steliosbmw Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εχω αυτη την μητρηκη http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme4/ Μηπως μπορει να μου καποιος γνωστης πως μπορω να επαναφερω το bios γιατι εκανα κατι αλλαγες με το jamper και εκτοτε δεν μπορει να μπει καθολου στην οθονη εναρξης για να μπω παλι στο bios.
kougi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ενας ευκολος τροπος ειναι να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για λιγο και να την ξαναβαλεις. Εννοειται εχεις κλεισει το τροφοδοτικο για να μην παιρνει καθολου ρευμα ο υπολογιστης. Αφου βγαλεις την μπαταρια κρατα το power button για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να αποφορτισει τελειως το συστημα, ξαναβαλτην και θα εισαι ετοιμος. Οταν πειραξες το CMOS jumper μετα το ξαναεβαλες στην θεση που ηταν?
steliosbmw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ναι το jamper ειναι παλι στην θεση του. Εχω κανει ολα αυτα που μου ειπες αλλα το προβλημα παραμενει ως εχει.
kougi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δηλαδη απλα αναβει το συστημα, δουλευουν οι ανεμιστηρες, και δεν παιρνεις καμια εικονα?
SETH-X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 μάλλον τα έπαιξε το BIOS της μητρικής σου, θα πρέπει να το πας σε κάποιο κατάστημα πληροφορικής που να έχουν συσκευή προγραματισμού BIOS και να στο επαναφέρουν ξανά. Πάντως το κόστος θα είναι λίγο τσουχτερό κανα 30αρι 40αρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα