LL_NEO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δε μου ζητήθηκε και επομένως ζητώ συγνώμη (εκεί φτάσαμε) που παίρνω την πρωτοβουλία να ενημερώνω ότι βγήκαν οι νέοι Nforce drivers. Αρκετές αλλαγές, γι'αυτό άλλωστε και το "πήδημα" στην αρίθμηση απο τους 2.45(ουσιαστικά 2.03) στους 3.13. Θρυλείται ότι λύθηκαν πολλά προβλήματα όπως τα crackling noises της ενσωματωμένης κάρτας και ότι ο IDE driver πλέον λειτουργεί, όπως θα έπρεπε. Πάντως δυο χρήστες σε συγκεκριμένο forum του εξωτερικού, είπαν ότι δεν κατάφεραν να επανεκινήσουν με την εγκατάσταση του νέου IDE Driver. Πάντως ενδέχεται να έκαναν κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. Γι'αυτό παιδιά προσοχή στις οδηγίες απεγκατάστασης των παλιών και εγκατάστασης των καινούργιων. Ακόμα καλύτερα περιμένετε λίγες μέρες να δείτε εντυπώσεις απο τους "γενναίους" που τους εγκαθιστούν as we speak. Πάρτε να χετε: XP/2k http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 9x/Me http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_win9x_2.41
LuNaTiC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 ego tous evala ...den ekana kamia diadikasia apla tous katevasa kai tous etrexa.... tpt to periergo mexri tora.... me merika prota test vlepo akrivos idies epidoseis ktl se diafora themata... as pei kai kanas allos ti gnomi tou
LL_NEO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Συνεχίζω το έγκλημα (φαντάζομαι ότι πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατα συρροή) με οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει η εγκατάσταση των νέων οδηγών 1. Απεγκατασταση των παλιών οδηγών 2. Reboot 3. Αφήστε τα windows να προσπαθήσουν να βρουν drivers για όλα τα τμήματα του nforce. Προφανώς δε θα βρουν, καθότι πλέον τα αρχεία έχουν σβηστεί, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει. Αν προσπεράσετε αυτό το σημείο, ενδέχεται να περάσετε ένα διασκεδαστικό πρωινό κάνοντας format 4. Reboot 5. Εγκατάσταση των νέων οδηγών 6. Reboot 7. Εγκατάσταση των οδηγών της κάρτας γραφικών. Βοήθειά σας
LL_NEO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Lunatic, ναι διάβασα και για άλλα παιδιά που το έκαναν έτσι, αλλά δε γενικώς, συστήνεται η διαδικασία που ανέφερα παραπάνω, αν θέλουμε να είμαστε 100% σωστοί.
LL_NEO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Έχουμε και λέμε μέχρι στιγμής (+) PCMark HDD bench και HDTach δείχνουν αύξηση των επιδόσεων Η λειτουργία SMART πλεόν λειτουργεί Το Nero πλέον γράφει!!!!!!!!!! Απο πολλούς υπάρχει αισθητή αύξηση στην απόκριση των λειτουργιών του υπολογιστή (-) Τα PlexTools εξακολουθούν να μη δουλεύουν Αναπαραγωγή Audio Cd με την επιλογή Cd Digital, δε μπορεί να γίνει Ένας τύπος ανέφερε ότι τα win αργούν να του φορτώσουν, αλλά είναι ο μόνος σε καμια 50αριά γνώμες που τσέκαρα και πιθανόν να χρειάζεται απλώς defrag (πάντως το σημειώνουμε) Και έχουμε και τους δυο τρεις που δεν κατάφεραν να ξαναξεκινήσουν... giati zitas sygnomi re LL_Neo?? Διατυπώθηκε απο συγκεκριμένο άτομο, μια ριζοσπαστική άποψη, όσον αφορά την παραίνεση των χρηστών στη συμμετοχή και στην προσφορά εδώ μέσα. Τόσο ριζοσπαστική που κοντεύουν να με πάρουν τα κλάματα απο τις τύψεις as we speak
papadakn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Οι drivers είναι και για το Nforce2?Πάντως εγώ έχω μια Abit Nf7-S ver2.0 και τους προηγόυμενους drivers και μπορώ να πώ πως δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ώς τώρα (εκτός απο το γεγονός ότι το SATA δεν το βλέπει ούτε στο bios...)
LL_NEO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Όντας Unifies Drivers Architecture αυτή η έκδοση κάνει για Nforce1, Nforce2 και Nforce3 μητρικές
mphxths Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Paidia egw exw tin Gigabyte GA-7N400-L me to nforce2-Ultra400 , katebasa tous drivers ..tous aposumpiesa me to winrar..esbhsa tous display drivers mias kai den exw nvidia karta grafikwn...etreksa to setup ...ekana ena reboot kai ola mia xara!! tora gia perierges diadikasies install kai tetoia den kserw...ama to susthma einai swsta sthmeno den xreiazetai pleksimo!!den lew pws to susthma mou einai to artia sthmeno alla ntaks....douleuei normal pros to paron
Dreamstorm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 ego fobamai akoma na tous valo! ...eida kai epatha me mia ekdosi tous,pou mou ebgaze ola ta drives san scsi kai den leitourgouse tpt!!tha perimeno kai alles gnomes.
Arxagellos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Egw exw mia Abit NF7-s ver 2.0 kai me tous drivers tou cd eixa APEIRA problhmata, me xarakthristhkotero olwn ton rhmadi ton IDE controller kai to NERO.Tous ebala xthes to bradu kai apo oti fainetai diorthwthike paaaara polu h katastash.Tha kanw merika benchmarks gia na bgalw pio asfalh sumperasmata.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Ego tous evala xima sto kima kai me ena reboot parapano kai xanaperasma manually olon gia sigouria den exo prob kanena de xero an kanei tpt ala o ultra400controler einai polu mouri :PP de simfoneis?
LL_NEO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Ναι όντως, αρκεί να μη μας ξανακάνει τα τσαλιμάκια των προκατόχων του. Εγώ παιδιά για να είμαι σίγουρος, τους πέρασα με τον τρόπο που ανέφερα
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν, σκοπεύω κι εγώ να κάνω το update. Απλά μια βλακεία ερωτησούλα: σας έχει και εσάς στα ελληνικά τον driver στην λίστα του Add/Remove? ("Προγράμματα οδήγησης nForce της NVidia για Windows2000/XP"). Ξέρω ότι δεν τρέχει τίποτα, απλά ρωτάω...
privateer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Egw den ginomai beta tester ths nvidia :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.