mrmariosgta4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια Εχω το παραπανω προβλημα που γραφω στον τιτλο.Την πρωτη φορα που μου το εκανε ηταν οταν ειχα βαλει να παιξω Mortal Kombat X και μου το εμφανισε μετα απο ενα 15 λεπτο αφου επαιξα 2-3 rounds. Επισης τις προαλλες εγκατεστησα το Dying Light και μου το ξαναεμφανισε.Να σημειωσω επισης οτι σε αλλα παιχνιδια οπως το GTA V και το Far Cry 4 δεν μου το εμφανιζει.Με μια προχειρη ματια που εριξα στο νετ ειδα να σχετιζεται το προβλημα με τους σκληρους δισκους με μια ρυθμιση πιο συγκεκριμενα...Αν δεν κανω λαθος το pagefile εχει να κανει σχεση με αυτο αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος και γιαυτο ζηταω την βοηθεια σας Να προσθεσω επισης οτι οι ρυθμισεις που εκανα για τον SSD ειναι απο αυτο τον οδηγο του insomnia : http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ και οτι εχω 8GB Ram στο υπολογιστη μου. Σας ευχαριστω και θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη στους admin αν ανοιξα το θεμα σε λαθος ενοτητα Το μηνυμα που μου βγαζει φαινεται στην παρακατω εικονα :
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το πρωτο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι να χεις καμια εφαρμογη/προγραμμα και να σου τρωει μνημη αδικαιολογητα...Ή να εχεις τιποτα ιο που σχετιζεται το ιδιο με το πανω..Πρωτα απενεργοποιησε το page file.Δευτερον τσεκαρε στις διεργασιες (task manager) τιποτα υποπτο.Τριτον κατεβασε το malwarebytes antimalware θα πατησεις απορριψη για trial version μολις τελειωσει το setup και κανε update και μετα full scan!!Αυτα!
mrmariosgta4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το πρωτο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι να χεις καμια εφαρμογη/προγραμμα και να σου τρωει μνημη αδικαιολογητα...Ή να εχεις τιποτα ιο που σχετιζεται το ιδιο με το πανω..Πρωτα απενεργοποιησε το page file.Δευτερον τσεκαρε στις διεργασιες (task manager) τιποτα υποπτο.Τριτον κατεβασε το malwarebytes antimalware θα πατησεις απορριψη για trial version μολις τελειωσει το setup και κανε update και μετα full scan!!Αυτα! Το Page File το απενεργοποιω τσεκαροντας την επιλογη που δειχνω στην παρακατω εικονα ετσι δεν ειναι ;;
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ναι τσέκαρε σε κάθε δίσκο που βλέπεις το no paging file έτσι για σιγουριά πατάς το set σε κάθε σειρά και μετά το ok!!
mrmariosgta4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ναι τσέκαρε σε κάθε δίσκο που βλέπεις το no paging file έτσι για σιγουριά πατάς το set σε κάθε σειρά και μετά το ok!! Εγινε ευχαριστω Τσεκαρα και τα 2 παραπανω που μου ανεφερες και ολα καλα θα παω να τεσταρω τωρα
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Βασικά τσέκαρε αν και δεν νομίζω να ναι αυτό το πρόβλημα...παιζει να χεις κανα κρυφό ιό ισως και να σου τρώει μνήμη..θα τσεκάρεις με το malware όπως είπα και πιο πάνω!και + να κοιτάξεις για ύποπτη διεργασία!...
drhistory Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ένα screenshot από το παραθυράκι με τις διεργασίες όταν εμφανίζει το μήνυμα θα μας βοηθούσε. 1
mrmariosgta4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εκανα ολα τα παραπανω που μου ανεφερε ο olimpiakos 7 και δειχνει να δουλευει καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα