giorgos1966 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, LouCi4er είπε Το eEcho ειναι πολυ καλο,δυνατο και σκυλι.Απλα ειναι ακριβο αλλα αφου εισαι επαγγελματιας θα τα βγαλει τα λεφτα του πολυ γρηγορα. Καλημερα. Ναι το παράγγειλα από μαγαζι της περιοχής μου.Με αυτο θα δουλέυω όσα χρόνια πάει (καμμιά 10ετία πρώτα ο Θεός)και μετα θα αποσυρθω από την ενεργό δραση. Ευχαριστω. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από giorgos1966 1
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Επαναφέρω το θέμα καθώς θα χρειαστεί να καθαρίσω (μόνος μου) περίπου 5 στρέμματα αγριοχορτα σε εξοχικό στη περιοχή της Εύβοιας. Έχετε κάποια πρόταση σε τί συσκευή θα πρέπει να πάω; Χειρός ή την παραδοσιακή μηχανή γκαζόν; Μπαταρίας έχει νόημα; Έχω δει αυτό το πολυεργαλείο χειρός της Stil (αντίστοιχο έχει και η Husqvarna & η Makita) αλλά δεν ξέρω αν θα αντέχουν οι μπαταρίες.. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Ευχαριστώ.
andreaspA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Επαναφέρω το θέμα καθώς θα χρειαστεί να καθαρίσω (μόνος μου) περίπου 5 στρέμματα αγριοχορτα σε εξοχικό στη περιοχή της Εύβοιας. Έχετε κάποια πρόταση σε τί συσκευή θα πρέπει να πάω; Χειρός ή την παραδοσιακή μηχανή γκαζόν; Μπαταρίας έχει νόημα; Έχω δει αυτό το πολυεργαλείο χειρός της Stil (αντίστοιχο έχει και η Husqvarna & η Makita) αλλά δεν ξέρω αν θα αντέχουν οι μπαταρίες.. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Ευχαριστώ. Μια βενζινοκινητη μισινεζα. Αν ειναι και πλατης ακομα καλυτερα. Δουλεψα τελευταια μια, και ειναι πολυ ξεκουραστο να βρισκεται ο κινητηρας στην πλατη και οχι στα χερια σου. Φθηνη κινεζικη με 100€ αγορα. Μια χαρα ηταν. Τσακμακι στο να παρει μπροστα.
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 54 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Επαναφέρω το θέμα καθώς θα χρειαστεί να καθαρίσω (μόνος μου) περίπου 5 στρέμματα αγριοχορτα σε εξοχικό στη περιοχή της Εύβοιας. Έχετε κάποια πρόταση σε τί συσκευή θα πρέπει να πάω; Χειρός ή την παραδοσιακή μηχανή γκαζόν; Μπαταρίας έχει νόημα; Έχω δει αυτό το πολυεργαλείο χειρός της Stil (αντίστοιχο έχει και η Husqvarna & η Makita) αλλά δεν ξέρω αν θα αντέχουν οι μπαταρίες.. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Ευχαριστώ. Πάρε χορτοκοπτικό βενζίνης . Έχω χρόνια της mcculloch ήταν σε μέση τιμή σε σύγκριση με άλλα . Με τον ιμάντα δε σε κουράζει καθόλου . Απλώς άλλαξε τη κεφαλή και βάλε με 4 κορδόνια μεσηνεζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα