργει να συνδεθει στο wifi , και πολλες φορες μου βγαζει σφαλματα χωρις λογο. ακομα και σε ανοιχτα δικτυα χωρις password..

τελικα , μετα απ ολα αυτα που με βασανιζουν εδω και καιρο , εχω 'ξενερωσει' σαν χρηστης android.

η λογος που ηρθα σε αυτα ηταν καθαρα οικονομικος, πλεον μενει να δω και τα windows phone

• Like 1
Δημοσ.

Αν και λάτρης της Sony,και έχοντας δοκιμάσει τις περισσότερες συσκευές της,το Xperia SP είναι ο ορισμός της πλήρης αποτυχίας.Αν και έχει δυνατό SoC,για κάποιο λόγο κολλούσε ανεξήγητα,είτε με stock ROM,είτε με custom.Είχα δοκιμάσει τα πάντα,αλλά κολλούσε παντού και έδινε την εντύπωση,ότι ήταν κινητό 4ετίας.

Μετά από μια μικρή έρευνα,ανακάλυψα,ότι το συγκεκριμένο SoC (ο επεξεργαστές συγκεκριμένα),είχε κάτι σαν "εργοστασιακά" προβλήματα,τα οποία δεν λύθηκαν ποτέ,κυρίως λόγω έλλειψης,υποστήριξης από την Qualcomm,οπότε το κινητό,βαπτίστηκε -κάπως έτσι- ως το χειρότερο κινητό της εταιρείας.

Οπότε το συγκεκριμένο,όχι δεν άξιζε με τίποτα και σε καμία περίπτωση δεν θα το ξανάπαιρνα.

Κατά τα αλλά,είχα μόνο καλές εμπειρίες από τα δεκάδες κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Υ.Γ.Πολύ σπαστικά ήταν επίσης τα κινητά της Sony,του 2011 (LWW,Xperia Mini,Neo V,Arc κτλ) μιας και για να φλασάρεις άλλον kernel,έπρεπε απαραίτητα να έχεις υπολογιστή κοντά σου.Ναι,οκ,λεπτομέρεια για πολλούς αλλά ήθελα να το αναφέρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...