bluesattack Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δοκιμασα να φτιαξω ενα δικτυο μεταξυ δυο υπολογιστων (laptop) , δοκιμαζοντας διαφορα και με τυχαια σειρα , οτι εβρισκα στο νετ. Για αρχη μπηκα στις ρυθμισεις->δικτυο και ''ενεργοποιησα'' την οικιακη ομαδα (homegroup) και των δυο , και απεκτησα ετσι ..δυο κωδικους προσβασης .Μπηκα και στις <υπηρεσιες> να τσεκαρω αν οι σχετικες υπηρεσιες (services) ηταν ενεργοποιημενες , ηταν,τις εβαλα μαλιστα στο αυτοματο. Αφου το καθε pc βρηκε το αλλο κολλησα σε αυτο που λεει ο τιτλος , στην εισαγωγη διαπιστευτηριων δικτυου , η αλλιως στο user και password. User ειχε (η εβαλα εγω , δεν θυμαμαι) το ονομα των pc , στα pass κολλησα .Πηγα και στο control panel->δικτυο οπου απενεργοποιησα και μια σχετικη επιλογη με αυτα τα διαπιστευτηρια , ωστε να μην την ζηταει ντε και καλα (αφου πρωτα ειχα πειραξει την προσθηκη διαπιστευτηριων , δοκιμαζοντας διαφορα) Με αυτα και με τουτα και με καποια restart το ενα laptop μπαινει στα κοινοχρηστα του αλλου ενω το δευτερο εχει κολλησει στο πινακακι που ζηταει αυτα τα διαπιστευτηρια , το pass ... Kαποια βοηθεια ? step by step..
matina2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, αν και έχει περάσει αρκετός καιρός, απαντάω γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να το ψάχνει κι άλλος. Μπορείς να δεις τον κωδικό του οικιακού γκρουπ σου αν πας: Δίκτυο και Ίντερνετ -> Οικιακή Ομάδα -> Προβολή ή εκτύπωση του κωδικού πρόσβασης οικιακής ομάδας (Έτσι είναι στα Windows10 αλλά φαντάζομαι ότι είναι παρόμοια διαδρομή και σε άλλες εκδόσεις των Windows)
Grim Ripper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 1 κωδικό από οικιακή ομάδα θες, όχι 2. Στο ένα pc κάνεις το homegroup ώστε να πάρεις το κωδικό, έπειτα το άλλο pc θα δει πως πρόσφατα δημιουργήθηκε νέα οικιακή ομάδα και θα σε ρωτήσει αν θες να συνδεθείς στην ομάδα όπου εκεί θα βάλεις το κωδικό που πήρες πριν.
rfc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 δεν χτειαζεστε καν homegroup και απλα απενεργοποιειστε το password απο το advaned sharing και ειστε ετοιμοι
caveneo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αν θες να αφήσεις ενεργοποιημένη την επιλογή ώστε να ζητάει ονομα χρήστη και κωδικό όταν κάποιος θέλει να συνδεθεί στο pc σου. Τι όνομα και κωδικό θα βάλει; θα βάλει το ίδιο όνομα και κωδικό που έχω βάλει εγω για να μπω στο pc μου ή πρέπει να δημιουργήσω εγω κάποιον λογαριασμό στο pc μου για οποιους θέλουν να μπαίνουν στους κοινόχρηστους μου. Ας πουμε θέλω απο το bs player στο ταμπλετ με android που εχει η γυναίκα μου να μπω σε έναν φάκελο που τον έχω κάνει κοινοχρηστο. Ζητάει ονομα χρήστη και κωδικό. Τι βάζω; αν απενεργοποιήσω την επιλογή ώστε να μην ζητάει τα παραπάνω, έχω πρόσβαση μια χαρα.
ZELDA Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 14/10/2017 στις 9:52 ΜΜ, caveneo είπε Αν θες να αφήσεις ενεργοποιημένη την επιλογή ώστε να ζητάει ονομα χρήστη και κωδικό όταν κάποιος θέλει να συνδεθεί στο pc σου. Τι όνομα και κωδικό θα βάλει; θα βάλει το ίδιο όνομα και κωδικό που έχω βάλει εγω για να μπω στο pc μου ή πρέπει να δημιουργήσω εγω κάποιον λογαριασμό στο pc μου για οποιους θέλουν να μπαίνουν στους κοινόχρηστους μου. Ας πουμε θέλω απο το bs player στο ταμπλετ με android που εχει η γυναίκα μου να μπω σε έναν φάκελο που τον έχω κάνει κοινοχρηστο. Ζητάει ονομα χρήστη και κωδικό. Τι βάζω; αν απενεργοποιήσω την επιλογή ώστε να μην ζητάει τα παραπάνω, έχω πρόσβαση μια χαρα. με ενδιαφέρει και εμενα αυτό
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα στοιχεία ενός χρήστη που υπάρχει ήδη στον server. Οπότε κάνεις έναν απλό χρήστη με κωδικό για να μη δίνεις τα στοιχεία του διαχειριστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα