Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι ή βασική προϋπόθεση για χρήση powerline; Πρέπει οι δύο πρίζες να είναι στο ίδιο ρολόι ΔΕΗ; Το ρωταω γιατί έχω το εξής θέμα. Έχω κλείσει την πυλωτή και έχει γίνει γκαρσονιέρα. Έχει κανονικά εγκατάσταση για νέα γραμμή τηλεφώνου αλλά στο ρεύμα είναι συνδεδεμένη στο ίδιο ρολόι ΔΕΗ με το σπίτι από πάνω αλλά έχουν ξεχωριστούς πίνακες το κάθε ένα. Σκεφτόμουν λοιπόν, αφού δεν χρειάζομαι τηλέφωνο στην γκαρσονιέρα αλλά θέλω ίντερνετ, να έβαζα powerline σε μια πρίζα κάτω. Το θέμα είναι θα δουλέψει; Κάπου διάβασα ότι πρέπει οι πρίζες να είναι στην ίδια ασφάλεια του ίδιου πίνακα και όχι απλά στο ίδιο ρολόι, ισχύει κάτι τέτοιο;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχετε απορίες αλλά αν κάνετε 2 λεπτά googling(ακομα και για το insomnia) αυτή η απορία εχει απαντηθει δεκαδες φορες. Δεν είναι ιδιάζουσες περιπτωσεις.

Με δυο λογια.

• Τα powerline παιζουν κανονικα οταν υπάρχει κοινο ρολοι δεη ανεξάρτητα απο πίνακες/ασφάλειες/κλπ..
  • Οσο πιο περιπλοκη γινεται η συνδεση πχ αποσταση, πολλαπλους πίνακες, τριφασικό, κλπ τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ασυμβατότητες ΑΛΛΑ συνήθως παιζουν, ΟΠΟΤΕ σε δυσκολες περιπτώσεις πριν αγοράσουμε, δανειζομαστε ενα ζευγαρι και αφιερώνουμε 10 λεπτα για δοκιμη. 
  • Οσο πιο περιπλοκη ή προβληματικη εγκαταταση, τοσο πιο "μεγαλα" τα αναγκαια powerlines (500+)

Εχω στειλει internet με powerline 500αρι τρεις οροφους κάτω και μέσα απο 3 ηλεκτρολογικους πινακες. Επιανε βεβαια 2-3mbps αλλά για την χρηση που το ηθελαν, μια χαρα εκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να δουμε αν εχουμε τριφασικο ρευμα ή οχι;

κατι αλλο...,μπορω να δωσω μονο απο τον router; Να τροφοδοτισω internet απο switch καπου απο μεσα απο το δικτυο μπορω;

2 ώρες πριν, villasg είπε

+ + + ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ +++++++

Ειναι stadar;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Πρεπει να δουμε αν εχουμε τριφασικο ρευμα ή οχι;

κατι αλλο...,μπορω να δωσω μονο απο τον router; Να τροφοδοτισω internet απο switch καπου απο μεσα απο το δικτυο μπορω;

Ρωτας σαν siegfried ή σαν Antonis;

Να ξερουμε που θα απαντησουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τα ξερω τα παιδια :) να παω να ανοιξω αλλο thread; Ατομικα ειναι τα thread;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Δεν τα ξερω τα παιδια :) να παω να ανοιξω αλλο thread; Ατομικα ειναι τα thread;

Μπορες να δωσεις απο οποιοδηποτε πηγη. Και το ρουτερ με πολλαπλες lan ειναι router με ενσωματωμένο hub

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

Μπορες να δωσεις απο οποιοδηποτε πηγη. Και το ρουτερ με πολλαπλες lan ειναι router με ενσωματωμένο hub

Πρεπει να δουμε αν εχουμε μονοφασικο ή τριφασικο και να αγορασουμε αναλογα;

Δημοσ.

Υπαρχει τριφασικο powerline που δεν θελει την ιδια φαση ; Αν ναι link;

15 ώρες πριν, villasg είπε

Ναι , για να παιξει μονοφασικο powerline σε τριφασικη παροχη , πρεπει οι μπριζες να ειναι στην ιδια φαση

Δημοσ.

Αφηστε θα παω στην ιδια φαση. Να παρω powerline απο switch σε κοντινη πριζα ή wifi με 3-4 γραμμες; Δεν εχω μετρησει wifi signal ακομα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...