Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν δοκιμασω την βοηθεια του alldaynews (1000+ευχαριστω και παλι) να πω οτι flash με κανουρια bios την καρτα.Σε Project Cars - Far Cry 4 τα fps επαιζαν 58-60 σταθερα.Πολυ καλυτερο απο πριν στα 35- !!! Το Watch Dogs που επαιζε στα 27-30 παιζει στα 33-37 τωρα.Noμιζω οτι εκανα μια μικρη προοδο.

fd2.png

Θα δοκιμασω και την βοηθεια του φιλου θα googlαρω και λιγο και θα επανελθω.

P.S Χρησιμοποιω το FRAPS...υπαρχει κατι καλυτερο!?

Ποιο bios περασες; Αν θες στειλε μου το να στο κανω edit και να στο στειλω πισω, απλα πες μου που θες τα ρολογια και ποσο asic's εχει η καρτα σου

Επισης βαλε power plan high performance

Επεξ/σία από cliobaccarra
  • Like 1
Δημοσ.

βαλτε  stilt bios εγω εβαλα το  1075 / 1375 + 25 mv  με timing σωστα  και παει πολυ καλα

μονταρισα και το  βιος για χαμηλα ρευμα 0.828 mv  για 150/150 idle και το φλασαρα  με 1100/1375 παει και πιο πολυ σαν στοκ τωρα

πιο  πολυ σκορ εβγαλα απο το να εχω 1500 τις μνημες  καθοτι ελπιδα και δε τραβανε ψηλα απο λεει ο στιλτ

εχει κανει αρκετες βελτιωσεις ο τυπος  και εχει και βιος ειδικα  για mining !!

Changes:

- Optimized VRM configuration (lower switching / conduction losses >> improved efficiency / thermals)
- Optimized memory timings for SKHynix 2Gb AFR and Elpida / Micron 2Gb BBBG
- Improved power and thermals at idle (non-gated) **
- Improved power figures in LP state (DPM1) through better balancing
- Automatic voltage offset options available -25mV, ±0mV, +25mV, +37.5mV, +50mV (build specific)
- Adjusted engine and memory frequency options available (1000e/1250m, 1000e/1375m, 1050e/1250m, 1050e/1375m, 1075e/1250m, 1075e/1375m)
- Maximum GPU VDD 1.36875V, VDDCI 1.14375V
- The fan curve is based on a look-up table instead of "Fuzzy Logic" algorithm. The curve has been optimized for the MBA cooling solution, so altering the curve might be necessary on other configurations.

** Results in slightly higher power-gated (deep sleep) power consumption.

Notes:

- TDP Limit 104-312W (208W ±50% through PowerTune, default)
- Reset AMD Overdrive settings and delete AfterBurner profiles prior installing any of these bioses

Compatible cards: Reference MBA cards, early TUL (PowerColor, Club3D, VTX3D, Diamond) cards and probably early Sapphire Trixx revisions based on MBA design.

Certainly not compatible: ASUS DC2 and MSI Lightning cards.

http://www.overclock.net/t/1561904/mlu-bios-builds-for-290x

εμενα αν και γιγα βυτε  φορουσα και asus dcii βιος και επειδη αναφερει  οτι asus dcii δε ειναι συμβατα  εγω το περασα κανονικα

κατι που του  το αναφερα σε ποστ μου

παντα με δοκιμες παιδες τιποτα δε ειναι σιγουρο

στο 3dmark 11 >>> 13124 1100/1375  με αυτα τα ρολογια δε ειχα δει ποτε με τον 8320 στα 4.8 

edit  επειδη  τα βιος ειναι σε μορφη .bin τα ανοιγουμε  πχ με τον εδιτορ και τα σωνουμε πχ στη επιφανεια και γυρνανε σε .rom

• Like 3
Δημοσ.

JohnTheo29 ορίστε το λινκ για το prime95, κατεβάζεις την 64μπιτη έκδοση επειδή έχεις 64 μπιτ λειτουργικό και τρέχεις torture test το small fft's. Προϋπόθεση, κλείσε την turbo core βλακεία και πόσταρε μια φώτο μετά από μισή ώρα stress μαζί με το cpu z και το hwmonitor ανοιχτό να δούμε τι παίζει. Alldaynews έχει 51 βαθμούς όταν τρέχει wprime που είναι benchmark, με small fft's άνετα θα χτυπήσει 57αρα ειδικά τώρα που έχουμε και την ζέστη. Επίσης μην ξεχνάς και το άλλο το τινό, πως ήδη η amd δίνει αρκετό ρεύμα από το εργοστάσιο για να παίζει σταθερός στα 4.7, αν τον κάνει undervolt μέχρι να είναι σταθερός άνετα θα παίζει 52 βαθμούς σε small fft's. 

http://www.mersenne.org/download/

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινα εχω χασει την μπαλα με ολα αυτα...εχω καει και διαβαζω ολο το βραδυ!Εχω παραγγειλει καφε απο τις 5 το πρωι και καιγομαι στο διαβασμα και στα tutorial!Μετα απο 7 χρονια Δικτυας και 5 χρονια + σοκολατοποιος ασχολουμαι και με το overclocking!!!Καμμενη ΓΗ...!!!Ευχαριστω τους παντες για την πολυτιμη βοηθεια...!!! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Προσπαθησα να flashαρω πριν με την συγκεκριμενη rom    Link.png Site: 1075e/ 1250m **25P.bin = +25mV offset, 1075MHz / 1250MHz (engine / memory).

Ολα κομπλε flashαρω κανονικα απο bios--->restart εδειχνε το logo των windows και μετα μαυρη οθονη δεν εμπαινε desktop

Δημοσ.

Αντε τελείωνε με το cpu για να παμε για overclocking στην gpu :D

Ασε το o.c στην gpu του το εχω αναλαβει εγω!! χεχε

βαλτε  stilt bios εγω εβαλα το  1075 / 1375 + 25 mv  με timing σωστα  και παει πολυ καλα

μονταρισα και το  βιος για χαμηλα ρευμα 0.828 mv  για 150/150 idle και το φλασαρα  με 1100/1375 παει και πιο πολυ σαν στοκ τωρα

πιο  πολυ σκορ εβγαλα απο το να εχω 1500 τις μνημες  καθοτι ελπιδα και δε τραβανε ψηλα απο λεει ο στιλτ

εχει κανει αρκετες βελτιωσεις ο τυπος  και εχει και βιος ειδικα  για mining !!

Changes:

- Optimized VRM configuration (lower switching / conduction losses >> improved efficiency / thermals)

- Optimized memory timings for SKHynix 2Gb AFR and Elpida / Micron 2Gb BBBG

- Improved power and thermals at idle (non-gated) **

- Improved power figures in LP state (DPM1) through better balancing

- Automatic voltage offset options available -25mV, ±0mV, +25mV, +37.5mV, +50mV (build specific)

- Adjusted engine and memory frequency options available (1000e/1250m, 1000e/1375m, 1050e/1250m, 1050e/1375m, 1075e/1250m, 1075e/1375m)

- Maximum GPU VDD 1.36875V, VDDCI 1.14375V

- The fan curve is based on a look-up table instead of "Fuzzy Logic" algorithm. The curve has been optimized for the MBA cooling solution, so altering the curve might be necessary on other configurations.

** Results in slightly higher power-gated (deep sleep) power consumption.

Notes:

- TDP Limit 104-312W (208W ±50% through PowerTune, default)

- Reset AMD Overdrive settings and delete AfterBurner profiles prior installing any of these bioses

Compatible cards: Reference MBA cards, early TUL (PowerColor, Club3D, VTX3D, Diamond) cards and probably early Sapphire Trixx revisions based on MBA design.

Certainly not compatible: ASUS DC2 and MSI Lightning cards.

http://www.overclock.net/t/1561904/mlu-bios-builds-for-290x

εμενα αν και γιγα βυτε  φορουσα και asus dcii βιος και επειδη αναφερει  οτι asus dcii δε ειναι συμβατα  εγω το περασα κανονικα

κατι που του  το αναφερα σε ποστ μου

παντα με δοκιμες παιδες τιποτα δε ειναι σιγουρο

στο 3dmark 11 >>> 13124 1100/1375  με αυτα τα ρολογια δε ειχα δει ποτε με τον 8320 στα 4.8 

edit  επειδη  τα βιος ειναι σε μορφη .bin τα ανοιγουμε  πχ με τον εδιτορ και τα σωνουμε πχ στη επιφανεια και γυρνανε σε .rom

θα δοκιμασω και θα σου πω!

Mπλε οθονη σε trix r9 290, μηπως ειναι μονο για 290x;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω παρα πολυ τον ''cliobaccarra" για την βοηθεια του

Full Load

g62.png 7s8.png

Idle

idle_zpsiakhpl2d.gif

Επεξ/σία από JohnTheo29
  • Like 1
Δημοσ.

Ασε το o.c στην gpu του το εχω αναλαβει εγω!! χεχε

θα δοκιμασω και θα σου πω!

Mπλε οθονη σε trix r9 290, μηπως ειναι μονο για 290x;

Certainly not compatible: ASUS DC2 and MSI Lightning cards.  μπορει να μη εχεις συμβατη καρτα  δοκιμασε με τα +37 mv η πιο μικρο  με ρολογια υπαρχει περιπτωση να μη φτανει το ρευμα του βιος που πας να φορτωσεις

και σε μενα ελεγε οτι δε ειναι συμβατο αλλα μπηκε  το +25 mv 

επισης εχω στα σκαρια και δοκιμαζω και βιος απο 390χ βελτιωμενο και σωστα δομημενο για 290χ  ειτε hynix ειτε ελπιδα επισης εχω και για samsung μνημες αν καποιος εχει τετοιες μνημες  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...