theoritikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πρόκειται να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό για μια εβδομάδα, και σκέφτομαι να προμηθευτώ μια sim card της χώρας, επειδή το roaming θα είναι ακριβό. Η απορία μού είναι αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ το viber για να μιλάω με τις επαφές που έχω στην Ελληνική sim, ή θα πρέπει να με προσθέσουν με το νούμερο της ξένης χώρας?
suffocater Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πρόκειται να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό για μια εβδομάδα, και σκέφτομαι να προμηθευτώ μια sim card της χώρας, επειδή το roaming θα είναι ακριβό. Η απορία μού είναι αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ το viber για να μιλάω με τις επαφές που έχω στην Ελληνική sim, ή θα πρέπει να με προσθέσουν με το νούμερο της ξένης χώρας? Δεν κανεις "add" στο viber.Δεν ειναι facebook. Απλα καλεις εκει που θες,και αν θελει ο αλλος απαντα.
taslikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 <p>Ναι κανονικά θα τους δείχνει τον παλιό αριθμό που είχες τον ελληνικό δηλαδή διότι αυτόν εχεις στο προφίλ σου στο βιμπερ αλλά θα χρησιμοποιεί δεδομένα από αυτήν που εχεις άλλαξε την κάρτα και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα το ίδιο κάνω και εγω με 2 κάρτες βοντα και κοσμοτε που έχω μόνο που η βοντα ειναι για βιμπερ</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα