Προς το περιεχόμενο

Nforce Drivers 3.13

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι μητρικές που δεν έχουν το MCP-T αλλά το MCP, όπως για παράδειγμα η Asus η απλή η Epox 8RDA (όχι η +) και 8RDA3+ και μερικές άλλες είναι πιθανό να χρειάζονται συγκεκριμένους drivers απο το site της μητρικής (συνήθως κάτι αρχειάκια της Realtek είναι, αλλά για καλό και για κακό τσεκάρετε)

Πάντως απο ότι διαβάζω για τα προβλήματα με corrupted data, η nvidia ουσιαστικά αναγνωρίζει το πρόβλημα και έστρωσε ήδη τους beta testers(όχι εμάς, τους official)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως με τον νέο IDE driver διαπίστωσα ότι μετα από πολύ ώρα (1 μέρα είχα ανοιχτό το PC) προκαλεί διακοπές στην αναπαραγωγή mp3 στο winamp 2...Τώρα είμαι στον default driver της microsoft και δεν έχω πρόβλημα.

WTF default driver?Των windows δηλαδη???Μαλλον δεν εννοεις αυτους πανο...

Δημοσ.

Me uninstall twn paliwn, rebbot, install twn 3.13, reboot kok, ola apsoga, mou diorthwse ki ena provlima me to SOUNDSTORM pou eiha, gia epidoseis den eimai sigouros, alla sigoura einai pio statheros.

Oso gia ellhnika klp, anti gia thn INTERNATIONAL ekdosh na katabasete thn ENGLISH. Oxi tipota allo, alla einai to 1/3 tou megethous (ektos ki an exete DSL opote paso).

Δημοσ.

Kai ekei pou elega oti ola phgainan kala me tous kainourgious Drivers, kai elega ti wraia pou diorthwthikan ola ta problhmata, mia wraia prwia,to pc arxizei na trwei trella kollhmata me ana 3-4 sec fiarkeias 1 sec, sto opoio 1 sec, kollage teleiws...Io tsimphsa upethesa.Am den meta apo apeires wres psaksimatos, apofasisa oti ena format einai h lush.Kanw to format, ola wraia ola kala, mexri pou paw na perasw tous 3.13....E, opws katalabate brhka ti eftaige.Den mporw na katalabw, pws epaize gia arketes meres me tous 3.13 kai ksafnika efage tetoio kollhma.

Δημοσ.

αρχή των corrupted data... και σε μένα έτσι άρχιζαν.

Πληροφοριακά το patch που είχα δώσει πιο πάνω το έβαλες;

Δημοσ.

για να είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι κάνει δουλειά. Εγώ έμαθα γι'αυτό, όταν είχα ξαναβάλει τους 2.03 και οπότε δε μπόρεσα να δοκιμάσω τι ακριβώς γίνεται με το συνδυασμό αυτού του πάτς και των 3.13. Οπότε αν δε βαριέσαι να δοκιμάζεις, ρίξτου μια

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω να γράψω στα @@ μου την nvidia και να μην ξαναβάλω ποτέ τον IDE Driver της ακόμα και αν όλοι φωνάζουν ότι είναι τρομερός

Δημοσ.

Λοιπόν, να γράψω το κατιτίς μου. Αφού τελικά πέρασα τον driver (όχι το δυσκολεύτηκα, απλά δεν το έπαιρνα απόφαση), είπα να μετρήσω ενδεικτικά την νέα διαμεταγωγή των δίσκων μου.

Πρίν:

8GB => 8,5MB/sec

40GB => 27- 26,5-26MB/sec (3 partitions)

Μετά:

8GB => 21MB/sec

40GB => 27- 26,7-26,5MB/sec (3 partitions)

Κοινώς είδα μεγάλη διαφορά στον μικρό, παλιό δίσκο μου... Παρατηρησα διαφορά στο μηχάνημα, αλλά δεν φαίνεται τόσο μεγάλη όσο στο αριθμητικό επίπεδο. Τα νουμερα τα έδωσε το utility του VoptXP...

Δημοσ.

Μαρκο για πες μου κάτι. O 40άρης τι cache έχει; Και δεύτερον με τι μέγεθος αρχείου έγιναν οι μετρήσεις σου?

Δημοσ.

Λοιπόν, ο δίσκος είναι αυτός:

40GB Western Digital WD400BB. 7200RPM, 8,9ms, ATA 100, 2MB Cache.

Όσο για το μέγεθος του αρχείου, δεν γνωρίζω. Χρησιμοποίησα το Drive Test του VoptXP, το οποίο σχετικά γράφει μόνο τα παρακάτω:

Measures the actual disk transfer rate on your system for the selected drive.

Typical disk transfer rates for newer drives are:

·UDMA100 - from 20 to 35 Megabytes/second

·UDMA66 - from 10 to 20 Megabytes/second

·UDMA33 - from 5 to 10 Megabytes/second

Transfer rates may vary widely depending on drive rotational speed (3600, 5400, or 7200 RPM), system board, and disk driver. If you have a UDMA66 or 100 drive, you may need to go to your system board chipset manufacturer's web site and obtain a special driver to achieve optimum results. This may improve performance by a factor of 2 to 4 times as compared with the standard Windows' driver.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...