Dark_son20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 tous exw 24 wres twra kai ola mia xara (akomi...)
green_beret Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Audio drivers will not install on the following nForce2 products: Chaintech 7NJS. Please use the drivers that come with these products to enable audio functionality. Παραλιγο να την πατησω...
Spyrus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Kαι εγώ συμφωνώ με LL_NEO για την εγκατάσταση...
Jastonas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 allh mia pshfo sto mpakalo-install apo mena:P
bravenew Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Se 7NJS ola kala. Eggrafi se dvd,cd ola ok. Nero, Clonecd, Easycdcreator5,6 ola kala.Ripping me nec 15x para poly kala (16x onomastiki) me dvdecrypter. pc mark anebasmena. Problimata: 1) Metoys aspi gia clonnyxxl den doyleyoun (den anagnvrizei ta drives sosta,bgazei kinezika) opote deactivate giato clony. 2) to alcohol120% den oloklironei tin egkatastasi (sou kanei reboot) kai fisika den se afinei na pmeis mesa katholoy(mono safe mode). genikes grammes polly kales.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 exw to idio mobo... gia to 1) forese tous aspi tou Nero.... 2)den kserw...
Dreamstorm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 ego tous evala ola kala ektos apo to soundstorm,,,oti kai an ekana eixa ixo mono apo ta 2 ixeia.evala pali piso tous palious,an kai oso akousa o ixos akougotan kapos pio "katharos".
LL_NEO Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν ότι είχα πάθε με τους 2.41 το έπαθα και με αυτούς. Γαμώ την nvidia γαμώ. Επειδή είχα καιρό να κάνω format, βγήκαν και νέοι catalyst και νέοι οδηγοί για τη Audigy, λέω ας κάνω ένα format και ας τα περάσω όλα φρέσκα φρέσκα. Δυο μέρες τα πάντα κύλησαν ομαλά. Μέχρι σήμερα. Για αρχή πήρα το κίτρινο σήμα στο system tray (το κίτρινο τρίγωνο με το θαυμαστικό) και ύστερα απο λίγο read errors και corrupted data. Άρχισα τα καντήλια και ξέροντας τη μοίρα μου, ξαναπαίρνω το kit με τα διάφορα προγράμματα για να ξαναστήσω το μηχάνημα. Ε λοιπόν δε μπορούσα με τίποτα να περάσω nforce drivers. Για κάποιο λόγο μόλις πέρναγα τους drivers (μέχρι 2.03 χωρίς SW driver) μαμιόταν ο Διας. Έκανα το reboot για να περαστούν οι οδηγοί και μόλις έδειχνε την οθόνη εκκίνησης των XP ξαναέκανε reboot και αυτό ήταν. No windows anymore. Χρειάστηκαν 5 προσπάθειες εγκατάστασης των XP (με full format η καθεμία) για να συνεφέρω το σύστημα μου. Όποιος έχει ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ του Maxtor 6Y160P0 και της 8rda+ και φρικάρουν με τον sw driver ας μου πει και μένα μπας και ηρεμήσω. Μέχρι και το κίτρινο καλώδιο IDE της Akasa έχω αρχίσει και λοξοκοιτάω.
Nfountou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Egw eixa tous 2.03 me tous standard drivers twn windows gia to ide kai hmoun ok... Ela omws pou hthela na valw thn tote kainouria ekdosh 2.45. Thn evala kai to sony cdr mou den douleue swsta me ton nerona kai den mporousa kai me tipota na valw tous standard drivers gia to ide. Evala tous 3.13 (fusika kai ekana ola auta pou lete apegatastash twn paliwn drivers kai sunexh restart) kai eutuxws ola einai ok (mexri stigmhs). To sony 52x douleuei roloi opws palia...
bravenew Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 LL_Neo den xreiazetai na kaneis tosa format. Yparxei kai to ghost.(ektos kai an to xrisimopoieis) empasi periptosi ego exo ton maxtor 6y120p0 kai ypopteyomai oti den pairnei to alcohol exaitias aytoy. tha doyme.
LL_NEO Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Τι να πω ρε παιδιά. Πόσταρα το πρόβλημα σε 5 διαφορετικά fora και απο κανένα δεν έλαβα απάντηση. Δε μπορώ ούτε κατα διάνεια να καταλάβω τι συνέβη.
adams Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Aπλα LL_NEO εισαι γκαντεμης την ιδια μητρικη εχουμε εγω δεν ειχα κανενα προβλημα..... Ρε μηπως ηρθε κανας γνωστος "γκαντεμης" σπιτι σου?????
bravenew Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Όσον αφορά το alcohol120% πρέπει να εγκατασταθεί πριν τον ide controller. Διότι χτυπάει στο σημείο του controller(NVIDIA) δεν τον βλέπει. Όχι όμως και ότι δεν δουλεύει. Μέσα από τα properties του alcohol επιλέγεις device control interface οποιαδήποτε άλλη εκτός από το default. Το 1. είναι για aspi και το 2. είναι για spiti NT/2000/XP. O Maxtor δουλεύει κανονικότατα. Και τώρα δουλεύουν όλα τέλεια μπορώ να πω.
raid_av Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά και εγω δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα εκτός από ένα utility του Epox to USDM που είναι για να βλέπεις τις στροφές απο τα fan και τις θερμοκρασίες.Το οποίο απο οταν έβαλα τους 3.13 βγάζει ένα μήνυμα "USDM devision by zero" kai ena "USDM resource green 16 not found".Γύρισα και στους παλιούς drivers αλλά συνεχίζει και βγαζει το ίδιο μήνυμα που παλιότερα δεν το έβγαζε.Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.