speedman_26 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μιας και με το ρουτερ που έχω στο δωμάτιο που κοιμάμαι έχω μια γραμμή σκέφτομαι να ενισχυσω το σήμα με την παρακάτω αγορά http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/141673-devolo-dlan-500-wifi-starter-kit?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=dLAN%20500%20WiFi%20Starter%20Kit&utm_campaign=nlweek06_esundays_150614
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 τα devolo θεωρουνται παρα πολυ καλα Powerline.Μπορεις ειτε να ειναι wifi ειτε απλα να μπει ενα ap ή καποιο παλιο adsl router που θα παιξει σαν ap Πανω στο Powerline. ναι ειναι λιγο ακριβα η αληθεια.
speedman_26 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 τα devolo θεωρουνται παρα πολυ καλα Powerline.Μπορεις ειτε να ειναι wifi ειτε απλα να μπει ενα ap ή καποιο παλιο adsl router που θα παιξει σαν ap Πανω στο Powerline. ναι ειναι λιγο ακριβα η αληθεια. το αγορασα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος κανει αυτο που θελω
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 το αγορασα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος κανει αυτο που θελω μια χαρααξιζουν τα λεφτα τους και ας ειναι λιγο πιο ακριβα απο αλλα.
speedman_26 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 μια χαρα αξιζουν τα λεφτα τους και ας ειναι λιγο πιο ακριβα απο αλλα. Η ποιοτητα κατασκευεις ειναι τοπ που εχουν
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ισχυει σε μερικα πραγματα οτι οτι πληρωνεις παιρνεις και κατι devolo και draytek router etc ειναι μεσα σε αυτα.λιγο πιο ακριβα αλλα αξιζει.καλο after sales καλο hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα