Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φορητό που έχει τώρα windows 8.1.Τον είχα αγοράσει με windows 8 και πήρα τη δωρεάν αναβάθμιση σε 8,1 που διατέθηκε.Έχει ένα δίσκο,που είναι χωρισμένος σε δύο partitions.Το ένα περιέχει το λειτουργικό και στο δεύτερο περιέχει το σύστημα επαναφοράς,σε περίπτωση που θέλει κάποιος να επαναφέρει το σύστημα στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.Μέχρι τώρα,όσες φορές το έκανα μετά αναγκαζόμουν να ξανακατεβάσω τα 8.1.Τώρα με την αναβάθμιση στα 10,πώς μπορώ να φτιάξω ένα σύστημα επαναφοράς τους στο δεύτερο διαμέρισμα του δίσκου,ώστε να μη χρειάζεται να κάνω επαναφορά σε 8 και μετά αναβάθμιση σε 10,αν δίδεται για καιρό δωρεάν;Δε θέλω να το διαγράψω το partition διότι είναι χρήσιμο.

Δημοσ.

το πως γίνεται, θα περιμένεις απαντήσεις από πιο καλούς γνώστες του insomnia. Αλλά παραθέτω κάτι που ίσως σου φανεί χρήσιμο.

Can I re-install Windows 10 from scatch (clean install) without first installing the older version? Can I do this after the 1 year period?

* Yes, once you upgrade the first time, you can do as many clean installs as you want. Even if it's more than a year since the upgrade. There is still a question (referenced above) about reinstalling to a new machine with a retail license, whether the upgrade will transfer. But that should be clarified eventually. We don't know for sure right now.

http://www.tenforums.com/general-discussion/7340-frequently-asked-questions-about-windows-10-free-upgrade.html

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα image του δίσκου με το λειτουργικό αφού εγκατασταθεί και βάλεις ότι χρειάζεσαι. Έτσι θα έχεις ένα έτοιμο λειτουργικό για επαναφορά με όλες τις ενημερώσεις (μέχρι τη στιγμή του image φυσικά) και με τα προγράμματα που χρειάζεσαι.

Τα 8.1 νομίζω ότι τα βάζεις καθαρά χωρίς πρόβλημα αν είχες 8άρια. Βρίσκει την άδεια χρήσης στο bios και ενεργοποιούνται αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...